ogladam tvn odpoczywam
Printable View
ogladam tvn odpoczywam
Szukam pędzelków, już mam dośc :P
buszuje po forum:szabelka:
ehhh.. wszystko wali mi sie na głowe i nie mam czasu wchodzic w ogóle tutaj :(:(;(
no wlasnie co sie dzieje Natalia >??
a ja jestem zla jak osa !! dziewuszka drugi raz mi nie przyszla na uzupelnienie i poinformowala mnie oczywiscie w trakcie kiedy na nia czekalam !! jeszcze napisala ze wpadnie w poniezialek , tak jak ja bym tylko na nia czekala az hrabina zdecyduje sie przyjsc!! wlasnie jej odpisalam juz z nerwow ze w nastepnym tyg. to nie mam czasu a przez nia stracilam dwa terminy!! Boze jeszcze mnie dobija ze nawet nie zadzwoni tylko przez smsy sie umawia!!
z takimi to większe skaranie niż robienie..
kurcze dziś sprzątałam prasowałam itp i na nic już siły nie mam, muszę chociaż pedi sobie zrobić
muszę też pomalować karton który idzie na tło do akwarium bo rybkom za jasno jest, a najchętniej poszłabym spać..
to sie kladz , reszta jutro ;P ja tez jestem padnieta ale jeszcze nogi bede robic pannie mlodej buuu
o, masz późno...
nie będę się kłaść przed snem bo jak tak robimy to potem siedzimy do 5 rano...
właśnie szukam jakiejś komedii żeby z chomika ściągnąć na wieczór, możecie coś polecić? najlepiej z tych nowszych bo ze starszych sporo oglądaliśmy:)
nic mi do glowy nie przychodzi , za mna to jakis dobry horror chodzi... a wlasnie wczoraj ogladalam g.i joe i mi sie baaardzo podobal-oewnie dlatego ze a******y aktor gral hihi
A ja po pracy i zaraz nowa dziewczyna przychodzi na pazurki:) dzidzia a ogladalas Turn it Up? muzyczny bardzo fajny
ooo nie ogladalam , jak mowisz ze muzyczny to se musze scxiagnac :skacze:
Tylko nie powiem jaki jest polski tytul,chcialam napisac ci o czym jest ale to nie ten temat ale mi sie podobal:)
juz sprawdziłam Jade ;P poslki tytul to swiatła sceny :)
ok spadam na razie bo klientka ...
---------- Dodano o godzinie 20:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:12 ----------
taka klientke to juz bym chyba ubila....
ale teraz sie wzielam za sposob ze jak mnie wkurza to nie odp. na smsy wtedy dzwonia;P
ja sie dopiero skonczylam uczyc jejku ledwo mi sie zajecia zaczely a juz jutro 2 kolokwia....nie wyrabiam
kurcze ja muzycznych to niebardzo.. no chyba że 8 femmes:)
własnie maluję tło do mojego morskiego krajobrazu i czegoś filmowego szukam:)
zrobiłam pazurki sobie. Rozmawiam z drugą połówką i zastanawiam się jaką książkę ściągnąć.
dzidziu ja tez gratuluje :*
to teraz mozesz brykac ile dusza zapragnie :skacze:
a ja teraz nagrywam mamie płyte
o to dobrze, mm pytanie, jak korzystać z google book? w ogóle nie wiem jak to działa?
to chyba jest po to zeby wyszukiwac ksiazki no nie??
wpisujesz w przegladarke tytuł ksiazki i szuka Tobie
nie no właśnie trzeba coś instalować? bo są to pełnowymiarowe książki, udostępnione. tylko jak to wyszukać żeby było całe? instaluje się te google books? zaraz sprawdzę, ale tak mi wolno net działa że masakra..
ściągam 2 filmy to pewnie dlatego.. (dziewczyna mojego szefa-komedia i katakumby-triller, jutro powiem czy warto:))
a to nie wiem :(
daj znac czy warto obejrzec te filmy