-
Odp: co teraz robicie....
juz to opanowałam.. nistety ksiązki taaak wolno mi się wyświetlają że dziś wrzucam do ulubionych i jutro na nie zerknę:)
dzidziu jak tam ślubne stópki? ja swoje malowałam 3 razy po czym zrobiłam sobie frencza, bo nie mogłam się zdecydować który mam ochotę kolor nosić...
-
ślubne stópki ok , zdjęcia nie zrobiłam bo cały czas to samo robie... french plus kwiatek... aż do obrzydzenia...
a tak ogólnie to filmik oglądam- "Nagrody Darwina"
-
oo to musi być smiesznie:) ja sobie ćwicze one stroke, na razie na kartce i czekam aż mój ukochany z pracki wróci
-
Ja wyszlam z wanny, pomalowałam pazurki, ogarnełam pokój, i chyba pójdę spać:P
Nienie nie! jeszcze kolacja :P
-
Muzyczki słucham. jem ciacho. szukam czegoś ciekawego do poczytania.
-
a ja zaraz mam klientke...
-
Ja siedze sobie za siostre w pracy i mam dla was czas :) Ale w sumie mam testy przerabiać na prawko ale mi sie nie chce :(
-
ooo Agusia_pa2 zdajesz prawko?:D:D:D hehe ja zdałam za 6 razem. :Dpowodzenia. a ja teraz siedziałam czekałam na klientke ale przełozyłysmy spotkanie na jutro i zaraz ide sie szykowac na wesele :)):skacze:
-
a ja się nudzę i coś tam mnie serducho pobolewa nie wiem czemu... :/:
-
Ja rozpakowalam i porozdzielalam przesylke z oriflame:)i zaraz sie szykuje na 12:00 na kawke do costy z kolezankami a pozniej na zakupy:)
-
a ja wszamałam właśnie obiadek i się opierdzielam do 16 :P
-
a ja posprzątałam, zjadłam kanapke i teraz muszę zabrać się do pisania pracy mgr..;(
-
a ja miałam iść od pracy, w końcu nie idę, jeden wielki mętlik... mam nadzieję że mój kochany chociaż wcześniej dziś wróci. obijałam się cały poranek, więc zaraz idę sprzątać itp. ale beznadziejnie się dziś czuję
-
siedze w domu...mam jakiegos doła...:(...wezmę goracą kompiel i przejdzie...;(
-
ja czekam na mojego aż z pracy wróci, trochę sobie malowałam one stroke ale nie mam dziś weny, kąpiel to niezła myśl:)
-
wlasnie wyszla ode mnie kumpela , stwierdzilysmy ze nam na srtare lata juz bije bo "malowalysmy" jej paznokcie ta metoda co sie lakier wlewa do wody i robi jakies tam rozmazywania ;P ale powiem Wam ze super to wyszło :skacze:
-
Cytat:
Napisał
asia
a co sie dzieje?
w domu same awantury... :(
az szkoda gadac....
ehh.. ale dzis sie wkurzyłam bo tata czyścił moimi pędzelkami do żelu czesci w komputerze :zly:
yhhh... ale w koncu pokupował różne czesci i komputer działa... i mam nadzieje ze bedzie działał...
-
A ja zaraz spadam bo musze odkurzyc:(i szykowac stolik bo klientka przychodzi ale nie bedzie wydziwiania bo pozniej musi miec krotkie pazurki bo pracuje w sterylizacji i tylko zelik kladziemy ale i tak bedzie milo,pozniej musze swoje odnowic moze cos na nich zmajstuje nowego bo calych mi sie niechce sciagac:)moze akrylem kwiatki porobie jeszcze musze pomyslec.Milego dnia kochane,buziaczki:)
-
A ja się wkurzam ...dzieciaczki niechcą spać a ja bym chciala tak z mężusiem sam na sam:love:
-
a ja dziewczynki obejzalam wlasnie reportarz o gornikach ( ratownikach gorniczych) i zaryczana jestem... polecam naprawde Zawsze idziemy po żywego - Onet.tv Platforma - Telewizja Internetowa# cos niesamowitego ... po tym filmie zaczyna sie doceniac prace gornikow i ratownikow...
-
wróciłam z kina i oczywiście fuuuuuulllllllll postów do czytania!!
-
a mnie dzis czeka ciezka noc bo moje malenstwo zachorowalo az sie boje a jutro do lekarza
-
założyłam ankietkę:):) hihi ciekawe jak wam się spodoba:)
ja dziś miałam lipny dzień, nic mi nie wyszło tak jak chciałam, teraz zabieram się za malowanie bo muszę się w końcu nauczyć..
-
Lecę sie wykąpać i zaraz do Was wracam :* :skacze:
-
mam tylko godzinke... i pozniej znowu zaryp, wczoraj skonczylam o 23 robic pazury , normALNIE sie powsciekaly te baby !!