ty jestes moim mikołajkiem:) dziekuję za prezencik- bardzo miły
:)
Printable View
To chyba nie jest za dobry pomysł, bo jeszcze jedna wymiana się nie skończyła a już trzeba by było organizować drugą.
Poza tym przed świętami jest ogólne zamieszanie, dużo wydatków, mało czasu i dużo klientek... obawiam się, że mało osób by się zgłosiło
ALE
jak tylko będą chętni to możemy zorganizować podobną wymianę po nowym roku. Jak już szał i całe zamieszanie świąt opadnie. Bo nie ma sensu organizować jednej wymiany po drugiej a po nowym roku ogłosimy wcześniej i będzie więcej czasu żeby zrobić prezent i żeby każdy się dowiedział o wymianie i nie było takich sytuacji, że ktoś chciał ale się nie załapał :)
misio jest przesliczny :)
za kazdym razem kiedy na niego spojrzysz przypomnij sobie o naszym forum :)
jestem za:) mozna cos pomyslec wczesniej zeby bylo wiecej czasu:) moze na walentynki?? chyba najblizsza okazja lub bez okazji hihi:) bo teraz na swieta duzo wydatkow na inne prezenty i chyba mniej czasu na forum;( nawet nie chce tak myslec heh. Ja rowniez prezencik dostalam z tym ze nie wiem od kogo dokladnie bo nie napisalas nicku:) wiec chcialabym zebys sie ujawnila moja mikolajko :wstydek::wstydek: prezent bardzo mi sie podoba:) zawsze mialam bzika na punkcie porcelany i takich fajnym gadzetow i wszystkie mam na puleczkach:) ale Twoj prezencik narazie jest na bardziej widocznym miejscu hihi:*:*
---------- Dodano o godzinie 23:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:28 ----------
hehe nie moglam sie powstrzymac i zmienialam avatar:aty::aty::aty:
bardzo dobry pomysł z tymi walentynkami:)
przydzieliłem obiecane medaliki za udział w mikołajkach :ok:
jaki słodki :D
Dziękuję bardzo!!:* Fajniutki ten medalik:)
Ja rowniez dziekuje;)
Dziękuję za medalik:yess:
mi też się bardzo podoba:D
Ja tez dziekuje bardzo za medalik:*
Ale najwazniejsze,to bardzo dziekuje mojej pani Mikolajkowej baaaardzo sie ciesze z prezentu,zdjecie zrobie na dniach.
p.s Jezeli sie nie myle to jest to masa perlowa???Suuuper moge wykozystac do malowania zaje....kolorki i za te wszystkie ozdoby do pazurasow:*Jeszcze raz dziekuje:*
Ja tez dziękuje za paczuszke medalikową!!! :) cmok
Wercia Twój avata miodzio:),
A ten misio też słodziak:)
Ja również dziękuje za medalik:kwiatek:
ja również dziękuję za medalik:D świetny jest:rolleyes: zabawa była wyśmienita:D:good:
Ja również dziekuje za medalik :) Na paczkę jeszcze czekam :) Ale jestem ciekawa co przyniesie mi Mikołaj :D
supppper:D Dzięki Kamisku:)
Medaliki na petardzie ;)
Dziękuje za medaliiik!! :skacze:
A dzisiaj przyszedł mi prezencik od CHANTI!!:]
Przyszła mi karteczkę (którą zrobiła za nia jej młodsza siostrzyczka, o tym dlaczego, zaraz napiszę), 4 różnego koloru kredki do oczu, LOREAL i błyszczyk do ust Maybelline New York.
Bidulka, napisała mi, że nie mogła sama wybrać się na zakupy, bo od 25.11. jest w szpitalu. Jest w 7 tygoniu ciązy i jej ciąża jest zagrożona :(
ja rowniez dziekuje za medalik
i ja dziekuje :skacze:
jaki ładny aniołek:):)
i ja dziękuje za medalik:)
woow śliczny aniołek:buja::)
Strasznie mi się podoba ten aniołek, śliczny:)