http://images49.fotosik.pl/431/0f2dc09f4afa02f1m.jpg
a tu są moje pierwsze pierwsze zrobione na warsztatach :) zaczyna mnie się bardzo podobać to kwiatkowanie akrylkowe :) :D
Printable View
http://images49.fotosik.pl/431/0f2dc09f4afa02f1m.jpg
a tu są moje pierwsze pierwsze zrobione na warsztatach :) zaczyna mnie się bardzo podobać to kwiatkowanie akrylkowe :) :D
Iwona dajesz czadu! Czekam na nowe prace! :) Też będę musiała wybrać się kiedyś na kursik jakiś :)
Podążając śladem Marty325 oblepiłam kwiatkami akrylowymi kalendarz dla koleżanki z grupy w ramach prezentu urodzinowego :)
Na zdjęciu bardzo mocno widać srebro, w rzeczywistości nie jest ono tak intensywne - wyraźniej widać czarną farbkę akrylową :ok:
http://img715.imageshack.us/img715/10/img0003s0.jpg
AAAAAAAAAAAAA ale piękny kalendarzyk ja też taki chcę :wow:
ja też taki chce!!:D nawet ci zapłace!!:D
Kalendarz pierwsza klasa, zbieram szczękę z dywanu :wow:
kwiaty i liście :szczena: :szczena:
Aniu kalendarz boski
Kalendarz pierwsza klasa :D
bardzo fajny pomysł na prezencik ;);)
Anno, cudowny kalendarzyk!! Kwiaty bosskie :)
Bardzo ładnie ozdobiłaś kalendarz - teraz klientki bedą zazdrościć :D
piękne te wasze kwiatuszki....chcialabym prosić Was o ocenę moich ale miejcie na uwadze ze jestem raczkującą osoba bez żadnego doświadczenia i jestem samoukiem także proszę oceniajcie, ja jestem z nich dumna bo to moje pierwsze prace :skacze:wprawdzie umywają się do waszych ale nie od razu kraków zbudowano, nie?? jak sadzicie coś z tego będzie, mam szanse na rozwiniecie??:]:huh:
AnnaEf cudowny kalendarz....zapiera dech w piersiaczkach :ok:
Paulka masz ciut za mokrą kulkę akrylu, staraj się bardziej ją ugniatać ;) jak na pierwszy raz jest bardzo dobrze ;)
chce wam pokazać zapalniczkę, którą zrobiłam dla wyjątkowej osóbki :) nie wyszła tak pięknie jak to sobie wyobrażałam (głównie o napis mi chodzi, jak się dorobię farbek to myślę, że będzie lepiej) :) na zdjęciu widać strasznie ten złoty przy literkach a w realu jest to tylko tka poświata połyskująca :) ale i tak jestem zadowolona i mam nadzieje, że przyszła właścicielka też się ucieszy :)
Załącznik 33432
super dzieło, fajny pomysł z tym zdobieniem przedmiotów akrylem:D
AnnaeEf przepięknie ozdobiłaś kalendarz :love: Cudo!!
kalendarz boski:love:
zapalniczka cudna! ja też chcę taką! dlaczego ja mam dwie lewe ręce do akrylu...
cieszę się, że spodobał się Wam kalendarz :) liczę na to, że mojej Ani też się spodoba ;)
Super ozdobiony kalendarz.! :ok:wystawiam moje ulubione pazurki
wiola śliczne pazurki, ale akryl zdecydowanie za mokry :) musisz delikatnie odsączyć kulkę o ręcznik papierowy żeby nie była rozlewająca się :) i ugniatać dotąd aż akryl nie zastygnie :)
Emilka... świetna zapalniczka:D:D. Jakbym paliła to też bym taką chętnie chciała :D
AnnaEf bardzo elegancko ozdobiony kalendarz. Bardzo mi sie podoba :kwiatek:
EmiliaB super Ci te kwiatuchy wyszly , taka zapalniczke sama chcialabym miec:D. Sama zdobie zapalniczki ale komus ,dla siebie czasu brak;(Mialam raz od Aski,ale chyba sie komus spodobala bo mi zniknela ;(
dziękuje Ewelinko :kwiatek:
kolejne zapalniczki, nie wiem czemu ale je najbardziej lubię męczyć :D
Załącznik 33515
Emilia B., o ja :o Niesamowite te Twoje zapalniczki, będę się nimi zachwycać jeszcze baaardzo długo, a truskawki wyszły jak prawdziwe :love:
Emilia Te zapalniczki wymiatają! :D Kurcze są czaderskie!
Wiola Fajne zdobienie! :)
najladniejsza z truskawkami Emilko:* przynajmniej dla mnie