sylwia29 ładnie, ale na moje oko to chyba ta pierwsza stylizacja jest wykonana za daleko od powieki
Printable View
sylwia29 ładnie, ale na moje oko to chyba ta pierwsza stylizacja jest wykonana za daleko od powieki
no sylwiuś tak jak mowi zolzella, boisz sie tej bliskosci powieczki jak ognia, a niepotrzebnie, blizej troszke, blizej:)
a co z brwiami?? tej Pani?
rzęski ok:)
no jak to co z brwiami? natura:skacze:
macie rację boję się , ze przykleje do skóry i spuchną , i będą się skarżyły że źle zrobione;( ale będę się starała bliżej...
A brwi no cóż .. to juz nie moja brocha czy ona chce mieć gąszcz itd
emi,kurko wy to mistrzynie jesteście piekne te rzesiorki:love::love::love:
sylwia ty tez niczym nie odbiegasz od poprzedniczek:kwiatek:
dziewczyny ja to samouk i wczoraj siostrę z molestowałam moje pierwsze rzesiory rzućcie fachowym oczkiem co jeszcze do poprawy;)
http://images41.fotosik.pl/1175/5d7debfefaf8f8eamed.jpg
:skacze:dzięki trendy
ja też na początku kleiłam jako samouk ale kurs dał mi wiedzę i umiejętności conajmniej poprawne, bo kupę rzeczy robiłam nie tak jak trzeba.
A co do twojej aplikacji.. to ja swoim dużym okie widzę...hm dość dużo opuszczonych naturalnych rzęsek:huh:
Trochę powichrowane i jakby sklejone ze sobą te rzęsiorki, ale ja to tu jestem od czytania chyba bardziej porad naszych forumkowych Guuru czyli Kurki i Edytki- one ci powiedzą fachowo co i jak:*
trendy tak jak sylwia napisała - dużo poopuszczanych rzęsek, brak wykończonych kącików wew i posklejane rzęski (od kleju abo łezek). Musisz cierpliwie siedzieć i dziubać aż wydziubasz cała firaneczke :)
Trendy77, dziewczyny w sumie powiedzialy co i jak, ja tylko ze swojej strony dodam, ze w sumie nie wiadomo jaka stylizacje chcialas zrobic, czy na kocie oko, czy otwarte, czy natural, to są po prostu poprzyklejane rzęski
obie stylizacji C 0,20 od 11-8mm
Agulusia boskie <3 :love:
ładniutkie agulusia
Cześc dziewczyny :) wkońcu przebrnęłam przez cały wątek.. i muszę Wam powiedziec, że więcej się dowiedziałam podczytując Was tutaj, niż z kursu który skończylam :/:. Kurs nie obejmował kuferka startowego, więc muszę sobie sama go stworzyc, ale to i lepiej bo przynajmniej mogę wybrac to co będzie mi najbardziej potrzebne do stylizacji. Narazie wykonałam tylko jedną stylizację podczas kursu, i zastanawiam się czy wybrac klej SL Ultra Plus czy ten Ultra Bonding. Jednak chyba zdecyduje się na ten który schnie dłużej. Rzęsy na początek kupie.. no właśnie nie wiem ile tego kupic.. myślałam nad profilem C 0,20mm, 9,11,13, i moze C 0,15mm, 8? Myślicie, że wystarczy? Na allegro są pensety z ABC, pracujecie z nimi? czy dołożyc te 12zł i kupic z SL?? Kurs zrobiłam miesiąc temu, a dalej nic nie kupiłam noo i wkońcu chciałabym zainwestowac na początek kwotę nie za dużą bo nie mam 500zł, żeby wywalic tak oo na cały zestaw :/: Tylko nie krzyczcie jeśli już ktoś coś takiego pytał:skacze: ten wątek był tak długi, że mogłam o czymś zapomniec nie ? :D
witamy Cie na naszym forum serdecznie.:kooffa:
Prosze Cie kochana nie rob tego bledu co ja i kilka innych dziewczyn tutaj. Zwroc sie do Edytki (edytakon) albo Bozenki (dzikakura) one pomoga wybrac Tobie caly zestaw startowy bedziesz wiedziala ze masz b.dobry zestaw z bardzo dobrymi produktami.
Blagam nie zamawiaj w ABC ja tak zrobilam i z niczego nie korzystam. Zaufaj dziewczynom. to specjalistki, trenerki, szkoleniowcy the best.
nie eksperymentuj. bo duzo kasy utopilam kupujac z takich firm ktore oferuja np. pensety ktore nie lapia rzesek.
Mysle ze wiele dziewczyn potwierdzi moja wypowiedz.
Dzięki wielkie za odpowiedź :P no wiem wiem, że Edytka i Dzikakura to ekspertki, poczekam aż któraś z nich będzie może mi pomogą wybrac boo w takim razie nie będę zamawiac tych penset z ABC ;)
MartaOsz piekne te rzesiory twoje:) z jakiej firmy masz rzeski?
witam pare dni temu weszlam przez przypadek na to forum i poleglam porazona zdjeciami przepieknych rzes .chcialam sie przywitac i pogratulowac zdolnosci wszystkim dziewczynom .w przyszlosci chcialabym sama sprobowac swoich sil i zrobic kurs jednakze jest to w odleglej przyszlosci bo niewiem kiedy bede w polsce .pozdrawiam .sylwia
Marta Osz piekne!
piekne rzeski marta, alez dziewczyna ma gesto w wewnetrznych kącikach
motylku-napisalam na PW a z penset najlepsze vetusy, albo yonostiki, tylko vetus-vetusowi i yonostick-yonostickowi nierowny:)
agulusia śliczne gęściochy!
Marta faktycznie, jak kurka pisze, gęsto w tych kącikach ma dziewczyna... bardzo ładna aplikacja :ok:
Marta- świetne te rzęsiory zrobione:ok:no i nasza agulusia- tez subcio
hej;D
mam pytanie.
Na wakacjach zrobiłam kurs i z koleżanką nawzajem sobie robimy rzęski.
Od początku używamy kleu ultra plus SL, tylko że ostatnio mi lewe oko spuchło i swędziało (utrzymywało się to około 3-4 dni, a później tylko takie jakby krosteczki na powiece jeszcze z 2 dni były). Ale nie byłam pewna czy to od kleju.
I tydzień temu znów miałam przyklejane rzęsy, i znów lewe oko spuchło (a żadna rzęsa nie jest przyklejona do powieki ani nic).
I zastanawiam się nad kupnem dla siebie kleju jakiegoś dla alergików (chociaż nigdy nie miałam na nic uczulenia). A z rzęs nie z rezygnuje bo czuję się bez nich okropnie;D.
Możecie coś polecić ? Jaki klej najlepszy? ;-)
Dziewczyny, a Jak polecilybyscie kleic rzeski jesli oczy Sa dosc gleboko osadzone i blisko siebie a w dodatku opadniete powieki.
Bardzo prosze o pomoc i juz dziekuje.
Klej dla alergikow trzyma krotko, ale jesli to rzeczywiscie klej cie uczula zoolza, to spelni swoje zadanie
luśka-J kami w srodku dluzej po bokach krocej