Edit super :) Fajne zdobionko :)
Printable View
Edit super :) Fajne zdobionko :)
kamila1987,NiCoLa,kachna831,julcia88Dziękuje Wam bardzo:*
editt- bardzo udana kompozycja, no i gratuluję odważnej klientki, dla większości french inny niż biały to już istne szaleństwo:D
Edit pzrepiekne
Edit jak zwykle klasa:brawa:
Edit, a niby mowia, ze czarny to taki smutny kolor, a Ty potrafilas go polaczyc i wyszlo cuuudo:love:
Edit, muszą się pięknie błyszczeć w słonku... :)
maartekkkDziekuję:*Dawały po oczach:D
KasiaWDziękuję:*Jak go robiłam to przeszło mi przez myśl że może być za smutny na lato ale jak już skończyłam to zmieniłam zdanie:D
królowaDziekuję:*
kasiasssssDziekuję:*
farbstiftDziękuję:*Fajnie jest robić coś innego niż klasyczny frencz i jak to dobrze mieć kilka takich osób które lubią zaszaleć:skacze:
edit-bardzo,bardzo ladne pazurki.
edit śliczniutkie pazurki, takie sylwestrowe dla co niektórych, ale boskie, bo teraz latem te pieguski rewelacyjnie na słoneczku błyszczą, super
Edit sliczne lubie takie kolory na pazurkach bo ladnie sie prezentuja i pasuja do wszystkiego x
Edit no cudo...fajne zdobnienie i jak Paznokietek zauwazyla bardziej tak na sylwestra do czarnej czy srebrnej kreacji pasuje...ale klientka zapewne bardzo zadowolona :)
Nowinki :)
kobietazpazuremSwietny zestaw kolorów :ok:No i te listeczki:love:
rudzia1985,
niunia84
paznokietek1000
asiekfr
Dziękuję Bardzo wszystkim:*
Sandra co za koloryy :D świetnie wyglądają :D
Sandra, ale daje po oczach ten Twój non-stop color:D
a to moje niby one stroke, ale tak jakoś mi się kolory na kwiatach zlały...
o i zapomniałam wgrać:placz:
Królowa jakie ładne kwiatuchy :) Śliczne pazurki :*
Sandra cieniowanko mega przy takich kolorkach :)
w ogole nie widac, gdzie jest zmiana kolorow :)
Krolowa bardzo ladne
Królowa no stópki Rewelacja!!
sandra-kolejne piekne pazurki
krolowa-stopki sa swietne ,kwiatusio -miodzio
Krolowa stoki piekne wykonanie super ;-) :ok::D
Sandra rewelacyjne kolorki:ok:
Królowa piękne!! A w stópkach zakochałam się :love: :love:
mój pierwszy french z kamuflażem, na baaaardzo krótkiej płytce:( ale cos wyszło :P
http://images45.fotosik.pl/315/1b5364d99c45511cm.jpg
królowaStópki miodzio:love::love:
Kolorowe brokatowe na naturalnej szerokiej płytce w szybkim tempie,bo pani spózniła sie o całe pół godziny i maiłyśmy tylko 1,10h.
królowa kwiatki na stópkach rewelka !
Edit w takim czasie udało Ci się zrobić takie piękne paznokcie :szczena: jestem pod wrażeniem i ciekawe zdobienie :) hehe Ty to zawsze cos fajnego wymyślisz :D
edit, 70 min?! kurczę, niezła jesteś! pazurki śliczne! :)
NiCoLaDziękuję:przytul:Są takie seeee
AgUsia950Dziękuję:przytul:Tym czasem to sama jestem zszokowana,bo jeszcze zdejmowałam starą masę i nigdy aż tak szybko nie udało mi sie zrobic paznokci.Może to dlatego ze chciałam sie wyrobic do następnej klientki i udało sie:D
edit7715, oj... fakt, mało czasu, ale i tak poradziłaś sobie wspaniale :) piękne, delikatne zdobienie :)
Edit -no rewelacja ,super expresowe pazurki!
No edit, gratuluję czasu i w dodatku ze zdjęciem starej masy... Niezła jesteś :ok::D
edit szybkie pazurki ale efekt super, i jeszcze zawijaski farbka dałas rade zrobić, nieżle
Edit bardzo fajne pazuraski :)
Edit... no no no :D Ja w takim czasie bym się raczej n ie wyrobiła, także gratki, świetna praca :)
Renatka, przy linii włosa są a grube, zdjęcie niezbyt wyraźne więc nie wiem, czy cover jest dobrze wycieniowany. Pracuj dalej, a będzie co raz lepiej :)
Edit jak zawsze ślicznie :)
szachownica
Załącznik 26781
akrylowa podstawa zażelowana na czerwono + cyrkonie sv (do tego stópki)
Załącznik 26782
Emilia mi osobiście nie podobają się szachownice, nie w moim stylu ale ta jest ładna może dlatego mi się podoba bo nie jest czarno biała:D świetne wykonanie jak zawsze;)
Czerwone pazurki bardzo ładne z komplecikiem pewnie powalają na kolana:)
no i stópki w galerii widziałam:) super wyglądają:)
Emilia B.Czerwone skromne i bardzo ładne:love::love::love:
Dziekuje wszystki za miłe słowa:przytul:A ztym czasem to sama jestem z siebie dumna:tany2::tany2:Kobitka powiedziała ze bedzie się częściej spóżnić skoro tak szybko potrafię zrobić:o
Emilia B., no szachownica wyszła pięknie, taka delikatna i bardzo nie rzuca się w oczy, akurat wykorzystanie kwadratów, których ja nie cierpie, bo nie mam pomysłów na nie ;P
Emi, a widzisz, ktos chyba pytal kiedys o zastosowanie kwadratow z dziurka bo nie wiedzial co z nimi zrobic, a tu prosze jak slicznie zrobilas...serdeczne maja fajne, czarne kreseczki
ciekawe jakby wygladaly na wszystkich :)
a czerwone - miod malina :D
Emilia-te czerwone,zakochalam sie ,sliczne