a pamiętam jak jeszcze niedawno Kamis zakładał temat "Dymcia urodziła" ale ten czas leci ...:)
GRATULACJE! :*
Printable View
a pamiętam jak jeszcze niedawno Kamis zakładał temat "Dymcia urodziła" ale ten czas leci ...:)
GRATULACJE! :*
dzieki dziewczyny :)
my juz w domku
Miłosz - 7.06.2011, godz.0:05, 3670g,55cm, 10pkt ;)
gratki dymcia:)
dodam jeszcze ze udała sie ta sama data co córci :) oboje maja urodzinki w tym samym dniu :) widac chcial ten dzien hehe bo 5 po północy bylo:P
Dymcia zdjecia chcemy, zdjecia :)
Dymcia gratulujemy i czekamy na fotki :)
Dymcia, gratulujemy synusia, niech dużo je i, ale przede wszystkim... dużo śpi:skacze:
zdjecie jeszcze ze szpitala ;) bo w domu jeszcze nie mam porobionych
Piękny ten Twój synuś :)
Gratuluję takiego małego szczęścia :love:
sliczny Miłoszek:love:
dymcia, super slodziaczek maly;] gratuluje takiego szczescia malutkiego;]
Ale Anioleczek :)
Dymcia, jest sliczny :)
Dymcia gratulacje!!! piękny maluszek i jakie ma ładne włoski na główeczce:)
ehhh ja już się nie mogę doczekać mojego skarbusia:love:
Dymcia, śliczne dzieciątko :love:
jaki pieeeknyyyyy:):przytul:
Gratulacje Dymciu :kwiatek::kwiatek:
Jakie śliczne włoski, cudowny :love: dużo zdrówka dla Maluszka i świeżo upieczonej Mamy :ok:
Dymcia :) serdecznie ci gratulujemy :D o mamo a dopiero ja wstawialam foty swojego nowonarodzonego :D zapraszam cie do naszych dzieciaczkow i do pieluchowa masz mowic co u was na bierząco :D normlanie ze mnie taka siksa ryksa ze zobaczylam i sie poryczalam... ja nie moge ogladac takich zdjec :D
cuuuuuuuuuudowny przesliczny.....uwielbiam ogladac foty takich skarbeniek:)
No Miłoszek słodziak mały:) ale co się dziwić.. jak mama ładna to i synuś piękny:)
Dymcia -gratulacje!Urocze malenstwo :love:
Dymciu piękny maluszek!!! Gratuluje z calego serducha :)
dziewczyny oświećcie mnie czy do szpitala muszę dla maluszka zabrać smoczek i butelkę w razie jakby nie chciał cyca doić....??? czy smoczek tylko na samo wyjście ? czy w ogóle się nie bierze? nie mam pojęcia:placz:
Nie wiem jak w Polsce ale w Niemczech sasiadka dostala mala butelke i malutki smoczek dla swojego synka ale to Niemcy i sluzba zdrowia inaczej podchodzi do opieki nad noworodkami, jak i w pozniejszym terminie, do dbania o dziecko finansowo :)
Takze lepiej jak bedziesz miala ze soba w razie W butelke i smoczek, najwyzej nie uzyjesz w szpitalu a w domku. Lepiej dmuchac na zimne :)