Julcia piękne - szczególnie róże :D
Dzoana boooskie !! !! !!
Jade - :szczena: :szczena: :szczena:
Printable View
Julcia piękne - szczególnie róże :D
Dzoana boooskie !! !! !!
Jade - :szczena: :szczena: :szczena:
Dziekuje:* caly czas cwicze,niedawno dostalam ksiazke wiec troszke podpatruje.Tylko teraz bede robila zdjecia przed polakierowaniem bo nie wyglada to ladnie tak mi sie wydaje.Pozatym wymyslilam sobie te swieczki bo moze uda mi sie sprzedac ale zrobilam blad bo chcialam wlasnie nablyszczyc i po spryskaniu farbka zaczela odzielac sie od swieczki.Trudno mi to wytlumaczyc ale musze wymyslic cos innego lub tylko sama farbka...?
Roksik - sry niechcący wcisnęłam podziękowanie hehe...a miałam tylko wcisnąć niżej następna stronkę :D
Dzoana piękne ślubne pazureczki:love:
Jade normalnie prześliczne te Twoje one stroki:ok:
Jade!!!!!!!!!!!!!!!!!jestes niesamowita! :D:ok:
Jade- ale cuda! ładniutkie te malowanki. Te kolczyki na pierwszym zdjęciu po prostu cudowne
Julcia, Jade piękne te Wasze malowanki dziewczynki... Cudeńka :love: Nie mogłam oczu oderwać :love:
dzoana jestem nimi zachwycona! :)
dzoana - śliczne kwiatuszki :)
Julcia- biżuteria cudna, szczególnie te kwadraty:ok:
Dzoannko- przepiękne pazurki, te kwiatuchy takie urocze i subtelne:buja:
Jade- świeczki są rewelacyjne:love:
Podziękowania mi się oczywiście skończyły... dziękuję dziewczyny za tak miłe słowa :*
swietne te wszystkie wzory
jade, cudowne te kolczyki swieczki przepustki i w ogole, jaka feeria barw
dzoanka swietne te roze:skacze:
normalnie kompleksów się nabawiłam przez te wasze dzieła :P ja też chcę tak umieć ;(
Mi takze sie skonczyly podziekowania wiec serdecznie wam dziekuje:* Na dniach wstawie kolejna swieczke ale tym razem nie bede jej pokrywac niczym bo znowu cos sie popsuje,no a zaraz chyba siadam do naszyjnika:)
Super technika :) Zakupiłam kilka farbek Polycolor i oto, co wczoraj utworzyłam (póki co na kartce)
http://img38.imageshack.us/img38/7426/dsc06428es.jpg
no no Marta gratulacje;) brawo
cudowne te wasze malunki :)
martek ślicznie, bardzo mi się podobają te kwiatki
świetny obrazek;)
Dzisiejsza wena:)Swieczka podobna do poprzedniej troszke inne kwiatki i koliberek dla corki
Jade cudeńka tworzysz:ok: koliber przecudny
Dziekuje Tusia :*wyczerpalam zapas podziekowan wiec :*:*:*
Jade świeczka jest śliczna:love:
Jade świetnie ozdobiłaś tą świeczkę ;)