gdzie ten brzuch nie widze a wzrok mam dobry :)Cytat:
a co do figury to tak naprawdę jest masakryczna brzuch mam wielki a celulitu to chyba tylko pod oczami nie mam...;/
Printable View
gdzie ten brzuch nie widze a wzrok mam dobry :)Cytat:
a co do figury to tak naprawdę jest masakryczna brzuch mam wielki a celulitu to chyba tylko pod oczami nie mam...;/
fajne pakupki dziewczyny :) :ok:
a to moja bluzeczka :) muszę się nią pochwalić :D
Załącznik 22054
Śliczna.. chyba raczej tuniczko-sukieneczka a nie bluzeczka:]
no taka właśnie tuniczko-sukieneczka :) jutro ją na uczelnie założe ;]
Emi śliczniutka !! :)
pazurki pod nią sobie wymaluj... :P ciemne z fioletowymi kwiatami.. no no no.. mam wizje :D
śliczna ta tunika Emilko, ciekawa jestem jak będzie wyglądać na kimś bardzo szczupłym...urzekła mnie:love:
Bardzo ładna tunika Emilka;)
Ja dzisiaj zakupiłam taką tuniczkę\sukienkę
boskie te wasze tuniczku tylko u mnie nic takiego nigdy znalezc nie moge :P:P
A ja właśnie wróciłam ze sklepów i kupiłam: zwykłą białą bluzeczkę, granatowe materiałowe spodenki z paskiem, szarą białą koszulo-tunikę i do tego czarne kryjące legginsy. No i wczoraj przyszła do mnie spódniczka z allegro :)
aaaaaaaaaaaaaaa
ja kupilam torebke taka saszetke skorzana za 6 zl i do tego chuste pomaranczowo rozowa w lumpie za 3 zl :P:P:P
Ja dzisiaj byłam w Rossmanie odebrać prezent i przy okazji kupiłam krem przeciwzmarszczkowy z AA za 13.99 i dostałam płyn micelarny gratis :D
dudejla ładna tuniczka;)
Moje ostatnie pazurkowe zakupy ^_^
akryle, pędzelki, ozdóbki, farbki. :) a te we woreczkach, to gratisy. :)
niezłe zakupy Agusia:ok:
swietne zakupy, Aguś : ***
dzięki Dziewczyny. :) planuję odłożyć trochę kasy na pochłaniacz, takie moje małe marzenie. :) dosyć mam już pyłu. :P
ale mama ostatnio mnie wypytywała, czy nie chcę go na urodziny dostać, bo jutro mam. więc może będzie niespodzianka. :)
ale fajnie :):)
mnie tam pochłanmiacz nie jst do szczescia potrzebny :P :):)
a ja mam od wczoraj pochłaniacz ten z alle paznokcie za 89 zł <mój pierwszy pochłaniacz> no i dziś go wypróbowałam i jest różnica ;) nie wyglądałam już jakbym z budowy wróciła i mogłam normalnie oddychać;)
o to mi właśnie chodzi. :) zaraz mi sie chce psikać itd. a tak byłoby ok. :)
ja myśle że pochłaniacz musi być, jest wtedy lżej;) może mama już trzyma go dla ciebie w szafie;) i jutro Ci go da;)
wątpię. :) może da mi kasę, żebym sama go kupiła.. ona bałaby się, że kupi zły, albo coś w tym rodzaju. :P