-
Odp: Wyjatkowe dziewięć miesięcy czyli FORUMKOWY KLUB CIĄŻOWY ; )
wy to jestescie normalnie takie goooopie laski, ze nie wiem:D to wszystko zlezie toż to woda jest, opuchlizna to woda przeszkadza chodzic, fakt w ciazy przesz caly uklad krazenia jest uposledzony, szczegolnie i starych kur, bo u mlodych niosek wiadomo, smiga az trza
rudzia- nie przestane bo pazury i rzesy trzymaja mnie przy zyciu, ja musze cos robic, bo oszaleje:skacze:
a dopiero oszalala kura nie moze stac przy kurczakach i przewijac bo siedzi ciuchutko w kaciku i robi kupsko pod siebie:skacze:
czarnulka, ale przeciez tam jest to ono, ja tez nie znam płci:skacze:, czym sie masz denerwowac, nie denerwuj sie, teraz masz taki okres, ze mozesz wszystko.. lacznie z marudzeniem, wiec daj sie obskakiwac, litowac sie nad soba i co tam tylko chcesz:D
widzisz jak sie ladnie nade mna laski lituja?:D a nogę im tylko pokazałam:D
-
Goopiaa to Ty jestes sama:glupek:;[;
Woda nie woda, zobacz jak ta Twoja noga wyglada. Nigdy nie widzialam nikogo kto jest w ciazy z takimi opuchanietymi nogami...Co za smrod maly no :p
A litujemy sie nad Toba po jestes nasza Kura i chcemy dla Ciebie jak najlepiej :) :przytul:
Emi przez ten "uparty drob" to sie oplulam :haha:
-
Ciotka cholercia, to ty malo widzialas:D:D a niby bywała w swiecie i w ogole:D:D
jako, ze ja jestem kura hybryda, troche inna niz wszystkie kury swiata, to mam tzw żyłę wrotną(kazda z nas ma ja na udzie, po wewnetrznej stronie) przesuniętą w strone zewnetrznej powierzchni uda i jak siedze to mi ten beben na nia uciska, a zyla wrotna to dosc wazna zyla;]
mam tez zreszta: odwrotnie nerki i zęby mleczne jeszcze(przysiegam!!!):skacze:
-
Kurko Ty to szalona jestes:D:D:D:D.... nie moge.....:D... oby to bzyk bzyk podzialalo.... :D u mnie sie nie sprawdzalo nic nawet olej rycynowy:skacze:piekna nozka;)...eh pamietam jak mi lekaz mowil max pol szklanki plynow dziennie:o....szalenstwo...
no i podziwiam ze na takim etapie jeszcze dzialasz na pelnych obrotach z rzesami..... bo pazurkito jakos inaczej bo inne pozycje do pracy :D
-
dzikakura - ja tez tak sobie porod przyspieszylam, jeden numerek i za 2 dni poszlam na szpital:D oj juz niedlugo sie wykluje male pisklatko;) w kazdym razie czymam kciuki;)
-
Kurcia, nie tak malo bo sporo sie naogladalam ale takich nog i z taka upartoscia nikogo nie widzialam :P
Powiem Ci zes jest niezly okaz a Twoj synek to bedzie Twoje "zlote jajo" :*
-
Qre to trzeba by było jak słowika w złotą klatkę i do poidełka przywiązać. Koniecznie klatka z lusterkiem, coby nie sfiksowała od samotności :]
Patrząc, że jaka ciąża takie dziecko to będziemy mieć Qrę 2 za niedługo :]
-
Emi....wiesz co....przez Ciebie zaczelam sie zatsanawiac jakie rzęsy bedzie mialo dzieci Qry :leze:
-
zakręcone :D
Ogólnie śmiem twierdzić, że bez względu na płeć na 100% urodzi się z puklem rzęs i klejem w jednej łapce oraz pędzlem i farbkami w drugiej :]
i zanim wyjdą do domu cały oddział będzie w one stroke...
-
oj baby goopie;]przysiegam, nie biore kuferka do szpitala:skacze:(no moze ten jeden malusi...):skacze:
-
qrka nałapie w szpitalu klientek jeszcze, zobaczycie, zrobi sobie taka reklame ze hoho:D och kobieto niesamowita jestes!!:)
-
Paulka... nałapałam:/:
Jutro przychodzi do mnie położna,(z ktora jestem umowiona, ze bedzie mi porod odbierac) a pojutrze lekarka,to sie nazywa miec konsultacje domowe, co?:D:nie_powiem::nie_powiem::nie_powiem:
-
kura ty jesteś niemożliwa :D haha
-
Kura Ty niesamowita jesteś, ja kocham Cię czytać;), ale drób z Ciebie uparty niesamowicie, tak się forsować. Kochana życzę Ci szczęśliwego rozwiązania i dużo zdrówka:*.
-
ze też mąż Ci tak pozwala hasać.. :aty:
OSZCZEDZAJ SIĘ KURO DROGA !!
-
Kurek o nogi sie nie martw bo mialam podobnie :D w tydzien po porodzie rozpoznalam swoje kostki :D a chodzilam normalnie w dzien terminu zakupy w tesco robilam sama :D a zeby Bąk wyszedl na swiat to nawet na zaparzonym sianie siadalam, pilam mocna kawe i gzilam sie niemilosiernie.... i nic :D musieli wyciagnąc :D tobie życze wiecej cierpliwosci :D
-
Kurko jak wchodze w ten temat to az sie boje czytac co jeszcze wymyslisz...a te konsultacje to padlam...jestes niesamowita:D
-
A ja byłam dzisiaj na badaniach i wyszło ok :) Teraz Maleństwo ma NT 1,34 mm więc dobrą :) No i pani na usg powiedziała że tak ruchliwego i upartego dzieciaczka to jeszcze nie widziała :D Jeszcze tylko 9 sierpnia idziemy po wyniki krwi, ale lekarka w poradni genetycznej powiedziała, że nie ma się co martwić i że pewnie będą dobre.
-
-
Nicola super wiadomość!! widzisz wszystko się ułożyło :ok:
-
zaparzone siano?:D dobreee, dobre zyzka, hyyyyyy ja nie siadam, ale zakupy w lidlu robie;] ...skuterem(nie wiem czy zadowoliłam Niśkę i jej bojaźń):P
nicola, brawoooo, bardzo dobra wiadomosc dzisiejszego dnia;]
-
Ha ha Kurko ja też jestem skuterowa i coś czuję, że jak za 10 lat w ciąży będę, to na skuterze urodzę :skacze: Swoją drogą Ty Kurko szalona jesteś, weteranka, ja to bym się chyba bała tak się zapracowywać, uważaj na siebie.
Nocola cieszę się, że wszystko dobrze, 3mam kciuki za Twoje maleństwo :ok:
-
Nicola super wiesci....oby tak dalej:)
Kurko :D:D:D jak tu Cie nie kochaac:D hmm nie widzialam jeszcze ciezarnej na skuterku.... :P a w ogole to pokazalabys sie nam tutaj z brzusiem....pliss:)
-
a ja widzialam na żywo :tany2: :mml:
ale zobaczyłabym jeszcze raz na zdjeciu :)
Nicola SUPER !! :* melduj sie ciegle co i jak :) !
-
Nawet nie wiecie jak ja się cieszę :) Wczoraj z tego szczęścia to w miejscu nie mogłam wysiedzieć :D No i na tym usg dostałam zdjęcie główki Maleństwa i ciągle przed nim siedzę :)