oglądam "Forrest Gump" :P
Printable View
oglądam "Forrest Gump" :P
a ja sie zastanawiam czy sie zapisac na konkurs na targach ,ktore odbeda sie w paryzu w marcu czy nie(temat "Nails Chic")??? w sumie chyba niesamowite przezycie... i moze warto poczuc to na wlasnej skorze?.... i zaraz ide jesc ,bo maz robi kolacje .... mniam!!:D
a ja tak sobie siedzę przy rumie z pepsi i czuję się coraz lepiej ;) jutro mam szkolenie z toto lotka, bo totalizator wkładam do siebie do sklepu i tak sobie myśle jak bardzo ciezko mi bedzie jutro rano wstac...
odpoczywam po ciezkim dyzurze
a ja sie obijam jak sie tylko da ;D :skacze:
ja wrociłam z zakupów,a i tak cholera nie mam jeszcze wszystkich prezentów.
ja wogole nie mam jesZcze prezentow....
ja tez jeszcze nie mam ale bede myslec dopiero we wtorek bo jutro i tak z domu nie moge wyjsc bo czekam na plaszczyk a bez niego ani rusz ;/ masakra ;P
Wstałam i zaraz jade do Manufaktury--> Empik--> Kupić Paznokcie ;)
a ja piję kawkę w pracy :D
ja tez pije kawe ale w domu i szekam na 2 kurierow bo maja do mnie dzisiaj dojechac z paczuszkami :D
no to większosc pije kawkę...dołączam.:)ja sie wkurzam bo czekam az mi się poczta odblokuje ,bo nie mam ciągle dostępu:(
jestem w pracy
obmyślam wzór na konkursik, niespodziewana pustka w głowie.
Odpoczywam po kolacji:)
skonczyłam konkursowe pazury padam na twarz ufff
odpoczywam po ciezkim dyzurze
wcinam jabłka :D
umieram z nudow ;D hehehe i jem banana ;p
Zaraz do pracy... pedicury, manicury z Groupona... ech....
a ja musze powiesic pranie i popakowac prezenty ;P:leze:
Popijam kawkę, nadrabiam zaległości internetowe, jem śniadanie, pakuję prezenty, słucham świątecznej muzyki :D
wszystko na raz :P
doczytam forum, zrobie pare bajerow i zabieram sie za swiateczne pazurki :D
a ja czekam na klientkę o 11.00. A jak skończę jej pazurki to zasiadam do swoich :skacze:
wróciłam ze szkolnej wigilii i zaraz dokonczyc pakowanie prezentów i mam ochote pojechac gdzies kupic sobie cos sexi :D
A ja czekam aż będzie 16 i będę mogła jechać do domu :/ ale nie odpocząć tylko po kuferek i na paznokcie do klientki :)
zrobilam rybe po grecku,po ja[onsku,zaraz ide na cwiczenia,potem do dentysty i na koniec troche do pracy
wróciłam z wigilii klasowej :D
było zajefajnie xD szkoda mi strasznie , że za jakieś 5 miesięcy pójdę do innej szkoły i wszyscy ludzie z mojej klasy się rozejdą po różnych szkołach;(
Wszystko trwało 4 godziny, na koniec mieliśmy mały pożar, ale i tak było fajnie :D teraz odpoczywam, siedze na facebook'u i zajadam się delicjami wisniowymi :P
a ja sie pakuje bo za niecala godzinke przyjedzie po mnie tata i jade do nich na swieta ;(( nie ciesze sie bo nie bede potrafila wejsc na forum ;(;(;(;(;(
ah tam Asik, kilka dni bez forum przezyjesz :)
ja chyba ostatni raz dzisiaj na forum, mam kupe roboty a nie umiem sie ogarnac sama ;) jutro wigilia a ja nawet posprzatane nie mam do konca :(
ide gotowac barszcz czerwony :)
a ja wlasnie usiadlam po calym dniu tyrania:D najpierw sałatka, pożniej kotlety dewolaje, pieczenie mięs...w miedzy czasie zakupy, dziecko głodne:-ojutro to samo...ogólnie teraz chwilka odpoczynku!
A ja własnie po( 8 godzinach pracy i po 3 godzinach zakładania paznokci) zabieram sie za pranie zeby do jutra poschło:(Jutro jeszcze do pracy a tu nie mam posprzątane;(Dobrze że nie muszę przygotowywać wieczerzy:D
ja w pracy, dobrze ze szef nas wczesniej puszcza bo lipa bylaby, poza tym siedze pije kawe i czekam na to wyjscie do domu hihihi
a ja nie robię nic konstruktywnego- a co :D zaraz zejdę pomóc trochę w kuchni, zrobię sałatki- raczej nie spalę :leze:
Ja właśnie wstałam :p trzeba się ogarnąć i siadam do malowania:)
czekam az mi sie odmrozi bułka na kaloryferze :skacze:
Czekam na obiadek:)
A ja na gości :)
Idę spać bo pasterka męcząca byłą strasznie. Ze znajomymi na salmopolu w szczyrku! Było pięknie! ;D Same auta się kręciły na patelni ;D Ja chce już przyszły rok i znów pasterkę. A teraz dobranoc :)
Ja własnie kładę małego spać i czekając aż zaśnie śmigam po forum.Jestem tak objedzona że chyba zaraz pęknę:haha: