-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
To ja sie pochwalę większa ilościa zdjęć Ani Piotrowskiej ze szkolenia objętościowego u mnie ;) Ania nauczyła się techniki 2D,3D, poprawne aplikowanie rzęs z Norek oraz Metoda Hollywood Efekt na szkoleniu 2 dniowym u mnie
a o to efekty jej pracy ;) dorzucam kilka fajnych ujęc z pracy Ani ;) ostatnie 2 zdjecia Norka Syberyjska, pierwsze metoda Hollywood Efekt profil L ;)
-
No bylo tych rzesek jakos mniej :( :/ Niestety zbytnio nie mam na kim :/ Ostatnio znowu klientka tez sie nie zjawila. No ale dla odmiany nie czekalam jak kołek, bo poprostu nie potwierdzila wizyty 2 dni przed :/
-
rzęsy z naturalnej norki 2:1 i 3:1 +cyrkonie Sv
http://pliki.wzorki.info/images/XUeyq.jpg
-
Honey lewe oczko faktycznie wygląda jakby wcale rzęs nie było :(
agulaaa pięknie wyszkoliłaś Annę. Mi się chce ja jakieś nowe szkolenie jechać. Oj pogadałabym tak na żywo o rzęskach :D
-
agulaaa Gdzie przeprowadzasz doszkolenia?? chyba musze się na takie wybrać bo coś słabo ze mną ostatnio:(
-
Niom, kiepsko mi poszlo :/ Ale dzisiaj mam nadzieje, ze lepiej :) W koncu namowilam kolezanke ha :)
Rzes bylo duzo, nigdy nie widzialam tak gestych. Troche zwichrowane, szczegolnie w kącikach. 3 godziny mi to zajelo. Rzesy evo B 0,20, 8-12.
-
-
Prawda ?:) Są urocze :) Piekny klasyczny typ urody, ktory ładnie sie zestarzeje :) Zazdroszcze tych piegow :)
-
Fotki ze szkolenia ! Było cudnie choć męcząco, modelka anioł i ostoja cierpliwości, Aga jak zwykle na najwyższym poziomie, choć raz dala mi "w dupę" klapsa... dosłownie :D
:skacze:
-
Aplikacja, aplikacją, ale jaka modelka śliczna! :cwaniak2:
-
Popieram modelka śliczna :) a "L" zaczynają mi się coraz bardziej podobać
-
Cytat:
Napisał
Gorzkajakmokka
Aplikacja, aplikacją, ale jaka modelka śliczna! :cwaniak2:
Modelka modelką, ale jakie Wy dziewczyny śliczne !!
Cataleya jakie Ty masz piękne włosy :love:
wzięła i pogniotła dyplom no :P
-
Cytat:
Napisał
mucha
A tam zaraz pogniotła... nic mu nie jest :skacze: ramki szukam :P
Odnośnie włosów - dziekuję ;) są niezniszczalne, czego nie mogę powiedzieć o mojej skórze i pierwszych zmarszczkach :D
-
Cytat:
Napisał
mucha
Wiadomo :ok: To już sobie swojego czasu podpatrzyłam w innych miejscach to nie będę słodzić :D
-
A widzisz. Ja zawsze sobie Agulęęęę wyobrażałam jako czarnowłosą ostrą babeczkę a tu taka delikatny blondines :skacze:
Jak pozory mogą mylić prawda :D
-
Agulkaaa,
zdradź proszę skąd masz taką fajną podusię do chrapania:] i czy te "L'-ki sa z NL?
-
Cataleya, gratuluję, pięknie się spisałaś, cudne i staranne aplikacje :love: a ramki do dyplomów można kupić całkiem ładne i niedrogie w Ikei :ok:
-
Mucha no widzisz :) a ja taka skromna blondyneczka jestem :) Ostra a i oszem czasami dla męża i w krytyce do swojej pracy :P
Maksik Poduszke mam z ikei to jest ortopedyczna poduszka dla osób spiących na boku i na plecach ma fajne wygięcie pod karkiem :) ALe mam namiar na kobiete która ma sklep internetowy ze specjalnymi poduszkami ortopedycznmi w ksztalce rogala nawe z funkcja chlodzenia pod karkiem :) Musze sie w cos takiego zaopatrzec :P zwlaszca dla moich modelek ktore grzecznie leza na kursach po tyle godzin :)
Tak te L-ki są z Noble :) do tej stylizacji która wykonała Cateleya użyłyśmy grubości 0,1 ;)
Marcheweczka zgadzam sie piekne i niedrogie ramki sa w Ikei wszystkie ktore widzialas u mnie wlasnie z tamtad pochodzą te amarantowe i biale ;)
A co do moich modelek to wszystkie takie śliczne ;) :) :)
-
Dzis kleiłam premium mink 0,20 z evo od 14 do 11. Boskie sa Wsze rzeski tak mi świetnie sie pracowało. :skacze: I pierwszy raz używałam rzesk w pasku. Do tej pory używałam zawsze rzesek rozsypanych. Bede Wasza stałą klientka w zakupach rzesek. Hm... tak zapytam zakupiłam u Was dziewczynki kochane Ombre 0.15 i rzeski objetosciowe. Czy użuwa sie ich tylko 2:1 i 3:1. Kurde chcialabym sobie zobaczyc na siostrze czy wyszloby mi 2:1 ale nie wiem czy bez kursu udala mi sie. Ale spróbuje, to jest tez na takiej zasadzie jak 1:1 tylko ze przykleja sie dwie np.rzeski te objetościowe do jednej naturalnej. Hm... Moze nie zdradzicie sekretu czy to odrywa sie z paseczka dwie rzeski odrazu i sie namacza w kleju i hops na rzeske naturalna? Czy po jednej sie odczeka przeschnie i druga?
-
Edytkaa nikt Ci nie zdradzi tajemnicy aplikacji 2D 3D kochana :)
ładnie zrobiłaś rzęski tylko dlaczego 0,20 ?
-
To znowu ja i moje zmagania.... kiedy ja w koncu bede robic takie rzęski jak Wy
Macie może jakieś rady dla mnie ? ;)
http://2.bp.blogspot.com/-zlKCh0QjGL...wy+folder1.jpg
-
Ode mnie dziś takie...
Na ostatnim pani miała powyrywane rzęsy po poprzedniej aplikacji u jakiejś pseudo - mówiła, że tak ją swędziało i uwierało, że próbowała to sama sobie usunąć, niestety z właśnie takim skutkiem :/:
-
agaciorka93 jest całkiem fajnie, niektóre rzęski tylko lecą na bok klej bardziej pionowo do powieki ;)
wstawiam swoje ostatnie bo dawno nic nie wrzucalam ;)
Załącznik 71372 Załącznik 71373
-
wisienka spisałaś się na medal :ok: ta ostatnia pani to szok ! Ze aż tyle ich tam dokleiłaś ...
Misiaczek pięknie
agaciorka krótsze do kącika wewnętrznego. Popracuj jeszcze troszkę nad kierunkiem rzęs, jak Ci się krzywo przyklei odklej ją i przyklej ponownie. Takie pojedyncze bardzo mocno skierowane rzęsy w dół, potrzebują mocniejszego skrętu żeby nie opadały jeszcze bardziej. Jeżeli patrzy całkiem do dołu ja takie opuszczam. :P
-
Moja druga aplikacja, po oswojeniu sie z pęsetami zeszłam z czasu 5 gdzin do 3 :) ( oswoiłam się z pęsetami klejąc sobie dla jaj swoje własne które mi sie wykruszyły po urlopie :D ) Kąciki zewnętrzne nie wyklejone specjalnie ze względu na bardzo opadające kąciki ( Nadia wie, bo to uzupełnienie mojej modelki kursowej wiec miała okazje zobaczyc ją na zywo ). W sumie to nie jestem do końca zadowolona, wiem, że mogło być lepiej :)
http://4.bp.blogspot.com/-z2CwsOpRVM...pelnienie1.JPG