-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
Dzisiaj mialam okazje zrobic dwie aplikacje rzęsek mamy i przemilej pani Tamili
Nie wiem czemu na zdjeciu u mamy zrobila sie taka dziura ale przysiegam ze jej tam nie ma dokladnie wszystko sprawdzalam i pierwszy raz użyłam niebieskich ombre :) fajny efekt ale mogłam dodać ich troszke więcej.
Dziewczynki powiedzcie mi czy moge już pobierać normalną opłate za rzęski? Bo chciałabym już z tym ta bardziej ruszyć
[IMG]http://4.bp.blogspot.com/-2N0E3faf8R...25C5%25BCe.jpg[/IMG]
http://4.bp.blogspot.com/-VtGgCg2-yz...1600/rzesy.jpg
-
kiedyś trzeba zacząć robić za kasę.
u pierwszej osoby nie najlepiej wyprofilowane oko - za długie w zewn przez co oko postarzało się, mimo, że nie jest tak najmłodsze.
a na drugim to ja nie wiem, bo nic nie widzę, bo zdjęcie jakoś z gorzszego ujęcia
-
kiwaczek, komentujesz, jak instruktorka z wieloletnim stażem, cały czas cię podziwiam, brawo!
agaciorka, z tego co widzę, to u mamy na zdjęciu przed też jest luka, więc ta dziura powstała w skutek braku dorosłych rzęs w tym miejscu. a resztę dobrze powiedziała kiwaczek. teraz będę cytowała koleżankę: "najlepiej poćwiczysz na swoich klientkach" - to oznacza, że biorąc pieniądze za aplikacje też ćwiczysz i doskonalisz umiejętności :D
-
Agaciorka ogłaszaj się i kasuj ! Na początku będzie dłużej ale ... niejedna salonowa "stylistka" tak nie klei jak Ty :)
Do dzieła. Najważniejsze nie sklejać.
Po każdej aplikacji przyjrzyj się swojej aplikacji z każdej strony. Popatrz na "ofiarę" tak prosto i notuj, że np następnym razem tu i tu krócej, tam dłużej, tam cieniej. Załóż każdej klientce kartę i tam notuj wszystko skrzętnie.
Przemyśl dokładnie swój cennik, bo później jest ciężko podnieść ceny :crazy:
Kiwaczek :ok:
-
te pierwsze to akurat mamy wczesniej jej robilam w zewnetrzym kaciku 10 ale chciala rzeski ombre i dalam 11, czyli moglam dac jej 9 ? (bo 10 nie mam )
-
-
aha :) bo wydawalo mi sie ze wtedy bedzie tak za krociutko w tym kaciku :) ale nastepnym razem tak zrobie.
Niestety na szkoleniu nie mialam zadnego modelowania oka wiec dlugosci i wszystko dobieram tak jak mi sie wydaje :(
-
agaciorka kochana ćwicz i ćwicz będzie szło na pewno coraz lepiej :) a jeśli chcesz się nauczyć tajników modelowania oka to jakieś doszkolonko sobie zrobisz i będziesz pięknie modelować oczka ;)
-
Agula jak tylko uzbieram pieniązki to az dwa sie do Ciebie zgłosze bo mam wiele brakow a widze ze z krakowa jestes :)
-
Agaciorka zapraszam serdecznie ;)
-
Moja pierwsza próba mocniejszego zagęszczenia.
Niestety klientka niecierpliwa i nie dokończone wewnętrzne kąciki dodatkowo nawet nie zdążyłam jej "oczyścić" i wygląda to jak wygląda.... :D
rzęskami Bis 0,07 max 13mm.
-
jedne z 1 po porodowych :)
wracam :)
1:1, b 0,15 9-13
-
Cytat:
Napisał
bombelkowa
jedne z 1 po porodowych :)
wracam :)
1:1, b 0,15 9-13
Ładne te poporodowe :) Szybko evoszki wracacie do formy widzę :ok:
-
pierwsza przylazła 2tyg po porodzie :strach: :D
-
Gorzkajakmokka , bardzo ładne ;) no i nawet jedna dolna gratis hehe;)
-
Cytat:
Napisał
choco-lashes
Gorzkajakmokka , bardzo ładne ;) no i nawet jedna dolna gratis hehe;)
A co. Niech ma!
Chociaż trafia na moją czarną listę , więc to był jej ostatni gratis :)
-
Marchewkowa ostatnio rzadko tu coś wrzuca, ale cały czas zagląda i podziwia wasze prace, dziś wstawię kilka zdjęć z bloga. Rzęski Noble 2:1, B-0,10x8-10mm, C-0,10x9-12mm.
-
Marchewkowa, podziwiałam na fejsie już :)))
U mnie bardzo wiercąca klientka :D B 0,15 9-13. pierwsza pełnopłatna, a szkoda, bo nie dała mi do konca wykleic, twierdzac ze juz na pewno jest dobrze :D
http://3.bp.blogspot.com/-hTrQHum7br...00/rzesy+5.JPG
http://2.bp.blogspot.com/-BFLZc_Aghd...+5+otwarte.JPG
-
Patrycja, w zewnętrznych kącikach źle dobrałaś długość, powinnaś dać krótsze o 3-4mm. już teraz to nie wygląda dobrze, a za 3 tygodnie, z odrostami będzie smutne oko, z opadającymi rzęskami. poza tym - świetne! :ok:
-
Troszkę mnie tu nie było,piękne prace Dziewczyny,widzę kilka nowych osób :) oby nas więcej :P
-
Delikatne rzęski mojej mamy. Uzupełnienie evo 0,15 B 8,9,10,11 :huh:
-
Sprzed 2 tygodni:
Przychodzi Córcia i pyta, czy jej rzęsy zrobię. No to co miałam powiedzieć, NATURALNIE ;)
I teraz ona się cieszy, że ma rzęsy, a ja się cieszę, że wyszły w miarę... naturalnie;)
Przebiegłość matki :skacze:
Rzęsy Nadii C 0,07 9-11-9 a w wewn kącikach 8 z Evo.
Na środku oka od wewn strony chyba za wcześnie weszłam z jedenastkami.
-
-
śliczne ma córka oczy, pięknie wykleiłaś i wygląda bardo naturalnie, tak jak chciałaś :brawa:
-