Julcia ładnie odświeżone :) biały żel zmieniłaś jak dobrze widzę?
Kaniusia świetnie sobie poradziłaś! :ok:
Printable View
Julcia ładnie odświeżone :) biały żel zmieniłaś jak dobrze widzę?
Kaniusia świetnie sobie poradziłaś! :ok:
julcia ten 4 tyg odrost wygląda niezłe, a pazurki nowe są fajniutkie
kaniusia tobie również pazurki wyszły super
Julcia a co to masz za zel na tych odswiezonych pazurkach? z jakiej firmy i jaka nazwa tego frenchu ;) ?
od DR - żel Prima White ;)
Kaniusia podziwiam twoja metamorfozę :D dzisiaj będę robić tez na takiej płytce i szczerze mówiąc to nie wiem jak mi pójdzie...
aneczka kaniusia świetna robota:ok:
a to moje dzisiejsze, pierwszy raz robiłam metamorfozę
uff ciężko było^_^
Załącznik 33018Załącznik 33019
luna07, nie wyszło źle, chociaż moim zdaniem można było ładnie wycieniować brokat aż do skórek, wtedy nie byłoby takiego jakby odgraniczenia :)
dziewczyna właśnie nie chciała do skórek takie miała życzenie :) proponowałam nawet srebrny bo ładniejszy w cieniowaniu ale miało być złoto i już :D to się wzięłam do roboty
chociaż powiem szczerze - ciężko troszkę było ;)
Luna, fajnie to wyszlo, moje klientki tez nigdy nie chca brokatu do skorek:ok:
A tu moja ostatnia metamorfoza i...... chyba.... tzn jestem z siebie dumna, chyba moge co???
Najwazniejsze, ze klientka szczesliwa!!!
PS 75% moich klientek to obgryzaczki paznokci, katastrofa jakas!!!
kelli bardzo ładna metamorfoza... mi bardzo się podoba :)
luna07 ładne Ci wyszly ;)
kelli super frenchyk nic nie da sie poznac ;)
Keli świetnie sobie poradzilaś !! piękna metamorfoza ;)
kelli widać, że zrobiłaś wszystko co w twojej mocy:ok:
Dziekuje za uznanie kobitki, to bardzo duzo dla mnie znaczy.
kelli dobra robota :ok::ok:
Kelli dzięki za miłe słowa :) twoja metamorfoza wyszła super!! nie idzie poznać, że takie obgryzione były :)
Kelli jak dla mnie to za dużą krzywą zrobiłaś bo straszne bułeczki ci wyszły niestety...
Wydaje mi sie, ze moze to bulkowato wygladac dlatego, ze kobitka cale zycie obgryzala paznokcie i opuszki palcow byly mocno ''wybrzuszone'', odstawaly znaczaco od naturalnej krzywej paznokcia, na zdjeciu to zjawisko jest najbardziej widoczne na kciukach. Chyba dobrze to opisalam i jak ktos kiedys widzial takie paluchy to wie o czym mowie. :P
szczerze?? to racej nie wydaje mi się że to jest przyczyna.. przy takich króciutkich paznokciach ta krzywa musi być też malutka:)
Kelli wyszło super. mimo króciutkiej płytki cover świetnie się sprawdził. french elegancja francja
ja tez mialam ostatnio obgryzaczki. scislej mowiac robilam je dzisiaj
kelli, aneczka - świetnie sobie poradziłyście tymi ogryzkami :D
Aneczka bardzo ladnie :) zupelnie inne pazurki, a ta mini raczka obok tez do stylizacji ? :P