Witam:)
Mam na imię Parycja, jestem z Katowic. Paznokciami zajmuję się hobbystycznie od listopada 2009 roku.
Printable View
Witam:)
Mam na imię Parycja, jestem z Katowic. Paznokciami zajmuję się hobbystycznie od listopada 2009 roku.
witamy:D:kwiatek:
buziaczki dla nowych koleżanek
http://images50.fotosik.pl/325/e4a96e14bc8054ba.jpg
Witam Wszystkich bardzo serdecznie
Nazywam się Basia i nie jestem stylistką paznokci ,a cichą fanką tego stylu zdobienia ciała.
zajmuje się malarstwem i zauważyłam ,że można obrazami zdobić paznokcie.
podziwiam Stylistów którzy na takiej małej powierzchni tworzą arcydzieła.
pozwolicie, że rozejże się po tym forum. :ok::ok:
Hej wszystkim
jestem tu od niedawna jeszcze sie dobrze nie zaznajomiłam z tym miłym forum ale zaraz troche nadrobię :)
pozdrawiam
Witamy bardzo serdecznie :)
Witamy nowe koleżanki :macham:
rozglądajcie się ile chcecie no i naturalnie zapraszamy do aktywnego udziału :)
Witam wszystkich! Bardzo podoba mi się wasze forum:P Uwielbiam robić pazurki i zajmuję się tym od około 3 lat;) Niedługo postaram się zaprezentować swoje prace. Pozdro:D
witaj:D
cześć :)
witam :) mam na imie mag, od 2005 mieszkam w uk...31 lat...mam w domu gabinet i wykonuje takie zabiegi jak: przedłużanie rzęs, oczyszczanie cery, SPA dla stop, masaż szwedzki i teraz zaczynam pazurki żelowe. Absolutnie zakochałam sie w pazurkach i kazda rada czy informacja jest na wagę złota :)
Witamy Mag I napewno sie tu wiele dowiesz o pazurkach nie tylko zelowych:)
Witam Was dziewczyny bardzo serdecznie :) Czujcie się jak u siebie :D
witajcie
:kooffa:
Hej :D Nazywam się Agata mam 17 lat, paznokciami żelowymi zajmuję się od lipca 2009roku, a w sierpniu 2010 wyruszyłam w podróż z Giżycka gdzie mieszkam(na mazurach) do Szczecina do Agnieszki Futkowskiej u której odbyłam kurs i uzyskałam dwa certyfikaty z systemu żelowego i zdobień farbkami akrylowymi:]Przemiła atmosfera na tym forum skusiła mnie do zarejestrowania się i korzystania z Waszych porad :D
Witaj agata :*
cześć;)
witam wszystkich
mam na imię Edyta, a pazurki to moje hobby,
pasjonuję się nimi (głównie akrylem) od 6 lat
na wzorki.info trafiłam przez przypadek mam nadzieję, że nauczę się od Was nowych fajnych rzeczy oraz podzielę się moimi doświadczeniami
Witam gorąco :) Mam 17 lat i pasjonuje się kosmetologią :) Dzięki wakacyjnej pracy kupiłam pierwszy sprzęt do tipsów żelowych o czym zawsze marzyłam :) Teraz czas zacząć działać i rozwijać się w tym kierunku :) Pozdrawiam :)
Witamy nowe dziewczyny!!!
Witam wszystkich bardzo serdecznie. pazurkami zajmuje sie od jakiegos czasu i dodatkowo studiuje kosmetologie. mam nadzieje ze naucze sie korzystac z waszego forum i cos do niego wniose :)
Agunia :*:*:* super ze jestes :przytul:
no to witam wszystkich ;)
:kwiatek:witajcie i często się udzielajcie:kwiatek:
witajcie mam na imię Monika pazurkami zajmuje się bardzo krótko :( mój czas poświęcam większość dzieciom:D myślę że wiele się od was nauczę^_^ pozdrawiam wszystkich serdecznie:przytul:http://images45.fotosik.pl/327/453b8f41a9cb41a6m.jpg
witam wszystkich serdecznie jestem nowa użytkowniczka :) Pozdrawiam