Emilko a mi sie podoba ta z zielonymi kwiatuszkami -miodzio :love:
Printable View
Emilko a mi sie podoba ta z zielonymi kwiatuszkami -miodzio :love:
rewelacyjne dzieło na tych zapalniczkach, wymiatają...taką zapalniczką to aż miło papierosa odpalić:D
Emilka zrob mi taką z truskawami :master:
ta truskawkowa... mniam mniam, aż chce się zjeść :)
Bardzo Wam dziękuję za tyle wspaniałych komentarzy :* na dniach jeszcze coś wydziergam ;)
Emilka czekamy z niecierpliwością na nową dostawę zdobień :D
Emilko rewelacja!! :kwiatek:
Emilia B. twoje zapalniczki sa boskie!
Dziewczyny będzie cuś ze mnie :skacze: mój pierwszy akrylowy kolorowy kwiatuszek :] normalnie szału to nie ma ale mam nadzieję, to takie początki kiepskie tylko :haha:
jak na pierwszy raz nie jest źle ale widać że za krótko uklepywałaś listki :) trzeba je tak długo męczyć aż nie będą się odkształcać :) jak na pierwszy raz super :ok: i czekamy na więcej ;)
Ja zamierzam na początku stycznia zapisać się na kurs z kwiatków akrylowych. :D W LCN za 350zł. Opłaca się? Ale powiem tyle że babeczka co robi ten kurs ma fach w ręku i robi prze piękne prace akrylowe i nie tylko :)
myślę że to standartowa cena jak kobitki fajnie lepi to warto,a ja dziś ulepiłam takie...
Emilka...:wow::szczena::respekt:zwłaszcza truskawunie:P
Emilia...do zjedzenia truskawki
chechlol-ladniusie
a ja takie ulepilam... dla mojej Mikolajki :)
Załącznik 33588
asiek śliczne kwiatki Ci wyszły ;)
moje pierwsze nie krzyczeć za głośnohttp://images50.fotosik.pl/451/506f848e44d72326.jpg
kasandra bardzo ładne kwiatuszki jak na pierwszy raz, nie ma za co krzyczeć:)
a to moich wczorajszych kilka :)
Emilia B. dzięki za rade, na temat moich kwiatków akrylowych. Będę się starać je poprawić :P
sliczne te wasze kwiatuszki :) :ok:
Kasandra, Red śliczne kwatuszki :ok:
moje wieczorne wypocinki hehe (pierwsza moja moja i nie oddam - zatytułowałam ją :"różany ogród na wesoło" :D ) -> skutki wąchania akrylu :P
Załącznik 33640
Faktycznie Twoja Twoja taka rozweselająca, pozostałe też cudne.
Idąc za ciosem :P miały być maczki a co wyszło to nie wiemhttp://images35.fotosik.pl/286/56152acd301712d6.jpg
no i super:ok:
A to moje drugie podejście do kwiatuszków :/: fotki w 3d :D
Darma masz ciut za sucha kulke bo Ci sie strzepi akryl z tego co widac na niektorych ;)
ale nie jest zle, fajne te niebieskie :)