w pracy jestem, pije kawke, a po powrocie do domu klientka:)
Printable View
w pracy jestem, pije kawke, a po powrocie do domu klientka:)
Posprzątałam, jem śniadanie i będę się uczyć. 9 stycznia 4 egzaminy ;/
jotka to ucz sie bo wiesz :aty: :D
widze ze wszystkie mamy klientki przed sylwestrem :D hehe ide wieszac pranie i siadam do paznokci :D
a ja skonczyłam własnie meeeega długie szpice i chyba ładnie wyszły...:)
joystynka z pewnoscia :)
a ja sie wkurzam, i pale papierosa ;( ehhhh
tez palilam przed chwila;p poza tym wy zakladacie pazury a ja sciagam i do regeneracji daje... bo troszke przesadzilam juz i moja plytka nadaje sie do...hmmm jako serwetka;p
ja idę zażyc antybiotyk i chyba pójde spac
no trzeba by sie pozbierac do lozka :D heheh troszke pozno :D
a ja ide lulać.
paaaa:*
ja zapale i tez ide spac ;* dobranoc kobity ;* :przytul:
Wstałam i ide zaraz do pracy z moją nową koleżanką anginą ..... blllaaaaah...
a ja wstalam godzine temu, podalam stan licznikow i znowu z konta zniknelo 95zl :( glupie rachunki! a teraz pije kawe ;*
a ja mam takiego lenia ze nic mi sie nie chce, paraduje jeszcze w pidzamie i chyba do konca dnia :P
w pracy jestem i naszla mnie ogromna ochota na frytki i chyba wyskocze sobie kupie
ja jak zwykle w pracy
siedze i sie grzeje... ale cos za długo mi zimno.. mam nadzieje ze nie bede chora bo niedawno chorowałam :(
mi też dzisiaj cały czas zimno :( a zaraz muszę lecieć do pracy :( jak mi się nie chce....
Asik_sk4 nie bij prosze nie bij... hehe
Skończyłam robić paznokcie ostatniej klientce dziś i ide dalej w notatki... masakraaa...
jotka OK :) :D
a ja ide ogarnac nowy telefon tzn poustawiac opcje, powpisywac daty urodzin itp... :D :)
Ja piję gorącą herbatkę i oglądam mój serial morze miłości -tylko się nie śmiać ^_^
jem kolację i myślę jak ogarnać jutrzejszy dzień :P
a ja czekam na meza az wroci z pracy
A ja właśnie oglądam prace konkursowe:D
skończyłam odśnieżać i czekam na klientkę :) i zaraz druga kawusia pójdzie w ruch :P
Emilka kochana to Ty jeszcze dziś klientki przyjmujesz? Pracuś nawet w sylwestra pracuje;) Ja dziś mam słodkie lenistwo, przynajmniej jeśli chodzi o pazurki. Za to czas najwyższy posprzątać w domu trochę. No i wypróbować nową suszarkę do włosów:D Wczoraj zaszalałam i babyliss kupilam;p No czas się ruszyć, 2 kawy wypite, 3 fajki spalone i biorę się w garść;p
zjadlam sniadanie, czekam na sasiadke bo mam jej zafarbowac wlosy i pije kawe :D
my to powinnysmy zalozyc klub KOFEINY :D hehehehe wszystkie co chwile Kawe pija :D
A ja w pracy siedzę i się nudzę bo nie ma nic do roboty... na szczęście dziś pracujemy krócej :D :D :D
a ja dfzis od rana w pracy
a ja pije KAWE :D hehe spac mi sie chce strasznie ale nie moge sie polozyc bo przespie caly dzien :D
niedlugo koncze dyzuri lece do domku
ogarniam właśnie fotki z Sylwestra ;)
i idę spać, bo spałam niecałe 4 godzinki :)
czekam na znajomych i idziemy na afterparty :D
zjadłam własnie kolacyjke i nadrabiam forumkowe zaległosci :)
ja pale papierosa i szykuje sie do spania :) :D
a ja zaraz zrobie to samo co Ty.
tradycja o 8 rano - pobudka zasponosorowana przez psa, godzina wylegiwania i bawienia sie z nim :p
teraz wstalam kosci rozprostowac :)
a ja powoli obiadek szykuje i podczytuje forum:)
usiluje znalezc na forum link do blooga ktorego podala wczoraj albo przedwczoraj ktoras z dziewczyn (nie pamietam ktora) i za diabla nie moge znalezc:(
a do czego ten link? może pomogę :)
emilko do bloga jakiejs dziewczyny co robi pazurki i mialam go obejrzec i nie zrobilam tego a teraz nie wiem gdzie to jest pamietam ze pod postem tej osoby dodala zuzanna rzeszewska post ze piekne linie usmiechu robi ta babka
---------- Dodano o godzinie 16:20 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:17 ----------
emilko juz mam dzieki:)