Jade super świeczuszki :ok:
Martek bardzo ładne kwiatuchy :D
Printable View
Jade super świeczuszki :ok:
Martek bardzo ładne kwiatuchy :D
Jade śliczna świeczka;) aż szkoda ją palić:D
ja próbuje tych kwiatków i nie wychodzi:( cykne fotke i wstawie później moje wypociny:D
Mi też nie wychodzi ale juz 23 Czerwca ide na warsztaty ze zdobienia farbkami.Mam nadzieje że coś z nich wyniose i dla was dziewczynki napisze co i jak i co robimy źle że nie wychodza:)
takie moje wypociny :P
miały być one stroke te u góry i na dole ten niebieski ale coś nie bardzo przypominają:placz:
Madzia już chwaliłam ale maluneczki sa tak śliczne, że pochwalę je jeszcze raz... Są przepiękne:love::D
Madziu świetne kwiatki ja to tylko narazie umiem panterke, zebre... takie najprostsze chyba trzeba miec odpowiedni pedzelek i pod odpowiednim kątem kłaśc . No zobaczymy po moich warsztatach;)
maartekkk-Wooow:wow:Super!!
Jade- fajny ptaszek i w ogóle wszystko:)
Jade te swieczki sa swietne :) napatrzec sie nie moge i wyobrazam sobie jakby wygladaly u mnie w pokoju :P
Moje jakies ala' malowanki.daleka droga przedemna z farbkami....;(
Dziekuje dziewczyny,wasze prace tez sa sliczne:)Swieczki juz niemam dalam dzisiaj znajomej w prezencie ale trzy kolejne czekaja na pomalowanie i kilka par kolczykow.Teraz to juz na sprzedaz porobie zdjecia i powiesze w pracy moze komus sie spodoba.Tylko niewiem ile wolac??
jade-druga swieczka wymiata
martek-pieeeekne
madzialenka- no i jest super naprawdepiekne kwiaty
wiola-co ty chcesz.. swietne
tu takie ło
jade- powaliła mnie ta świeczka na kolana, a koliberek dobił do podłogi! cudne, boskie fantastyczne!
Wiola, Kurka do powiedzenia mam tyle... :love: :love: :love: Cudne malunki!!
Hersa dziekuje baaaaaardzo :* Znowu wyklikalam zapas :( jutro nadrobie,hihi
o.
Kurko klękam :master:
to moj drugi stroke :P pierwszy to porażka malowana na .sliskim tipsie;P ten zostal zmatowiony i pokryty farbkami :spalony:
http://img808.imageshack.us/img808/4...dsci049011.jpg
pluszak, wariacie:] dzieki, nie umiem zrobic zdjecia aby pokazac, ale wyszly fajnie, tylko powinny byc na innym tle, np kawa z mlekiem, bo sie wszystko zlewa.
Latika i piekny tipsior i ladny one stroke, wroze, wroze, wroze... beda to wielkie malowidła, mowie Ci:skacze:
no i jeszcze dzisiaj takie. do bezowej tuniczki i niebieskich butków w rozowe rozyczki i zielone listki (w sensie butki sa takie, stare jak swiat, ale jakze wygodne):skacze:
madzialenkabuziaczek - super ćwiczenia :D
Dziakura - booskie te kolczyki, a ostatnie miodzio :love:
Latika - ślicznie ^_^
WIOLA1 - mi się bardzo podobają :)
dzikakura cudowny malujesz kwiatuszki :love:
Dziakura zazdroszcze talentu boskie te kolczyki i te malowanki:wow: jestem w szoku wogole dziewczyny bardzo ladnie wam wychodza te kwiatuchy i wogole frezgi mezgi ale ma sklad i lad;)
Kurko jak zwykle powalasz na kolanka malowankami :master: szczena opada i chyle czola mistrzu :szczena:
kukra te ostatnie to ja sobie u ciebie zamowie a co! :D daj znac na priv ile bys za takie chciala :D
Jestescie kochane dziewczyny. Ciesze sie, ze Wam sie podobają:love:
Chciałam zaznaczyć, ze wszystkie maźnięcia, obwódki i detale robiłam pedzelkiem-prezentem od Kamilki i Woszczura. Jeszcze raz dziekuję. Ten pedzel jest swietny do jednolitych małych listków. (farba na pedzelek, dotykasz powierzchni, rozplaszczasz i "wstajesz" pedzel-boski)
hehe tak latwo powiedziec rozplaszczasz itp hehe a w praktyce to ciezka sprawa:P