AgUsia950, świetne zakupy :) Oj z mamami zawsze tak jest, wolą dać kasę, aby przypadkiem potem nie okazały się, że kupiły coś złego :)
Printable View
AgUsia950, świetne zakupy :) Oj z mamami zawsze tak jest, wolą dać kasę, aby przypadkiem potem nie okazały się, że kupiły coś złego :)
upatrzyłam już sobie jeden. :) tylko się zastanawiam, czy lepiej z jednym, czy dwoma wiatrakami..?
ja bym poleciła z jednym bo jestem zadowolona;) ale może niech inne dziewczyny coś napiszą;)
albo poczytaj tutaj:)
http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...iacz-pylu.html
Nom -0 jeden chyba wystarczy, co nie?:D
też mi się tak wydaje. :) tym bardziej, że pracuję przy małym stoliku. :)
No to jeszcze lepiej :D Jednodmuchający odpylacz, sztuk jeden dla Agusi :*
a ja wczoraj zakupiłam primer kwasowy z Grafiti. taaaki maciupeńki jest i kosztuje 20 zł. Zobaczymy czy dobry :)
Etna ja firme Grafiti bardzo lubię-tani nie są ale dobry towar mają :)
O! Emilko dziekli. Nie syszałam nic o tej firmie Sprawdzę :D
A dzisiaj kupilam pierogi z truskawkami w biedronie :D
---------- Dodano o godzinie 02:10 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 23:21 ----------
RUDZIA! Też chce takie żele! :(:(
a ja kupiłam takie kryształki nie jest to swarovski, ale cena konkurencyjna za 100 szt zapłaciłam 9 zł, a za 1440 szt 94.99 zł. Powinny przyjść jutro lub pojutrze. Wstawię wtedy zdjęcia w porównaniu ze swarowskim
rozmiar ich to ss10
wstaw, wstaw, koniecznie. :)
No to mam nadzieję, że się sprawdzi. :)
a wczoraj dostałam to od koleżanki :) jak zobaczyłam wzór to aż się zaśliniłam...i jeszcze cyrkonie więc cuś się świeci :D no i ręczna robota- zrobione z modeliny czy czegoś takiego (nie znam się) :)
Załącznik 22171 Załącznik 22172
ja dziś zamówilam dominisi zegarek na allegro http://www.jordankerr.10giga.pl/12.12/roz1.jpg bo na odpuście same dupiate były :D
teraz czekamy na paczkę :D
sama bym taki zegareczek chciała:D ja zamierzam kupić sobie coś z Yves Rocher, bo mam zniżki 20 i 30% no i lusterko gratis:D
he he Iza fajny :P :)
Sliczne kolczyki, Emilko :*
no zaj***te te kolczyczki. ja gdybym mogła nosić to bym na pewno jakieś zakupiła. Ale mogę nosić tylko srebro, a te chyba nie srebrne co nie?
te moje? chyba raczej nie...
Nawet, jak nei srebro - są śliczne :) I modne na dodatek :):)
Emilko śliczniutkie kolczyki :woot:
Zamawiałaś je gdzieś w necie może??:]
Dostała od koleżanki :D
tak jak jootka napisała dostałam od koleżanki :) bo chyba jakaś jej znajoma robi..nie wiem - mogę się zapytać ;)
O fajie by było :) JHa też robie kolczyki :) Jak znajdę zdjęcia, wkleję do 'naszych prac' :) [ i pochwale sie - na zamówienie też robie :D]
A ja wczoraj odebrałam stół od cioci kupiła mi w Ikei ten co Woszczurek poleciła:skacze:
no i tak sobie ustawiłam:)