Hairkama, no wlasnie to wcale nie jest trudniejsze niz linia usmiechu we frenchu:skacze:
Printable View
Hairkama, no wlasnie to wcale nie jest trudniejsze niz linia usmiechu we frenchu:skacze:
Hehe no nie wiem czy to mozna tak porownac bo z linia usmiechu radze sobie swietnie w przeciwienstwie do kwiatkow malowanych farbkami:P
maartekkk- stworzylas CUDO! :ok:
Jade, ta swieczka jest przepiekna, rzeczywiscie zal ja spalic :)
mam nadzieje ze i mnie uda sie niedlugo stworzyc cos podobnego- zbieram sie do zkupu farbek :)
Kurka, padam do stóp, cuda tworzysz!! :love:
dzieki kachna
hairkama-ale tak jak z kwiatkami.. nie wierze, zeby z linia usmiechu bylo tak od zawsze:)
Heh dzięki za miłe komentarze :) jak najszybciej postaram się farbkami modzić na pazurkach, jak tylko dorobię się odpowiednich pędzli :P
Wasze prace dziewczyny też piękne, w szczególności świeca... :)
skonczyly mi sie podziekowki i jedynie slownie Kura musze Ci podziekowac za zaczepiste malunki na tych kolczykach :) bardzo mi sie podobaja te na brazie i te ostatnie, ktore wstawilas :) swietnie ciotka...
Kura & Latika - SUper!!:)
Oj dobrze juz dobrze nie słodzić im aż tak bo sie rozpłyną z tego wszystkiego:P
Dzieki dziewczyneckzi, cmokkkk
zyyyza, zyyyyza, hallo;]
O rajuśku... Kurka... :love: tylko tyle bo cóż więcej pisać, piękne i tyle :love:
Dzieki dziewczyny,ale mi sie wydaje ze jeszcze zamazance mi wychodza.
MOje dzisiejszee..troche niewyraźne ale jutro zrobie przy słońcu to powinno być ładnie:)
MadaPP ładnie wyszły Ci te kwiatki;) gratuluje:)
Naszyjnik znalazlam w charity shop czyli mniej wiecej jak nasze lumpeksiki i dzisiaj go pomalowalam:) jeszcze nie lakierowany ...jeszcze mam troche do pomalowania ale mnie pokrecilo:skacze:
Jade zazdraszczam!:) ślicznie taki pomalowany naszyjnik wygląda!;)
Jade boski naszyjnik:wow::love:
made , jade wymiaacie dziewczeta !!!!
dzikakuro fiu fiu!!!
magda pp fajne kolorki
jade ty to malujesz na wszystkim i zawsze ci wychodzi!!!
Dziekuję dziewczynki
Magda PP-jakich ty uzywasz cudnych kolorków
Jade, poplakałam się, ja tez taki chcę. Przepiekny.
Jestem w trakcie poszukiwania koralików drzewnianych, ale nie lakierowanych, ktore moznaby pomalowac. Niektore dziewczyny nosze korale na szyi, niektore na przegubie, a ja na kostce u prawej nogi no i szukam, szuuuukam i nie mogę znaleźć
Jesteście niesamowite z tymi zdobieniami :)
super ten naszyjnik
będzie się odznaczał
super dziewczynki :ok:
wymiatacie z ta bizuteria :love:
ja tez troszke cwiczylam wczoraj :]
malowanki na wzorniczku bo chce sie od razu uczyc malowac na malych powierzchniach :]
na razie tyle, ale dzis zrobie wszystkie:]
pieeeekneee, pieeeekneeee. Kamilka, super.. ten amarylis pomaranczowy czy cus:love:
nie wiem czego sie balas.. sa cudne
Naszyjnik super! KamilaC ćwiczonka są bardzo fajne, chyba też się zabiorę za ćwiczenia :)