laski dawac bo czasu malo malo
Printable View
laski dawac bo czasu malo malo
no ja tylko czekam aż mi przyjd± farbki i pędzeluszki i się biorę do roboty :D
dobrze ż e mam mnóstwo klientek, któr±¶ wykorzystam
wczoraj dopiero odkryłam to forum i muszę przyznać, że bardzo chciałabym wzi±ć udział w tym konkursie :) ¶wietny pomysł. tylko musiałabym wiele nadrobić na forum :) zobaczymy czy się uda ;)
na pewno się uda :D
na pewno dasz radę :ok:
u la la jak fajnie tylko ze dzis 21 i do 30 juz nie daleko tak to jest jak sie Was na chwilke opusci ;) kurcze trzeba podwijac rekawy i do roboty!!!!!!
nie ma to jak podtrzymywanie na duchu :) dzięki dziewczyny :)
margareta- na pewno dasz rade, forum jest wieeelkie :D
a ja jedna prace juz mam i druga robie 27 i na pewno bedzie ciezko wybrac odpowiednia...
ja ozdóbki już kupiłam i lada moment się biorę do roboty:) zobaczymy co z tego wyjdzie
a ja?? hehe poki co null ale postaram sie bo konkurs jest naprawde zachecajacy,a dziewczynki robicie takie dlugie pazurki czy raczej stosownej dlugosci??
to wy będziecie oceniać prace więc kombinujcie tak żeby podobało się jak największemu gronu pazurkowiczek
mhm,
ps Kamis
przepraszam a poscie napisalam dzieczynki nie chcialm urazic :D
będzie ciężko bo dziewczyny naprawde ¶liczne pazurki robi±:o
ale dyplomik tak czy tak gwarantowany więc nie ma sie co zastanawiać, bo naprawdę warto
ja miałam długie ale skróciłam i teraz trochę żałuje... ale przynajmniej kto¶ już nie narzeka że go drapię :D
fakt naturalne pazurki sa "ostre", hi hi to lepiej nie widziec pleckow tego "kogos" ;)
goniaczekkk ja już nawet nie zauważam takich rzeczy :D
;)
---------- Dodano o godzinie 21:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:04 ----------
hm.. zcy do tej pory tylko 3 osoby przeslaly prace??
tajemnica :D państwowa ^_^
:P niegrzeczny KAmis
hahahahah
jakie ciekawskie
niech lepiej sie do roboty bior±
A jak wam idzie wogóle??Jakies juz maja prace zrobione??
annamon pisała że już ma jedn± .. :P
no to zdjęcie niech kobietka wysyła i bedzie nas wiecej w koncu:)
ja już mam wizję:D obejrzę tancerzy i się biorę za pazurki bo po nocy mi się lepiej robi ;P