Witam wszystkie nowe koleżanki :)
Printable View
Witam wszystkie nowe koleżanki :)
Cześć My również witamy serdecznie!!!
witam nowe forumki :)
Witam wszystkich :)
jestem stylistką i instruktorem GNC, paznokciami zajmuję się od 5 lat :)
Miło cie powitac w naszym gronie:)
witamy serdecznie:D
Witam :)
witamy nowe twarzyczki na forum
Witam, no wiec tak mam na imie Asia, zajmuje sie stylizacja paznokci od pol roku, jednak wczesniej przez pod 5 lat podpatrywalam jak robi to moja mama klientkom no i jak tez mi robila w sumie to mama mnie tym zafascynowala i to tak sie zaczelo. Aktualnie nie mam zbyt wielu klientek no ale wiadomo jak to jest nie kazda kolezanka przekaze dalej, a tez druga strona medalu jest to ze mam 8 miesieczna córeczke ktora tez musze sie zajmowac 24h/dobe ;) :leze::skacze::leze::skacze::leze::skacze: zazwyczaj staram sie znalezc kogos do popilnowania mojej zabuli ale nie zawsze sie udaje tak wiec staram sie robic paznokcie od 18-19 jak Kingusia spi...:cwaniak2: ;D no to moze na tyle ...
Jeszcze raz Witam i przy okazji Witam Nnisiaa z kursu Peggy Sage ;) pozdawiam cala ekipe forum :kwiatek: :*
miło mi bardzo dziewczyny, jeszcze nie całkiem mogę się połapać na forum, ale zamierzam się tu zasiedzieć ;) więc jeszcze zdążę się zorientować :D
Asik witaj :)
Cześć :-)
Mam na imię Serafina jestem z Uniejowa koło Turku :-)
Stylizacją (samouk) zajmuję się 2 lata z czego pół roku temu przeszłam szkolenie firmy Gabrielle :-) paznokcie robię w warunkach domowych. Klientek mam nie wiele max 2 tygodniowo :-)
Mam nadzieję że będę umiała się poruszać na forum :-) pozdrawiam
witam nowe dziewczyny i pozdrawiam
Witam nowe koleżanki;) życzę przyjemnej lektury na forum:)
:siema: Cześć dziewuszki! :siema:
Nazywam się Mariolka, mam 21 lat i pochodzę z Lubartowa (taka dziura 25 tys. mieszkańców, 30 km od Lublina)...
Paznokcie to moje hobby od dawna, ale wcześniej zajmowałam się tylko ich malowaniem i zapuszczaniem:D Jakieś dwa lata temu miałam mały epizot z żelem, niestety przez słaby jakościowo sprzęt (w REAL'u za jakieś 150zł) zniechęciłam się do niego... Teraz zakupiłam sobie akryle i ćwiczę na sobie... Nie wiem co jeszcze mogę napisać, żeby przybliżyć wam moją jakże skromną osobę:] Myślę, że wszystko wyjdzie z czasem na forum... Narazie czytam wasze posty i oglądam prace, a jest co podziwiać;) Pozdrawiam wszystkie forumowiczki-paznoholiczki:*
Witamy Mariolcia :D
Asik hyyyy hejka....fajnie ze w koncu zawitalas na forum;)
witam takze pozostale dziewczyny...:)
No Monika wkoncu trzeba bylo ;) bo widze ze wiele mozna sie tu nauczyc i dowiedziec :)
Witamy :):przytul:
A ja Was kochane troszkę oszukałam (zupełnie przypadkowo:() Nie mam 21 tylko 22 lata, nie mogę się przyzwyczaić, a urodziny miałam w kwietniu;) Sorry:/:
nie szkodzi, nikt z nas się nie obraził :P :*
Witam wszystkich serdecznie :]
Mam na imię Klaudia i mam 25 latek. Paznokciami zajmuję się od jakichś 2 lat. Jestem samoukiem i raczej wykorzystuję swoje zainteresowanie na własny użytek, choć czasem zdarza mi się robić pazurki koleżankom. Ostatnio mniej poświęcam czasu paznokciom ze względu na mojego półrocznego synka Igorka.
Paznokcie wykonuję metodą żelową, ale bardzo chciałabym się nauczyć metody akrylowej (bardzo podobają mi się kwiatki akrylowe). Niestety, nie mam pieniążków ani tym bardziej czasu na kurs, dlatego zamówiłam na Allegro wszystko co potrzebne do paznokci akrylowych i zamierzam próbować i ćwiczyć. Mam nadzieję, że w razie problemów podpowiecie mi co do czego :P
Pozdrawiam serdecznie :macham:
Witamy dziewczyny :*
:kooffa:
no jasne, że pomożemy :):*