-
Odp: [22-23 maja 2010 Warszawa] Warsztaty forumkowe !
uf ja ledwo co do domu weszłam:D:D mamy kilka niespodzianek..:D
w sobotę ok 18.00 będziemy gościć Anię Benedykciuk z AB Studio, instruktora firmy NailSecret. http://www.abstudio.waw.pl/
Ania pokaże nam pracę z frezarką, prawidłowe wykonanie frencza oraz kwiatki metodą przeciągania.Na pewno odpowie też na nasze pytania ;)
w środę wieczorem kolejne niespodzianki....;)
-
-
tyaaa super.. nie bedzie mnie o tej godzinie... ;(;(;(
moze sie załapie na kolejne niespodzianki ;]
-
Ale ten czas szybko leci:) A ja mam takie u.rwanie głowy do czwartku az do wieczora a w piątek już jade..nawet nie mam jak wszystkiego zaplanować i nawet nie wiem czy musze rezerwować busa:P ale jakos może dam rade wszystko jakoś poukładać
ojjjjjjj ale sie będzie działo:mml::mml::mml:
-
Ja miałam iść, ale nie wiem czy jest sens.... Po kursie, który miałam pod koniec kwietnia, tak zdejmowałam sobie żel, że do konca go nie spiłowałam i w niektórych miejscach mam spiłowaną płytkę :(
-
Gattina nie marudz! moje pazurki też są w kiepskim stanie ale takiej okazji nie można przegapić :)
-
Cytat:
Napisał
gattina
Ja miałam iść, ale nie wiem czy jest sens.... Po kursie, który miałam pod koniec kwietnia, tak zdejmowałam sobie żel, że do konca go nie spiłowałam i w niektórych miejscach mam spiłowaną płytkę :(
Żartujesz?
Warto przyjść chociażby dla samej atmosfery i spotkania oko w oko:D
Od samego patrzenia też można wiele skorzystać:D
-
mnie skręca:skacze: na piechte a musze dotrzec:tany2: chociaż po ostatnich warsztatach mialm chwile załamania...bo zobaczylam ze jednak z pazurami jestem w ciemnej.....norze:D...ale ludzi poznać.....forumkowe znajome...bezcenne:skacze:
-
No dobra, wy to umiecie naprawdę zachęcić :) Wiec przyjdę, mam w sumie blisko, nie wiem czy będę coś robiła, ale mimo wszystko pędzelki, lampę i w ogóle wezme ze sobą :)
-
tak trzymaj :D:D:D:D gattina zobaczysz super będzie ;)
-
Asiu, jesli nie jest za pozno, prosze mnie dopisac, a nawet jak jest za pozno to i tak przyjade, tuska powiedziala, ze podzieli sie ze mna obiadem:) oraz materialami do roboty :)
-
wiedziałam ze przyjedziesz...:D dopisuje
prosze o przesłanie danych do dyplomu osoby, które jeszcze tego nie zrobiły
---------- Dodano o godzinie 11:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:27 ----------
i w ogole ostatecznie kto z listy nie przybędzie?
-
-
a ja nie mam dobrych wiesci.....tzn w czwartek bede wiedziala na 100% czy przyjade....córcia chora...choroba zakaźna i jestem jak narazie uziemiona...:(:(
-
-
;(kurcze dziewczyny czytam i widze ze kilka nie przyjedzie i az mi glupio to pisac ale i mnie tez chyba nie bedzie, ale moze jeszcze uda mi sie jakos dojechac, wszystko sie rozstrzygnie w piatek ;(
-
a ja będę ...tylko nie wiem jak się zabiorę :haha:
-
-
bo ja kuferka nie mam...i nie wiem jak to poupychać...no i jeszcze parę ciuszków wezmę żeby Wam pokazać :D :)
-
ja bede ciagnąć sie z torba podrózną, kuferka tez nie mam:] bede jak ruska wyglądac:haha:
-
Zazdroszczę wam !!! Zycze udanych warsztacików, a na pewno takie będą z taka ekipa :skacze:
-
tusia to będzie nas dwie :haha:
-
-
Ja chcieć relacje i foto foto :skacze::skacze::skacze::skacze:
-
Chyba będzie nas 3 :D bo ja też kuferka nie posiadam;P