-
Odp: Warsztaciki forumkowe-letnie inspiracje :)
Cytat:
Napisał
chocolata
Pazurku dopisz mnie ze znaczkiem zapytania.. czekam na decyzje hassi :]
Czyli jednak jedziesz??!!!!! Jeeeeeeeah!!
:lol: :skacze::skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 16:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:42 ----------
pazurku mam pytanie czy te certyfikaciki juz są gotowe, czy dopiero będa???
Bo ja chyba będę musiała sie rozmyślić... :(
-
ale ciekawe sie zapowiada:) zazdroszczę wam:(
-
Cytat:
Napisał
aga
ale ciekawe sie zapowiada:) zazdroszczę wam:(
Aguś czemu nie jedziesz??
-
bo nie mam kasy i daleko...
-
Cytat:
Napisał
aga
bo nie mam kasy i daleko...
50 złociszy tylko :) ale jak nie masz... może jakieś za małe ciuszki do sprzedania? :D zawsze pozbędziesz się zbednych ciuszków i troszku zarobisz ;P
a ile masz km??
-
Dziewczyny, razem ze szpilą składamy zamówienie z Golden Nails i przesyłka wyjdzie taniej bo właśnie na warsztatach rozdam te wszystkie rzeczy więc jeśli chcecie się przyłączyć to najpóźniej do jutra rana napiszcie do mnie na pw:)
-
no to i ja cos napisze :D........... pazurki zrobcie na tej lapce na której wam jest lepiej zrobic.... na drugiej bedziemhy robic sobie na wzajem...a nie same na sobie;)
co do zamowienia w golden nails....jezeli chcecie to ja moge wam wsio kupic bo u mnie jest Golden Nails :D....i wtedy w ogole za przesylke NIC nie zaplacicie a rzeczy dostaniecie na warsztatach :)
-
No to jeszcze lepiej:D to tylko pieniążki Ci prześlę:)
-
spoko...nie ma sprawy...napisz mi na pw co kupic :)najlepiej daj linki z e-sklepu:P
-
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
spoko...nie ma sprawy...napisz mi na pw co kupic :)najlepiej daj linki z e-sklepu:P
aa czy ja też bym mogła linka wysłac?? :D tylko musiałabym poczekać troszku z zapłatą, nie wiem może do jutra ;(
-
Pazurkomania dzisiaj zrobiłam przelew na poczcie :) Jak dojdą pieniążki to daj znać. jak coś to mogę ci na maila wysłać zdjęcie kopii zrobienia przelewu :)
-
A ja mam pytanko :D Czy na tej jednej łapce, musza być na wszystkich 5 pazurkach takie samo zdobienie?? :P
-
bedziemy tylko na jednej rece robic;) wiec na drugiej mozesz miec co chcesz:)
jedna gola reka jest potrzebna zeby dziewczyny mogla ja wykozystac:skacze:
-
Cytat:
Napisał
szpila59
A ja mam pytanko :D Czy na tej jednej łapce, musza być na wszystkich 5 pazurkach takie samo zdobienie?? :P
Szpilciu...na tej jednej łapce musisz zaszaleć :D Po prostu!
-
szpilcia jasne ze mozesz podeslac linka...nie ma problemu:)
-
nooo ja już będę na 100% :lol:
Włąsnie wpłaciłam pieniązki :)
-
Szpila to super.....
Pazurku mnie niestety nie bedzie:(:(:( przyjade na chwile zakupy dla dziewczyn przywioze....:(:(:(:(
-
-
Ninisiaa to taki żart no nie? Ty już nas tu nie wkręcaj że Cię nie będzie. :P dzisiaj mamy 1 kwietnia :P
-
Kurde Bożena musiałas zepsuc wszystko....:skacze::skacze::P a tak dobrze sie zapowiadalo:P
-
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
Kurde Bożena musiałas zepsuc wszystko....:skacze::skacze::P a tak dobrze sie zapowiadalo:P
Jejuuuuuuuuuuuu!!! A już układałam sobie w głowie opierdziel hehe :skacze:
Dziewczyny! Dziś testowałam produkty firmy SHARTO, która będzie na warsztatach :) I powiem wam...:good: Najfajniejszy jest nabłyszczający ;] Tylko szkoda, że to 3fazówki, przyzwyczajona jestem do 1fazowych...Ale może się przestawie :D
-
A czy ktoś bedzie z wrocławia albo okolic?
-
Szpilka i Korcia jadą z Wrocka :P
-
choco tez z Wrocka ale nie wiem czy na bank bedzie
Paula:P ja Ci dam krzyczec na mnie:P
-
Cytat:
Napisał
szpila59
będę , będę jechała :* wczoraj sie trochu pokłóciłam z tatą, ale to sie da załatwić do dnia warsztatów :lol:
BĘDZIEMY W GAZECIE?? :o jessuuuu....... ale jak ja bedę wygladać skoro ja musze z miasta o 5 rano wyjechać?? :lol:
Pazurku czyli jak jestem praworęczna to w domku mam sobie zrobić prawą rączkę, a na warsztatach bedę robić na sobie na lewej rączce??
I skoro będą instruktorki, które nas bedą kwiatuchów uczyły robić to musze sobie kupić pędzelek do kwiatków!! :lol: tylko która mi pomoze z wyborem?? :P
dziewczyny "gołe raczki to te na których wam sie .lepiej robi pazurki...poniewaz robimy same na sobie:P to jest moja ulubiona technika...
jestem zdania ze jezeli potrafimy same na sobie zrobic to nakims dopiero nam cuda wyjda:D a pozatym oszczednosc czasu bo zanim jedna drugiej zrobi....ach...a tak szybciej:D
PEDZELKI....najlepiej wezcie wszystkie jakie macie..:D
---------- Dodano o godzinie 22:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:45 ----------
Cytat:
Napisał
szpila59
czyli jednak jedziesz??!!!!! Jeeeeeeeah!!
:lol: :skacze::skacze::skacze:
---------- dodano o godzinie 16:43 ---------- poprzedni post był napisany o godzinie 16:42 ----------
pazurku mam pytanie czy te certyfikaciki juz są gotowe, czy dopiero będa???
Bo ja chyba będę musiała sie rozmyślić... :(
szpilcia zawsze mozesz dopłacic na warsztatach:)
---------- Dodano o godzinie 22:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:48 ----------
Cytat:
Napisał
szpila59
SZPILCIA...twoja inwencja tworcza...wazne aby tematyka była zachowana..:)
---------- Dodano o godzinie 22:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:51 ----------
Cytat:
Napisał
ilonia123
A czy ktoś bedzie z wrocławia albo okolic?
szpilcia i korcia...oraz prawdopodobnie choco.:) ilonia..nie zastanawiaj sie...tylko raz dwa na warsztaciki:P daleko nie masz:D