-
Odp: Pomoc dla wszystkich nowych dziewczyn i nie tylko
Kochane kobietki chciałabym zamówić sobie wizytóweczki na stronie vistaprint http://www.vistaprint.pl/vp/ns/defau...491&GNF=0&rd=2 aale nie wiem jak to zrobić żeby za dużo nie zapłacić , może mi któraś powiedzieć co po kolei? nie chciałabym się oszukać potrzebuję około 250 wizytówek będę wdzięczna :)
-
wie ktoraś może czy za komentarze pod zdjeciami w galeriach tez naliczana jest aktywność? Bo ja się udzielam na forum a mam coraz mniej aktywności ;/
-
-
a dlaczego nie moge dziękować za niektóre posty ;/? (nie dziekowałam za nie wczeniej :P)
-
Możesz dziennie 7 razy wykorzystać podziękowanie a później ci się odnawiają i chyba nie ważne za co dziękujesz :)
-
no tak ale teraz np. chcialam podziekowac dziewczyna na kolorowe pazurki .... i tym co mi cos pisaly w poscie nie moge podziekowac a wszyatkim innym moge :P i ta dam . :P
-
To nie wiem,dlaczego. Ja czegoś takiego u siebie nie zauważyłam :/:
-
Stefcia, czasami masz tak, ze w jednym temacie masz ptaszki a w innym nie ;)
Musisz poczekac az wroca do tego tematu, przewaznie jest 24 h :)
Oczywiscie w Off Topach nie ma ptaszkow :)
-
i proszę taka głupota i jak zycie komplikuje hehe :D dzieki dziewczyny ;*
-
kurczę .. szukam i szukam.. gdzie się wysyła załączniki dyplomów itp..żeby dostać tytuł np. wizażystki?? już nie wiem..
-
-
Cytat:
Napisał
zizia
dla wszystkich nowych dziewczyn i nie tylko. dziewczyny jeśli nie wiecie gdzie znajduje się jakiś temat. czy już istnieje. lub są jakieś podobne tematy. tu możecie napisać o tym. zawsze możecie się zapytać a my wam pomożemy. nie zakładajcie nowych tematów tylko najpierw zapytajcie. bo robi się na prawdę bałagan na forum i szefostwo ma potem pełno roboty z przenoszeniem tematów i sklejaniem ich na forum. lepiej zapytać niż zakładać nowy temat. na pewno wam pomożemy.
nie wiem czemu, ale nie mogę pisać postów w innych tematach. mogę prosić o pomoc?
-
a w jakim konkretnie chciałaś napisać temacie?? Bo nie we wszystkich można odrazu :)
-
odnośnie kursów i szkoleń. Jeżeli coś będzie nie tak, to przepraszam najmocniej, ale dopiero oswajam się z tym forum :)
-
W tych działach można pisać dopiero po jakimś czasie, nie są one dostępne dla nowych użytkowników :) Narazie zapraszam do udzielania sie w innych tematach :kwiatek:
-
dlaczego nie moge nic napisac w zakładce z tematami o kursach i szkoleniach:(
wyskakuje mi takie cos:
monibeni nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
- Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
- Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
- Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,
a w innych tematach pisalam i nic sie nie dzialo, o co chodzi :>
-
Przeczytaj post wyżej :) najwidoczniej masz za mało postów, by udzielać się w innych tematach :)
-
widzialam, bo przeczytalam po fakcie, ale dzieki i tak. =]
btw. wiadomo od ilu postów mozna się już tam udzielać?
-
Niektore dzialy odblokowywuja sie po 30 napisanych postach :)
-
a mozna gdzies zaspamowac pare postow?:P bo chcialabym sie juz wypowiedziec w tamtym temacie... troche ktos nie pomyslal, zeby taka blokade robic... po co to...
-
Po co zablokowane ? Bo tak ma byc i koniec...Nasz Szef zakladajac to forum, napisal Regulamin.
Nie rozumiem zdania - po co to ? Taki jest regulamin tego forum, naszego forum :) Niektore dzialy zawieraja tresci prywatne, z zycia wziete i jakos nie wyobrazam sobie by ktos z jednym postem komentowal w temacie, nic nie wiedzac o sprawie ;)
Dlatego niektore z nich sa poblokowane ;)
-
Są to prywatne części, które można przeczytać po zapracowaniu na to.
-
ja nie mam problemu z czytaniem postow, tylko pisaniem w tym konkretnym temacie, a to, ze ktos jest swiezo na forum i ma jeden post, nie oznacza, ze jest niekumaty:) dlatego uwazam, ze ktos nie pomyslal o tym, bo glupota dla mnie jest teraz pisanie jakis postow gdzies, zeby "nabic" te 30 czy ile tam trzeba i wtedy w koncu sie udzielic w temacie......
predzej uwazam, ze czytanie prywatnych z zycia wzietych postow powinno byc ograniczone dla 'nowych', niz odpowiadanie na nie. =]
wlasnie spr ten temat, w ktorym jestem z niewiadomo jakich powodow "ograniczona" i wypowiada sie w nim dziewczyna, ktora ma 1 post tylko! to chyba jakis inny problem mam, niz zbyt mala ilosc postow... :(
http://forum.wzorki.info/kursy-szkol...czenia-18.html
post Fionulki dokladnie...
i co ja mam teraz zrobic?:(
-
z wiadomo jakich powodów jest od jakiejs ilosci postów ! :)
a wiesz dlaczego?
bo przychodził jakiś pracownik, pracodawca danej firmy i pisał:
'zaraszam do XXXX jest super ekstra mega. wszystko co potrzeba. bardzo tanio. szkolenia indywidualne. A po szkoleniu dostajesz złoty pędzel do akrylu/żelu' *
Oczywiscie ktos sie podpisywał jako niby kursant ale to bujda... i najzwyczajniej osoby zwiazane z dna firma robiły sobie reklame.. a chyba nie o to chodzi.. Zależy kazdemu na szczerej opini a nie wyssanej z palca, nawet jeśli miałaby być ona najgorsza.
* nic nie przytaczałam, wymyśliłam
PS Nikt nie karze Ci anbijać postów, a nawet i zabrania sie tego. Bo to jest własnie bez sensu, a nie to ze pisanie postów w danym temacie jest od ograniczonej liczby postów.;]
idziewczyna która miała jeden post pisała dawno.. od tego czasu i po tych incydentach jest wprowadzone ograniczenie
mam nadzieje ze rozwiałam Twoje wszelkie wątpliwość ;)
i ogólnie to jest forum, masa różnych tematów a nie tylko jeden o szkoleniach wiec nie wiem czemu az tak Ci na tym zalezy...
aaaa i bym zapomniała.. przeczytaj koniecznie ! -> http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...pozycje-9.html .. 9 strone i koncówke 8 ;)
-
Jest wiele "otwarych" tematow, w ktorych mozesz smialo napisac posty :)
Nie napisalam, ze ktos z jednym postem jest niekumaty. Chodzilo mi bardziej o to, ze jak ktos jest nowy ( dopiero co sie zarejestrowal ) to nie koniecznie moze na forum pisac wszedzie, my nie mamy i nie mialysmy z tym problemow by napisac te 30 postow ;)
"Daj sie poznac" :)
Na pewno jakis Moderator badz sam Szef odpowie Tobie na to pytanie.