Kamis zdradz nam ile jest juz prac ? :)
Printable View
Kamis zdradz nam ile jest juz prac ? :)
ostatnio bylo prawie 20 wiec pewnie prawie 25 na moja intuicje ;p
ja jeszcze swoje pazurki molestuje a potem foto i wyslac musze:)
moje pazuraski .... poszly :skacze:
Nio i z nudow cos zrobilam...żadna rewelka ale z braku klientek i takie ćwiczenia dobre hehe :skacze:
moja praca już skonczona teraz tylko aktywnosc i wysyłam:D
Dziś ostatni dzień, nie mogę się już doczekać żeby pooglądać wasze cudeńka :D
hehe też się nie mogę doczekać choć wiem że szans nie mam:D
ale cuda pewnie zrobiłyście:):)
się tak nie nastawiajcie, że od razu będą bo jeszcze 6 dni jest na wystawienie prac :P
no jak i sie dzis uda zrobic i wyslac to bedzie wielki sukces:):) a jak narazie ide dziobac w ogrodku moze jakies natchnienie mi przyjdzie :):)
hehe ja wczoraj caaały dzień rozważałam a w końcu dziś postanowiłam zrobić to co wymyśliłam na poczatku :) także ok 15-16 siadam do roboty :D
a ja z braku czasu raczej nie wyrobie sie by zrobic pazurki...takze czekam z niecierpliwoscia na wasze cudne prace:)
ja niestety już nie dam rady zrobić ale trzymam za Was kciuki !! :)
Jak to nie dasz rady?! Pędzel w dłoń i dajesz :):):)
naprawdę nie dam, musze jeszcze trochę rzeczy dzisiaj zrobić łącznie z nauka:(
no i ja wkoncu wyslalam:) Prosze o potwwierdzenie czy doszlo:)
Ja moje robiłam 2,5 dnia, bo sobie wymyśliłam coś i musiałam to zrobić:P
ja wyslalam tylko po to, żeby dyplomik dostac (teraz mam fajniejszy pomysł, ale już nie zdążę zrobić)... a dwa poprzednie dyplomy zżarł wirus:( :( :( niestety nie wydrukowałam ich sobie ;( nie wiem czy jest możliwość zeby dostać ich duplikaty, więc może teraz będę miała choć jeden....
Ja też tylko po dyplomik - im bliżej pokazania prac tym bardziej mi wstyd mojej :P Ale napasę oczy waszymi przynajmniej ^_^
zgadzam się z predmówczynią:)
ja juz nie moge sie doczekac prac:skacze: a wy laski nie panikujcie na pewno ladne prace zrobilyscie :good:
Ja już bym chętnie pooglądała Wasze dzieła.
Pewnie znów będzie ciężki orzech do zgryzienia na która prace zagłosować:)
ja też już bym chciała pooglądać Wasze prace :skacze:
coś swojego też wysłałam, ale nie wiem czy przejdzie, bo wysyłałam wczoraj na ostatnią chwilę i wysłałam maila bez tematu ;(
Ja pomysl mialam w glowie ale jak przelalam to na paznokcie to juz nie bylam z tego zadowolona:( No ale coz ciesze sie ze w ogole sie zmobilizowalam i wzielam udzial-do mnie to na prawde mozliwosc pocwiczenia i podszakalania sie w dalszej pracy!
a ja nie miałam czasu i nic nie zrobiłam