odwiedziłam stronkę głowa mała mi się to nie mieści :)
Printable View
odwiedziłam stronkę głowa mała mi się to nie mieści :)
Julcia,no cudeńko po prostu!!
Dziewczyny ,poratujcie mnie plizz! Nie wiem, co robię żle,bo odpryskuje mi żel nabłyszczający z kwiatuszków one strołkowych. wypróbowałam już 2 różne firmy i ...dalej to samo.Farbka była sucha na 100%. sorki za off top
a to farbka akrylowa?
kropka ja mam ostatnio ten sam problem :/:
a w którym miejscu były te kwiatki? bardziej na środku czy na obrzeżach pazurka?
Farbka policolor. Obecnie mam kwiatuchy na obrzeżach paznokci , zabezpieczam też spód pazura żelem nabłyszczającym ze względu na pracę (rozpuszczalnik-nitro).Poprzednim razem miałam na środku paznokcia różę i odprysnął żel dopiero po 3 tyg. Tym razem wymiękam,bo już raz poprawiałam. nooo why
Troszkę ostatnio z nudy ćwiczyłam i powychodzilo mi takie o..
super Czoko wyszly :)
long bialy jest boski, a te ostatnie braz i panterka przesliczne :)
Wasze prace sa świetne ;)
choco cudne szczegolnie biale!!!
kropka cieżka sprawa, najcześciej robie na obezeżach i nic sie nie dzieje:/ może zawijaj nabłyszczacz? albo najpierw warstwe żelu dodatkowo?
Cuda Chocolata ! ;)
choco najbardziej mi sie podobaja te z pierwszego zdjecia te biale, naprawde pieknie
Czoko :love:
pozazdrościłam Ci chęci i malowania to co se nie pomaluję jak pomaluję :D
cholewcia,ale piękne...plusiu nagraj jakies video-tutoriale,to będę oglądac 24/h :)
a ja sobie chyba na tapete ustawie Twoje cuda :D :zakochany:
kurde myślałam o tym kiedyś ale chyba lepszy sprzęt potrzebny i druga osoba :D
hmm no to dałaś mi teraz do myślenia :D
Hihi dziękuje ślicznie:*
jeśli chodzi o drugą osobę to ja chetnie posłużę za statyw do kamerki :) a co sie napatrzę to moje ,hehe .pomyśl o tym video bo to grzech trzymac taki talent tylko dla siebie :)
Plusia jak zwykle spac nie mogla :P
wyszlo swietnie, cala trojka bosko wyglada :)
Plusia to bierz koleżankę i zróbcie tutki ;D Kurcze ja bym też pooglądała. A najlepiej uczyć się od mistrza :P :P
Kurcze te stroki piękne! :love: :love:
Plush jak zwykle cuda wymalowałaś :D
Wasze prace są inspiracją dla mnie:respekt: o oto kwiatki w pokoju mojej córci :*
Netus :o rewelka! Naszła mnie ochota upiększyć swój pokój, konkretnie ściany :D ale obawiam się, że rodzice z domu by mnie wyrzucili, jakby zobaczyli moje kupostrołki, bo świeżo po remoncie jest :leze:
a o to moje najnowsze zabawy farbkami inspirowane Akademią Paznokcia i Paznokciami :) jestem zakochana w polycolor :love:
lirene21 bardzo ładnie Ci to wyszło, masz wprawną rękę. Prześliczne:).
a to moje kupostrołki ;)
Załącznik 35111
A ja dzis spędzilam kolejny dzien na malunkach czekajac na klientki
http://i1091.photobucket.com/albums/...DSC03010ss.jpg
Kasiu, zeszłam na zawał prawie że ... ahh :love: nie mogę oglądać Twoich prac, bo mi się ciśnienie z wrażenia podnosi :skacze:
Lirene, jak na pierwsze to śliczniaste wyszły ;) moje pierwsze wyglądały jak ... :/: hehe
Choco, warto czasem poczekać na klientki i coś wymodzić ładnego. Piękne !!
a tu coś takiego...
choco te róże (1 tips) są swietne, piekno w ich prostocie wyglądają bajecznie
moje pierwsze w zyciu strolki haha :leze: stwierdzam ze sie nie nadaje do tego chociaz na tym pudelku to pikus ale na tipsach to ani rusz za mala powierzchnia jak dla mnie :P
asik ale tobie chociaz cos wyszlo, bo mi to sie farbka zaraz miesza jedna z drógą i powstaje z tego jeden kolor, chyba mam pedzelek za twardy...:(
Asik co ty chcesz od tych stroków? boskie są :wow:
asik fajnie wyszło nie narzekajj :)
dziekuje dziewczyny (ptaszki mi sie skonczyly :D )
tak na pudelku moze cos wyszlo ale na tipsie to ani rusz mam za duze chyba pedzle albo ja poprostu nie umiem bo na tipsie to tez mi sie robi jeden kolor :D
to cwicz sobie na razie na pudełku czy gdzieś coraz mniejsze i może rzeczywiscie mniejsze pędzelki sobie spraw:)
kurcze ,jak patrze na wasze prace to wam zazdroszcze
czemu ja takie beztalencie jestem?
plush te pazuraskowe wzorniki są boskie
Netus pokój córci wygląda bosko, jak księżniczki w ogrodach
Lirene wzorki, rewelka a mikołaj boski
joystynka niezłe, tylko jakoś kolorów mi brakuje
choco jak zawsze rewelacja
nanami fajne ale za duże do pazurków, zdominowały je
Asik próby rewelacja