a ja tam bym sie nie zdwiwiła... wprawdzie nie porównuje Kamisa do alfonsa, ale sama to się jak w HAREMIE czuję:P
Printable View
a ja tam bym sie nie zdwiwiła... wprawdzie nie porównuje Kamisa do alfonsa, ale sama to się jak w HAREMIE czuję:P
Trochę technologii i człowiek się gubi. :) Ja jeszcze się nie przyzwyczaiłam do starych opcji i zasad a tu już trzeba nowe poznawać, ale ogólnie nawet spoko pomysł. :]
dla mnie zmiany całkiem fajniusie bo zostały wprowadzone niedługo po moim zarejestrowaniu się więc nie zdążyłam się przyzwyczaić do starych :)
Kamis dobra robota masz racje
dwa dni mi zajęło żeby ten temat przeczytać....;]
Kamis kawał dobrej roboty!!!!!!!! dzięki za wytrwałość, chęci i wiedzę!!!!! dzięki tobie mamy to forum:good::good::good::good::good::good: dobra robota
dzięki :) szykuje jeszcze jedną fajną modyfikacje ale jakoś czasu nie mam żeby to skończyć.
ostatnio wprowadziłem sztuczkę, że przed dodaniem nowej wypowiedzi na forum wymagane jest zatwierdzenie regulaminu. Również po zmianach w regulaminie będzie wymagana zgoda użytkownika.
To nic Kamisku - my się na wszysto zgodzimy byle być na forum :love: :skacze: :skacze:
oo tak ... wchodze chyba wczoraj albo przedwczopraj i sie dziwie czemu nie moge nic napisac bo ten regulamin mi się włączał i tak sie zastanawiałam który punkt złamałam i moze zostałam zbanowana :glupek:
aż w końcu do 3 razy sztuka i dociągnełam na koniec strony i patrze ze trzeba zaakceptowac :glupek:
Kamisku a ja dziś się zastanawiałam dlaczego nie moge posta dodać :) ale poradziłam sobie :) zmiana bardzo fajna :)
haha nie ma tak prosto :P trzeba zjechać na ten dół strony i kliknąć zgadzam się :D
No wlasnie dla mnie tez bylo zaskoczenie:) ale dalam rade:)
no mnie tez wczoraj teroszke to zdziwilo:o tak wlasnie sie zastanawialam czy cos przypadkiem nie naskrobalam:skacze::Dsuper sprawa:good:
Kamis genialny avatar:skacze:
a ta sztuczka to tak żeby wam od czasu do czasu regulaminik przypomnieć.. a co do awatarka to tylko jedna osoba może coś takiego głupiego wynaleźć. hi hi hi hi hi:skacze::skacze::skacze:
czyli moja przedmówczyni :P
co powiecie na chatboxa na górze strony zamiast na dole ?
dobry pomysł tylko mógłby być pod nowo dodanymi zdjęciami żeby zdjęcia bardziej rzucały się w oczy:)
mnie sie bardziej podoba :)
Na wniosek woszczura w propozycjach dodałem nową funkcjonalność,
dodając załączniki do wiadomości możecie wybrać 5 plików potem klikając wyślij wysyłane są wszystkie jednocześnie, jeżeli ktoś chce dograć 8 zdjęć może najpierw wrzucić 5 a potem kolejne 3 czyli dwa ruchy zamiast 8. Zdjęcia są automatycznie zmniejszane do wielkości max 900x900px jeżeli ktoś chce wrzucić większe trzeba to robić przez zewnętrzne serwery tag img