Piekne popieram
Printable View
Piekne popieram
kaniusia0, meeeggaa odrost;] jednak nadal dziwie sie jak mozna zyc z takim odrostem:D ja to nie moge wychodowac bo zaraz cos gmeram i zmieniam wzór:D super przemianka;)
bardzo ładne metamorfozy dziewczyny !:)
Dziewczyny udane metamorfozy :ok:
Metamorfoza pazurkowa mojej kuzynki. Siedziałam przy tych pazurkach dzisiaj 3 godziny. Gapa jestem bo nie zrobiłam zdjęcia pazurków przed :( Ale ona ma tendencje do masowego obgryzania skórek i paznokci do zera a nawet jeszcze więcej. Na jednym zdjęciu zaznaczyłam dokąd był naturalny paznokieć. W sumie to ich prawie w ogóle nie było ale dałam jakoś radę. Znając życie obgryzie je za tydzień no chyba że uda się jej powstrzymać :) Moja taka pierwsza metamorfoza więc nie wyszły pięknie :( Ale ona była zadowolona. Dłuższych nie mogłam jej zrobić bo chciała króciutkie.
No i bardzo fajnie sobie poradziłaś:)
Tosiaczek kawal dobrej roboty :ok:
del,tosiaczek-świetne metamorfozy:ok::kwiatek:
a to moja metamorfoza,chyba sie troszkę nawet udała? :)
Załącznik 33708Załącznik 33712
no piękny ten czarny frenchyk!! cudo :)
Joystynka Ładny french'yk :) Taki równiutki :)
joystynka - bardzo udana :ok:
Joystynka ładna linia smile i równo położony czarny żel. Ścieniowałabym natomiast mocniej kamuflaż i wysmukliłabym je. Mam wrażenie, że są takie ciężkie..
anna ja mam bardzo szeroka płytkę ,wiec juz bardziej smukłe byc nie moga bo wolny brzeg byłby za wąski w stosunku do naturalnej szerokosci płytki,co do kamuflazu zgadzam się ze mogłam bardziej scieniowac przy skórkach,dzięki za rady.:)
Joystynka - jak dale mnie idealne :skacze: ja też mam szeroką płytkę i czasami wydaje mi się, że te pazuraski są za cieżkie, ale cóż poradzić, natura nas tak obdarzyła :P
Dziewczyny świetne matamorfozy ;)
Joystynaka, metamorfoza jak najbardziej udana :ok:
joystynka-pieknie!!!!
I moje metamorfozy:
pierwsze, to pani ktora wczesniej zrobila pazurki w Afryce i tyle po nich zostalo.
A drugie to moja praca po 4 tyg. i nowe juz brokaciki.
Te z afryki masakra! Ale za to Twoja metamorfoza je zmieniła i są śliczne! :skacze:
Luśka świetna metamorfoza :) Te paznokcie z Afryki to istna katastrofa ... Ale świetnie wyglądają po :)
7 tyg odrost spilowany przez klientke...... to i tak w dobrym stanie ;) a chciala jeszcze krótsze !!
Załącznik 33846
Załącznik 33847
Kaniusia0 no dużo z tego z czym ta Pani przyszła to nie zostało, ale śliczna metamorfoza :)
ładnie !!!:)
siostrowe ;))
Załącznik 33875
Załącznik 33876
Metamorfoza mojej koleżanki Oli ;)
ponad miesięczny odrościk :D