Belunia istne mistrzostwo swiata,naprawde zreanimowałas te paznokcie doskonale. A jak je przedłuzyłaś?na formie czy na tipsie?
Printable View
Belunia istne mistrzostwo swiata,naprawde zreanimowałas te paznokcie doskonale. A jak je przedłuzyłaś?na formie czy na tipsie?
yyy dziewczynyyyy chodzilo mi o malowany french a nie dlugosc ogolna pazurkowm, pazurkow to ja nie mierzylam ;* :przytul::haha:
metamorfoza ogryzeczków :)
Załącznik 35012Załącznik 35013Załącznik 35014
Emi wymiatasz!!!!!!!!!!:D
Emilko :slina: ja takich na normalnych nie potrafię zrobić :D
Emi ja nie wierzę, że to same pazurki. Normalnie szok, jak je ślicznie zmieniłaś!! :D:*
Emilka jak zwykłe cudnie :kwiatek:
Emilko, widziałam to zdjęcie w Twojej galerii i trudno mi uwierzyć, że to są taaaakie ogryzki :wow:
Teraz wyglądają bosko :)
tych pazurków nie wrzucałam jeszcze do galerii :) :P
no klientka była zaskoczona, że nie przyklejam tipsa haha ogólnie wyszła zadowolona :)
:haha:faktycznie nie masz takich w galerii, a ja jak pisałam posta to dałabym sobie rękę, a nawet obydwie uciąć, że już je kiedyś widziałam :D wpadka ;P
ale to nie zmienia faktu, że pazurki są naprawdę prześlicznie wykonane i nie widać, że były to ogryzki :)
Emilka ta metamorfoza jest super..az brak słow:)
---------- Dodano o godzinie 21:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:21 ----------
ja nie długo mam robic jeszcze bardziej obgryzione..ciekawe jak mi to wyjdzie;)
Emilka mistrzostwo ;)
Emilia:wow::wow: normalnie nie do uwierzenia że to te same dłonie:wow::wow: no szok!! Ty to potrafisz robić cuda:love:
:master::master:Emilia jesteś paznokciowym guru:kwiatek:, prześliczne.
Emilia - pięknie !!!!!!!!!!!!!!! :D
emi jak zwykle szalejehttp://www.e-gify.com/gify/80.gif
Emi,rewelacja...zresztą jak zwykle :)
Belunia sa swietne!
Emilia B. rrewelacja!!!!!
Emilia, ja bym nie powiedziała, że to ogryzeczki ;) rewelka !! !! !!
bbrrrrr.. az mnie ciary przeszły jak popatrzyłam na naturalne pazurki.. jak mozna takie miec.. aaa feee !!
a Ty cudo stworzyłas ! w ogole nie do poznania ze pod nimi takie ochydztwo sie skrywa !!:)
Emilia... cudne :love::love:
jak dziewczyna może mieć takie pazurki obgryzione i w ogóle skórki :/::/:
:/:
szkoda ze zapomnialam zrobic zdjecia prawej reki bo paznokcie byly strasznie obgryzione. I to moje pierwsze tak krotkie
Emilka cudna metamorfoza !!! :love:
aniuoleq ładna zmiana :)
Emilia-rewelacja!!!:wow: dla ciebie pewnie jak bulka z maslem,hi:)
aniuoleq - piękna przemiana ogryzków :P