golden nails - ja je wszystkie na pamięć z bloga znam hi hi są przepiękne :master: chylę czoła...zwłaszcza urzekły mnie szpicki z 3 fotki - no po prostu miodzio :)
Printable View
golden nails - ja je wszystkie na pamięć z bloga znam hi hi są przepiękne :master: chylę czoła...zwłaszcza urzekły mnie szpicki z 3 fotki - no po prostu miodzio :)
Golden ale pazury :szczena: normalnie podziwiam :)
Jejjku prześliczne pazurki :) I jakie wymyślne zdobienia, super :)
prześliczne a i w tym sezonie strasznie modny kobaltowy kolor:)
Kobietapazurem sliczne te tunelowe o niebo lepsze niz te zwyklaczki.Asienko ty nasza kochana ty wiesz ze jestes dla nas inspiracja :))
o jejjjjjjj :D jakie sliczne pazurki :skacze::skacze::skacze:
Asiu- cudne Twoje prace, jestes świetna w tym,co robisz:)
Kobieto- piękne pazurki, zgrabny tunel i...nowe tło widzę:skacze:
bardzo Wam dziekuje za tyle komentarzy. przyznam ze nie sadzilam ze bedziecie znac moje prace z bloga:)myslalam ze nikt tam nie wchodzi:) jestem bardzo pozytywnie zaskoczona i na pewno w wolnej chwli dorzuce Wam jeszcze jakies zdobionka:)dziekuje Wam wszystkim:kwiatek::kwiatek::skacze::przytul:
czerwone do sukienki na weselicho :) a róże ot tak - bo jej się spodobały na NK :skacze: czerwony żel jest z GN i pięknie kryje :D
http://i921.photobucket.com/albums/a...3/DSC07955.jpg
KaMiLaC., mówiłam już, ale powtórze jeszcze raz, piękności.! :)
Kamilko piekne sa:D
widzę, że zaczynasz lubić też żel :D:good:
KaMiLaC.Piękne są :good:
To są moje pazurki. Zrobione w godzinę więc nie są idealne
jak na pazurki robione w godz to wyglądają całkiem nieźle
Kamila miodzio te twoje pazuraski, strasznie mi się podobają :)
Ania - śliczny kolorek i dobre wykonanie ;)
Golden piękne pazurki :)
Kamilko- świetna stylizacja:love:
w Godzine? nie uwierze póki nie zobacze :skacze:
gratuluję :)
robię pazurki dopiero od grudnia ale podobno szybko mi to idzie (na kimś 2.5 godz a na sobie poniżej 2) tyle, że tym razem miałam mało czasu i robiłam szybko. w sumie mają ponad tydzień i nic nie odpada więc chyba jest ok :) ale jak tam se patrzę tak nieraz na te moje wypociny to widzę, że jeszcze tyyyyyyyyyyyle się muszę nauczyć :)
:good:Kamila, ale piękne różyczki zrobiłaś...
Super !