Sylla ,forum to skarbnica wiedzy a myślałas o doszkoleniu??warto!! po prostu warto .sama tego doświadczyłam..............
Printable View
Sylla ,forum to skarbnica wiedzy a myślałas o doszkoleniu??warto!! po prostu warto .sama tego doświadczyłam..............
Doszły mi kolorowe z Evo i kurczaczki nie widać :( A tak ładnie wyglądają :P Dlaczego na palecie kolory widać a na oczkach już nie ?? :/:
ale wkleję co tam ;) Zazieleniłam oczka
2D = 8,9,10,12,10 "B" Evo i Noble
Na słońcu wyglądają pięknie, ale też zdjęcia nie wyszły, bo sie ofiara marszczyła
od razu zaznaczam ze rzesy zrobione co do wytycznych klientki, dlugosc itp.
Tak chciala a ja tez jestem bardzo zadowolona. Jak zobaczylam ile jest naturalnych rzes to sie przerazilam... ale chyba dalam rade ? ;)
1 i 2. 2:1, na drugim rzęski troche poklejone od łez :/
3. Uzupełnienie 1:1 po 8 tyg
4. Uzupełnienie po 1:1 na 2:1 + granatowe ombre
5. Uzupełnienie 2:1 zielone ombre
Jakiś złośliwy troll wygryzł mi w rzęsach schodek, którego (dałabym sobie głowę uciąć) nie było w trakcie pracy :D i jeszcze szkodnik w rzęsach namieszał ;)
A rzęsy trudniejsze niż myślałam - jasne, leżące mocno po skosie płasko na płatku. Niektóre prawie równolegle do powieki. Najtrudniej było w zewn połowie oka, stąd chyba ta odległość od powieki, którą też zauważyłam dopiero na zdjęciu :huh:
Chyba zacznę częściej robić foty, bo faktycznie na nich wychodzą wszystkie błędy...
Aplikacja 2:1 silkami z Evo B 0,1 6-8-10-8 + ukochane płatki Nadii
Dawno mnie tu nie bylo... Ale wróciłam. Witam wszystkie rzesoholoczki :siema:Wstawiam zdjecie swojej pracy, lecz zapomnialam zrobic zdjecia przed :( Rzeski typu C 0.2, 9 i 11. Metodą 1:1
Nanami - a gdzie fota na otwartych oczach? wydaje mi się że coś mało wyklejone. ale na pewno jest poprawa.
jeszcze gdzies mam z profilu a na otwartych zapomnialam zrobic. Uwierz mi ze wykleilam 100% rzes, bardzo sie staralam bo Pani wygladala jakby wogole rzes nie miala... ;)
Dziewczyny pieknie..Kursantki Aguli robia cuda:)
a tu moje wyklejone forumkowej OLi:) 3D
http://pliki.wzorki.info/images/EWZOn.jpg
Happyhandy ale ładnie wykleiłaś :ok:
wisienka ta druga pani cudo. Ale jej pasuje ta stylizacja
Edytkaa ładnie czy sto. Nie miałaś krótszych do kącika wewnętrznego?
Bogusia ach zazdroszczę Wam, że tak się możecie nawzajem dopieszczać rzęskami :ok:
Bogusia ach zazdroszczę Wam, że tak się możecie nawzajem dopieszczać rzęskami :ok:[/QUOTE]
Oj tak - regularnie sobie nawzajem dopelniamy rzeski i wymieniamy sie doswiadczeniami:) mialysmy szczescie, ze w takim duzym miescie cudem sie znalazlysmy:)
uzupelnienie z 1:1 przeszlam na objetoscowke.
wiem,wiem powinnam zostawic zewnetrzne kilka rzes bo jedna juz jakos odstaje:/:
luska jakimi rzęsami kleiłaś? Pewnie wszyscy od razu widzą ale ja niestety nie ;).
Luśka jaki piękny gęścioch :love:
Sylla- rzesy od noble 0,07 mink 11,12,11,10,9 i kilka 8.wygiecie C
luska sliiiicznie :) tylko płatki kochana za wysoko podjechałas bo podraznione oczko, drazniły klientke więc się tez Tobie spłakała od razu ;( Sama stylizacja sliczna, przejscia bardzo dobrze i ogólnie widzę, że robisz coraz wieksze postępy :D GRATKI :)
Luska dajesz czadu:) piekne!
Agulaaa to jest owoc twojego szkolenia. Ja się super czuje w pracy przy Hollywoodach. Dziekuje:*:*
Jeszcze powracając do Twoich rzęs [B]luska[B]Cytat:
Sylla- rzesy od noble 0,07 mink 11,12,11,10,9 i kilka 8.wygiecie C
Rozumiem że kolejność rozmiarów jaką podałaś jest nie przypadkowa?!Czyli na zewnątrz były 11 i potem kolejno do środka tak...?
A mnie na kursie tylko tzw. kocie oko pokazali jak kleić. W sumie to tak, że na zewnątrz najdłuższe i do środka do najkrótszych. I więcej opcji mi nikt nie pokazał :( . Czy w ogóle w standardowych szkoleniach jakie robicie dziewczyny pokazujecie różne sposoby modelowania oka. Czy tylko podstawy i dziękuję.
a ja troche zmienie temat i pochwale sie co niedawno mialam na oczach w ramach wymianki. rzesy na powiece, posklejane, przzeegladac na koniec a po co?!
Załącznik 71246
niby nic takiego ale przy powiekszeniu widac gluciska z kleju u nasady rzesy, ktore wbijaly sie w powieke, z czego i tak polowe wydziubalam zanim zdjelam, mialam nadzieje ze uda mi sie uratowac te rzeski ale nic z tego :( a jak wybieralam osobe to taka kompetentna sie wydawala...
no i kolejny problem, trafila do mnie klientka co to przedluzala rzesy w chinach. przyszla na uzupelnienie, robilysmy od nowa, ale za nic nie daje sie przekonac na krotsze rzesy. jej naturalnych juz idzie szukac pod mikroskopem ;( jak z nia rozmawiac? jak wy sobie radzicie z takimi klientkami?
Załącznik 71247Załącznik 71248
sylla- kolejnosc nie jest przypadkowa.Klejilam od zewnatrz zaczynajac od 11.:)
Na kursie podstawowym dowiedzialalm sie podstaw ktore bardzo byly mi przydatne gdyz nigdy wczesniej nie mialam penzet w rece.
Na kursach doszkalajacyc wglebilam sie w tajniki rzesowe.
Do dzisiaj mam jeszcze problem z dobraniem stylizacji do oka ale mysle ze jakos to przeskocze chociaz jet to moja najwieksza zmora w rzeskach:D.
A to moje szkoleniowe u Agnieszki Kwiatkowskiej naszej agulaaa w Krakowie ;) Pokochałam "L"-ki :):skacze:
Korekta mojej mamy. Jakos srednio mi wyszlo. Meczylam sie strasznie, bo mialam inna lampe, ktora potwornie grzala :/ Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej i moja lampa bedzie naprawiona. Jakos jedno oko wyszlo gorzej :/ Zrobilam zdjecie otwartych oczek, ostatnio zapomnialam. Niestety telefonem:/
Rzesy evo B 8,10,11. Pomieszalam przy koncikach wewnetrznych 8 i 10 zeby nie bylo przeskoku :blink: a 9 juz sa w drodze do mnie :)
sylla u mnie na szkoleniu dokładnie są omawiane oczy tj: analiza oczu oraz modelowanie poszczególnych typów oczu ;) zapytaj moich kursantek o wrażenia z kursu na ten temat :) np Catelayea1981, anna.piotrowska, luska102 niedługo też mozesz pytac o wrazenia Anazje Balon ;)
anna.piotrowska :) kochana pochwal się wiekszą ilościa fotek ze szkolenia chyba ze ja mam coś wstawić twojego tutaj na forum :D :) zrobilas cudne aplikacje ;) ZDOLNIACHA z Ciebie ;) dziekuje za bardzo mila atmosfere podczas naszego szkolenia z objetosciowych metod ;)
misiaczeq ja pokazuje zdjecia nieudanych stylizacji po pseudostyliskach ktore przez dluzszy czas zakladaly dluuugie i grube rzesy i pokazuje efekt po sciagnieciu dziurawych i brzydkich rzes :) OD razu chca krótsze i ciensze i piekne rzeski ;)
Ewentualnie jesli sa takie na 5-6 mm dlugosci a kobieta chce 12-tki albo 13-tki to daje tylko troszke do wymodelowania oka ale to tylko w przypadku cienkich rzes, grubosc 0,15 w to nie wchodzi ;)
agulaaa dzięki bardzo :).
Honey jakby w lewym oku sporo brakowało po wewnętrznej stronie. Fajnie , że masz na kim ćwiczyć ;)