ja tez cały dzień 10h ale na sobie :D
jak zobaczycie moje koslawce to pospadacie z krzeseł :D
ale co tam ja także jestem za wrzuceniem fot :D
Printable View
Jestem nieco zmęczona po studniówce i jeszcze na wernisaż dziś idę, ale jak się uda to coś wykombinuję. Szkoda by było znów nie wziąć udziału:)
mam 8 zdjęć nie mogę się na 5 zdecydowac...
asia na chybił trafil wybierz:P
moje już poszły ale potwierdzenia brak;p pewnie nie mają czasu wysłac:P
ładuje 7 w końcu, będzie dobrze chyba?
I ja wyślę swoją pracę. już się bałam, że się nie uda!!! A przyznaję ten konkurs jest dla mnie najważniejszy!!!! nagrody są fantastyczne!!!spełnienie moich marzeń!!!!
2 tygodnie temu znalazłam modelkę....ale zrezygnowała w czasie pracy!!!ciągle tylko egzaminy, praca i obowiązki a to był mój jedyny wolny wieczór!! Na szczęście jest mój cudowny chłopak:love::love::love: i jego piękne dłonie:) spędziliśmy na pazurkami 2 dni ale udało się je skończyć.
:skacze:
nagrody w tym konkursie marzenie wielu z nas;( powodzenia dziewczyny
Ja tez popieram samaron i czekam na jakieś info ile prac itd itp bo jakaś cisza..;)
mamy jeszcze 2 godziny:D
tusia4ever:*
moje pazurexy poszły....i......same zobaczycie co się stało....:blink:, że też wcześniej się nie dopatrzyłam:wstydek:
powodzenia dziewczynki!!!!:przytul:
Ja tez wysłałam prace.. Kurcze az sie boje.. te nagrody... Marzenie... Tak bardzo bym chciala zdobyc chociaz ostatnie wyróżnienie... Chciala byms ie znow spotkac z Ania chociazby na jakimś szkoleniu ale niestety niestac mnie;P A dla tych nagród zeby "odebrać" chyba każda z nas byla by w stanie zrezygnowac ze szkoly, pracy itd ;D
Przynajmniej ja jestem wstanie uciec ze szkoly z ukochanym i jechac xD:D
Czekam juz na wyniki :) Życze powodzenia wszystkim;*
termin minal a ani nie ma i odpowiedzi tez nie mamy co ze zdjeciami
No to dziewczynki ja czekam na wasze prace aż jestem ciekawa jakie cudeńka stworzyłyście:skacze:
Ile doszło moich prac? Bo mam wrazenie ze jedna nie doszla?
cóż za cisza :D
jak cisza przed burzą:p hahahaha
gdy twoje córy gryza pazury
a twoje zony piłuja szpony.... lalalala
ja ze zdenerwowania spiewam :D
Teraz z niecierpliwoscia czekam na wasze prace by oko nacieszyc:P:P:...
Dzoana widzisz jakbys wczesniej napisala ze pod Krakowe mieszkasz to bys miała łapeczki do molestowania:D
o nieee nawet mi nie mów!! :(:(:( pisałam wcześniej ale może nie widziałaś.. kurcze.. może na następny konkurs uda się zwerbować jakąś modelkę z forum.. heh :)
a mi kurna wczoraj prad wcielo na prawie caly dzien do dzis popoludnia i dupa nie mialam jak wyslac ale wezme udzial w nastepnym :D:D
czekam na wasze prace laleczki :*:*
ja bym poleciała do kafejki internetowej:D:D
no szkoda Twojej pracy bestilka :)
ja bym była mega zła jakbym się narobiła i by mi się taki 'incydent' przydarzył :/: następnym razem wyślesz ;)