anosia, skąd miałaś podkład pod choinkę??
Printable View
anosia, skąd miałaś podkład pod choinkę??
jak wy robicie te kulki kolorowe.... też chce
2 strony wstecz dziewczyny wklejały linki:)
Bombka wstążkowa
anoosia - piękności! Też będę musiała się zabrać do pracy bo taką choineczkę muszę mieć :D
dziewczyny mam pytanko do Was ;)
robicie juz choinki z makaronu??
jak tak to za ile sprzedajecie je i jakie wielkosci?? ;)
ja zrobie taka choineczke ale nie bede jej sprzedawac:) za to bombeczki tak:) ale mysle ze za taka choineczke jak 10 zl wezmiesz to bedzie ok..no gora do 15..bo to nie jest jakies tam tworzywo tylko makaron i jakies dodatki:)
ja właśnie czekam na przesyłkę z wstążkami, szpileczkami i kulami styropianowymi :skacze::skacze: Mam nadzieję że już jutro będą :skacze:
Z tym że na allegro - też przepłaciłam bo za bombkę 6 cm płaciłam po 1 zł a za 10 cm - 1,50 :/: no ale trudno.
Agulusia to strasznie tanio kupilas taka duza bombke.... bo ja w hurtowni za 10 cm place 1,30....1zl place 8cm
to lece dzisiaj caly worek kupic :D w prezencie klientki beda dostawac malowane bombki:D
Świetne są te Wasze wstążkowe bombki:D i te choineczki:ok:
Rewelacja!!!
Mam male pytanko: Ile potrzebuję makaronu do tej choinki?I na jaka wielkość?
---------- Dodano o godzinie 16:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:59 ----------
Ale jestem gapa:) właśnie znalazłam to w pierwszych postach:P
A ja chyba tego roku zrezygnuję ze standardowej choinki.:huh: W sobote kupiłam w Ikei srebrny drut, przypominający kształt choinki.
Już nie mogłam się doczekać jak to będzie wyglądało i przystroiłam ją juz dziś :cwaniak2: (wiem że to za szybko, ale ciekawość była większa, schowam ja gdzieś a potem wyciągnę już gotową) muszę tylko dokupić jakieś światełka.Oto efekt końcowy.
ja mam taka sama tylko ze mala ;)
no Agulusia ja bym wykupila na bank...za taka cene...
ja skonczylam kolejne bombki i robie wieniec.. jak skoncze wrzuce fote..
a ta choineczka z drutu bardzo ciekawa...
dzidzia no powiedzialabym ze bardzo nowoczesnie i odwaznie wrecz, ja raczej bym nie zastapila zielonej choineczki kawalkiem drutu:) ale to rzecz gustu moze jestem staroswiecka:] a swoja droga bombki nie zjezdzaja z niej?:]
aa co do bombek to wlasnie zauwazylam takie male wglebienia wiec nie spaadaja pewnie:)
choineczka fajna ale mnie tez brakuje zielonego taka łysa troche:/:
Ciekawa sprawa z tymi drucianymi choinkami:huh:, u nas tego strasznie dużo. Przeważnie przystrojone są gipiurą, widziałam też ten drut owinięty girlandą zieloną wyglądało to interesująco. Chociaż ja tam wolę standardowe zielone drzewko w pokoju:love:.
To moja zeszloroczna dekoracja w salonowym oknie :) .W tym roku sie namyslam co zmienic .
lukasiatko przepieknie i z wyczuciem;]
Lukasiatko mi też się bardzo podoba :) nie jest to jakaś krzykliwa dekoracja, wszystko ładnie, estetycznie i jak powiedziała Rudzielec : z wyczuciem :)
Dzieki dziewczyny :) moj login to lukasiatko nie lusia ;)
wybacz mi twoj login mi wyglądał na lusiatko moje niedopatrzenie ehh...:) juz sie poprawiam:)
Przepiękna dekoracja, aż się cieplej na serduszku robi:love:.
Rudzielec dobrze zauwazylas, maja wgniecenia, lysa moze i troche jest :/:ale to wina tego, ze na ta wielkosc choinki mozesz nalozyc tylko 48 ozdob (tyle wgniecen). Na swieta nie ma nas w domu a na ten przedswiateczny czas mysle ze bedzie ok, pozatym beda tez pozostale ozdoby^_^
---------- Dodano o godzinie 13:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:34 ----------
lukasiatko przesliczna ta dekoracja:D
lukasiatko pieknie przystrojone :)