widziałam ten film (paranormal Activity) i polecam
fakt, przez dwa dni bałam sie zasnąc, ale co tam
super film
teraz tylko musze znalezc jeszcze czas na Rec 2 :blink::blink::wow:
Printable View
widziałam ten film (paranormal Activity) i polecam
fakt, przez dwa dni bałam sie zasnąc, ale co tam
super film
teraz tylko musze znalezc jeszcze czas na Rec 2 :blink::blink::wow:
no ja tez przed chwilką obejrzałam Paranormal Activity... i nie jest taki zły jak o nim mowili.. pierw sie tak nastawiłam ze głupi, głupi, głupi i z srednim zaciekawieniem ogladałam ale potem sie wkreciłam... ma niektore dobre momenty, choc wcale nie ten gdzie cos sie wkrada pod kołdre ;) ... no i jeszcze koniec filmu jest dla mnie beznadziejny.. a takto znośny.. można obejrzec ^_^
Moi znajomi akurat polecają "paranormal". Kurka, a ja jeszcze nie obejrzałam :)
Za to kiedyś jak oglądałam "Blair witch project" w dodatku sama po północy w tv leciał, to trzęsłam portami, siadłam na łóżku przykryłam się z każdej strony a i tak ostrrrro patrzyłam :D
( poprawiłam :) )
świetny
Ja proponuje obejżec Rec 2 :D ciarki przechodzą po plecach
[Rec] 2 - zwiastun filmu | wideo - film, trailer, [Rec] 2, kino hiszpańkie
Basiu nie wyswietla sie, popraw :)
są straszne momenty ( tylko te gdzie nagle wyskakuje) ale ja tam nei przepadam za filmami gdzie strzela sie do potworów i mutantów a potem jest ręka, noga, mózg na ścianie i hektolitry krwi :P Wole bardziej psycholigiczne takie co na banie działaja i sie spać przez tydzieeń nie da :lol: zna ktoś?? ;> :D
na mnie zadne horrory nie działają ;] niestety.... :( :/:
Przed chwilką obejrzałam SIEDEM DUSZ jak polecałyscie.. faktycznie bardzo fajny ale i baaardzo smutny :(
Tak zmieniając tematykę filmową na weselszą to wieczorkiem oglądałam w końcu "noc kawalerów" i powiem że motyw w tym filmie jest niezły :D :D :D zachęcam do oglądania :D
Ja ostatnio oglądałam ,,Ślubne wojny,, i w ciężkim szoku byłam, ze mojemu babski film się tak bardzo spodobał :D
Polecam, rewelacyjny jest!!!
Slubne wojny widzialam - niektore momenty sa niesamowicie smieszne :P
wczoraj ogladalam Sherlocka, dzisiaj Daybreakers :D
kilka dni wczesniej poraz kolejny ogladalam Adwokat Diabla, Skarb Narodow, obie czesci Zmierzchu :P juz sciagam nastepne :P
moj chlop mowi, ze mam sie puknac w glowe :P a ja maniaczka filmowa i ogladam :D
a zmierzch warto obejrzeć?
mlodziezowy romansik miedzy czlowiekiem i wampierm, w zupelnie innej odslonie wampira niz znamy z horrorow :)
ja akurat lubie ten film i moglabym go ogladac setki razy :)
ale jak wiadomo kazdy lubi co innego :)
jedynka lepsza niz dwojka ( dwojka sie ciagnie momentami ) jak na moje ale obie czesci do obejrzenia :)
a ja polecam film pt zapowiedź
a ja polecam Honey i Szkołę Uczuć :P no i Zmierzch polecam także :)
Zmierzch i Księżyc w nowiu już oglądałam :) A dziś fajny film na tvnie leci, kurde zapomniałam tytułu ale polecam :D
Ja też osobiście "Zmierzch" i "księżyc w nowiu" pooolecam, mnie się bardzo podobały :skacze: a i troszkę łezkę wycisnęłam :P
A dziś(to znaczy jutro :) ) jeśli ktoś dotrwa to na polsacie o godz 00:55 leci "blair with project", ja go własnie o takiej porze sama oglądałam ale chyba na tv2 leciał wtedy i okropnie sie bałam ale bardzo ciekawił i dotrwałam do końca :D (powtarzam się... wybaczcie)
Buziaki :*
ostatnio bylam z klasa na filmie pt. 'AGORA'...
porazka...
to opis calego filmu...zalamalam sie gdy go obejrzalam... idiotyczny.. nie wiem co ma na celu, nie zrozumialam go i polowe przelezałam z zamknietymi oczami... katastrooofaaaaa
był tak ciekawy ze jak wrocilam do domu poszlam spac, co w moim przypadku jest dziwne iz nie umiem spac w dzien.. a tu prosze:]
zaraz sie zabieram za Parnasussa :P
i za Wyspe Tajemnic - podobo zarabisty film z Leo :D
natalia bidulko :* ale przynajmniej ładnie sobie odpoczęłaś :D
rudzia i jak fimiki?? opowiadaj :D
hahahah ta jasne :D dziekuje za taki odpoczynek.. spanie to strata czassuuu !!:D
seses to co ty w nocy robisz ;) :skacze:ja tam uwielbiam spać :D :skacze:
Ja oglądałam Nostalgię Anioła i naprawdę polecam :) Film bardziej melancholijny o zabitej dziewczynce ale warto go obejrzeć.
mysle ;P a jak juz padne to padne.. ale i tak uwazam ze spanie to strata czasu.. choc jestem straszny leń..
---------- Dodano o godzinie 22:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:57 ----------
dobrze ze napisalas bo sie zastanawiam nad tym filmem :) ...
Ogladał ktos jeszcze? :]
hmm ja nie oglądałam...
ale za to polecam stary film bo z 1993 roku ale mega dobry "lista Schindlera" , może większość nawet oglądała; straszny ale to cała prawda... ;(
Dobrej nocki i Wesołych Świąt :* :D