chechlol gratulacje!! piękne szpicki
Julcia mniam mniam apetyczne pazurki, miejsce w pełni zasłużone :ok:
Printable View
chechlol gratulacje!! piękne szpicki
Julcia mniam mniam apetyczne pazurki, miejsce w pełni zasłużone :ok:
Julcia zgryzła bym z nich wszystko, prześliczne:ok:.
Chechlol przepiękne pazurki i kwiatuchy, gratulacje:*
chechlol - gratulacje!! Praca piękna :)
Gratuluję dziewczyny piękne prace :love:
dziękuję Wam bardzo :*:kwiatek:
Dziewczyny bardzo fajne i oryginalne prace!
samaron - oł jee, piekne są:)
julcia - przyłączam sie do dziewczyn, tez bym je zjadła:D
chechlol - bardzo ladne, gratulacje;)
miały być na lata 70' ... ale uznałam, że się nie nadają:/:
Evelyn - świetne! I jak najbardziej w klimacie lat 70', trzeba było wysłać :)
dziękuję dizzy zrobiłam inne...
Samaron przepiękne te Twoje pazurki, piękna kolorystyka:)
Evelyn :slina: one się nie nadają? :o świetne są!!! (a ta truskaweczka z bitą, mmmm :slina: :D)
Evelyn.- to działaj i rób drugą pracę :) A ta jest na prawdę dobra :*
chechlol, samaron, julcia, Evelyn -piekne prace!!!
Evelyn świetna robota :ok:
Evelyn ja bym Cie tak:aty: za brak wiary w siebie, piękne pazurki zrobiłaś:ok:.
Evelyn tez mam cie ochotę tak w tyłek strzelić.... takie ładne pazurki a ty żeś ich nie wysłała...ech :nunu:
a no chyba że masz drugie odrazu w zanadrzu to jesteś rozgrzeszona hehe :D
Evelyn bardzo ładna praca :D
jestem ciekawa jakie te drugie wymyśliłaś :D
Evelyn bardzo fajna praca i spokojnie mogłaś wysłać...
A moja odlatała :( podobno nie spełniłam punktu 1 regulaminu.... trudno czasami tak bywa :)
Mam nadzieję, że się wam spodoba...
http://img854.imageshack.us/img854/188/74345832.jpg
http://img14.imageshack.us/img14/3616/101ygjt.jpg
bardzo ładne różyczki :D
pazurki super, szkoda, że się nie zakwalifikowały
Ojjj.. szkoda, że się niezakwalifikowany :(
zosia_29- nie martw się moja też sięnie zakwalifikowała ale prac Twoja jest piękna a widzę i kredeczki wykorzystane chyba co???
Czemu te prace są tak odrzucane? :( Teraz się boję, że jak coś w końcu sklecę to moją tez odrzucą :(
Praca piękna :)
Dziewczyny wystarczy DOKŁADNIE czytać regulamin i się wszystkiego dowiecie :)
liczy się aktywność przed konkursem a nie późniejsza :)
"1. W konkursie mogą brać udział osoby zarejestrowane na forum przed 31.01.2011, posiadające minimum7% aktywności oraz co najmniej 30 postów w dniu ogłoszenia konkursu."Konkurs został ogłoszony 10 marca i w tym dniu dziewczyny nie miały wymaganych 7% aktywności. Szkoda prace piękne ale regulamin jest regulaminem :)
Zosia te róże to kredki?? rewelacja :slina:
Jeszcze do końca nie wiem co i jak tu funkcjonuję i przepraszam, że w tym temacie się o to pytam, ale już zostało wspomniane... Więc mogę teraz jakoś sprawdzić czy miałam te 7 % aktywności wtedy?
Ducek wchodzisz na swoj profil, szukasz zakladki "system punktow" ( pod duzym avatarem, nad mozliwoscia dodania wpisu ) i tam znajduja sie Twoje punkty za wszelkie dzialania na forum :)
Zosia_29 praca rewelacyjna:love:, szkoda:/:.
czy "w dniu ogłoszenia konkursu" oznacza konkretną godzine? np wystawienia ogłoszenia? :) czy jak np. ogłoszenie pojawi się o godzinie 10 to do 24 można dobić aktywność i wziąć udział w konkursie?
sorrka za off :)
zosiu śliczne:ok: dla mnie to lepiej mniejsza konkurencja:P żarcik taki już z okazji jutra;)
ps. moja aktywność nie spada poniżej 40% więc ja miałam wymaganą i nikt mojej pracy nie odrzucił tylko jej po prostu nie wysyłałam;)
Kobitkozpazurem oczywiście że wykorzystałam kredeczki i świetnie sie nimi rysuje :D Ja byłam pewna że mam te 7% no ale mówi się trudno, będą inne konkursy :skacze:
Dziękuję wam kobietki :)
zosia szpicorki cudne:kwiatek::kwiatek::kwiatek: a co do tego 7%to jakos nie chce mi sie wierzyc ze tyle nie miałas:porazka:
Zosiu śliczne szpicunie :ok:
honey aktywność jest sprawdzana tuż przed ogłoszeniem :) trzeba być cały czas aktywnym nie tylko na czas konkursów ;)
Ostatni OT w tym temacie bo mnie zjedza :p
Ducek, teraz masz 98 % ale miesiac temu moglas miec 4 %, wszystko zalezy od tego jak czesto bywasz na forum, jak jestes aktywna itd. Wiec jesli Twoja praca zostala odrzucona to widocznie nie bylo w dniu ogloszenia 7 % aktywnosci :)
Dziewczyny przeciez to nie koniec świata :) będą następne konkursy, no chyba że chodzi tylko o nagrody...