-
Odp: Przedłużanie rzęs metodą 1:1
Sylwuś a czy one nie sa za długie? to 14-ka
---------- Dodano o godzinie 15:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:56 ----------
Agulaaa ja Cie przepraszam, ale mowy nie było o szkoleniu z norek Kochanie... tylko o doszkoleniu... a poza tym jakby nie było wbiłaś się na ostatnia chwilę... :)
-
:) tak wiem , że za długie i nawet za grube bo to 0,25 pomieszane z mniejszą ilością tych 0,20 a długie 12 to syntetyki te z XXL... no ale takie jak chciała takie ma:/:- straszny z niej uparciuch itam moje gadanie nic nie dało , że to za długie na jej rzadkie i krókie rzęsy, ale sam efekt nie jest chyba aż tak do bani?...
osobiście wolę gęste wachlarze , no ale tu trudno mi było coś wyczarować
-
Kuro czy w niedługim czasie planujecie jeszcze warsztaty. Przez ostatnie 3 mieś zaniedbałam czytanie forum i przegapiłam termin 6.11.
-
Dziewczynki, a jakie łóżko polecacie? Najlepiej takie przenośne.
-
agulaa, noooo, cholercia, czasem nie szanują naszego czasu w ogóle. Nie dosc, ze to była zabójcza godzina to jeszcze nie przyszła, no ale przeprosiła.. zadzwoniła zaspana o 9:00:)))))
Sylwia, widac fiolecik widac ale dlugasne są, nie ma bata, tydzien i bedą jej latały i wichrowały się w rózne strony przy tej gestosci juz po tygodniu. Jak żyd po pustym sklepie:skacze:
Zuzu, witam Cie ponownie;)
na razie nie myślałyśmy o tym, ale jak pomyslimy to na pewno ogłosimy. :ok::ok: zaglądaj częsciej, tu fajnie jest i miło, mozna odetchnąc po zabieganiu:)
betisska- ja polecam takie ktore ja mam, w zasadzie chyba wiekszosc je ma, daje Ci telefon do faceta 695667749, nie wiem czy telefon aktualny, łozko trzysegmentowe kosztowało u niego 249 zlotych, czterosegmentowe chyba o 30 zlotych drozej, przesylka 40 zlotych. Mnie sie jeszcze nie rozlecialo, mam je połtora roku.
-
Pytałam w innym wątku zapytam i tu-możecie polecić jakiś dobry kurs na terenie wrocławia/okolic-przeczytałam cały wątek i widziałam polecane kursy w różnych miejscowościach,ale nic z wrocka w oczy mi się nie rzuciło:placz:
-
Edytka ;) przepraszam nie chcialam zeby to tak zabrzmialo z ta metoda piorkową ;P poprosty wiesz ze ja zachlannik jestem na WIEDZE i nowe umiejetnosci :D :)... ja zadzwonie do ciebie jutro po kursie z Wizażu :) wreszcie sie na niego doczekalam ide robic w KRYOLANIE gadalysmy jakis czas temu o tym i Ty mnie nakrecilas jeszcze bardziej :) kurs 3 dniowy ;) buziaki kochane pochwale sie swoimi zdjeciami z kursu jesli moge oczywiscie jak jus kogos pomaluje ;) oczywiscie bede miec uklony do kurki zeby skomentowala co i jak bo wiem ze tez maluje ;)
-
Ja wczoraj ukończyłam szkolenie z metody 1:1 i ekspress. Jak uda mi się dorwać kogoś, żeby poćwiczyć to wstawie swoje wypociny:skacze: Z modelki zdjecia nie zrobilam bo byscie sie zalamaly :leze:
-
to witaj w naszym gronie malutkapumcia hihi- fajny login:skacze: hehe he na początku przeczytałam malutkapupcia:-)
dzikakura ja wiem, ze długie jak cholercia ale nie przemówisz a następna rewelacja jest taka, ze zdążyła je już wyskubać i nie ma nic taka ci siostra- a tyle razy juz powtarzałam, ze jak będzie tak robiła to swoich niewiele jej zostanie odp. - "a co tam, lubię nimi kręcić "
betisska ja mam łóżko przenośne kupiłam u faceta z przesyłką za 250 zł - fajne wygodne, z akcesoriami w kolorze blue...i wszystko było by super ale waży jakieś 19 kilo!!! a ja przy tym 53kg i nie ma bata za daleko z nim nie zajdę na piechtę a mobilna nie jestem o w mordkę jeża..
-
Sylwia ta Twoja siostra to taka skubaczka jak ja skad ja to znam:)
-
Dziewczyny a na jakich norkach pracujecie. Chce kopić i sprawdzić czy dam rade. Na jaka długość moczy się w kleju.
-
ja póki co pracuję na rzęskach norki MINK i też są rewelacyjne..mozna kupić u Edytki, a tych naturalnych jeszcze nie miałam z racji tego, ze klientki i tak marudzą, że dużo kasy kosztuje założenie takiej przyjemności jak rzęsiska, ale z tego co tu dziewuszki piszą to super sprawa lekkość itd. tylko och i ach:D
jak znajdzie się taka co będzie chciała na naturalne wyrzucić ciut więcej kaski z miejsca zamawiam u mojego szkoleniowca paletkę:skacze:
-
Kurko a Ty skąd jesteś?? :) Szukam fajnego kursu przedłużania firanek :P Pisałam z edytką ale do niej mam kawałek niestety ;/ Dlatego pytam bo może do Ciebie będe miała bliżej :) I jeszcze jedno z jakiej firmy masz rzęsiorki bo w połączeniu z twoim wykonaniem (talentem) bosko się prezentują :)
-
Pinusia kurka to Gdynia... a rzeski ma te same co i ja :)
-
Tak tak, jestem z Gdyni Pinusia 260 masz chyba do mnie, a rzęski po kursie możesz kupić u mnie albo u Edyty,(nie musi to byc oczywiscie kurs u nas):) na tych rzesach, na ktorych widzisz aplikacje przeprowadzamy kursy:), a zestawy startowe tez sa fajne, wiec serdecznie Ciebie zapraszam
zuzu-norkę moczy się jak normalną rzęsę mniej wiecej
-
dzikakurko :) widziałam Twój artykuł w gazetce :D:D:D:D brawo:!!!!!!:)
-
A ja tez widzialam :) ale nie skojarzylam ze to Ty :)
-
:skacze::skacze:6 grudnia mam szkolenie-zdecydowałam się na szkolenie w secretlashes-mam nadzieję że nie będe żałować.
Niestety nie mam dość pieniędzy na kuferek od nich -będe musiała zamówić produkty gdzie indziej.
-
A-now powodzenia :) mamy nadzieje ze pokochasz to całym serduchem tak jak my :)
-
:/:Trochę się boje jak poradze sobie z pensetami-czy przypadkiem modelce w oko ich nie wsadze:/:
-
Yhy, to moj artykulik, nie wiedziałam pinoczetka,loginka ze czytacie Akademię Paznokcia:)))
strzeliłam gazetce zdjątko, oczywiscie adminów przepraszam, bo to niby nie ten temat, ale jednak ten, bo o rzęsach:)))
W numerze lutowym ukaże się druga część artykułu:) , a potem trzecia, czwarta i ósma:) nie, nie zartuję, ale druga się ukaże:)))
powodzenia a_now, oczywiscie, ze wydłubiesz lasce oko oczywiscie, ze sobie nie poradzisz z pensetami oczywiscie, ze skleisz powieke gorna z dolną i modelka po wiek, wieków bedzie chodziła z zaklejonymi oczami, albo zrobi sobie z tego biznes życia(daj panie grosik daj, początkująca stylistka mnie oślepiła):)))) Nooo przeciez zartuję. Dasz radę,czytaj forum, a potem daj wycisk instruktorowi, pytaj go o wszystko, nie wstydź się.
P.S. Coś dzisiaj jestem w przekornym nastroju:) sooooryyy
-
A czytamy czytamy w koncu to forum paznokciowe ;) nie znalazlam czasu zeby zeskanowac certyfikat i zmienic range ;) ale ogolnie paznokciowa jestem i teraz zaglebiam sie w swiat rzes zeby poszerzyc umiejetnosci :) :D
-
w jakiej to gazetce ten artykul?
-
kurka ja tez of kors przeczytałam od A do Zet artykulik :D
-
Sieciunia w akkademi paznokcia :)
dzikakurko dobrarobota ten artykuł!:ok: