-
Odp: ile czasu zajmuje wam zrobienie paznokci
u mnie tez zalezy od syt jezeli kolezanka przychodzi gadamy smiejemy sie to nawet ponad 3h
a takto miedzy 2.5 a -3 zalezy jakie zdobienie:)
-
a ile robicie szpice ?? mi zlazly dzis 4 h :/
-
wszystko zależy od zdobienia. mówimy oczywiście o szpicach na formie??
-
-
mi to szpice nawet 5-6h schodzą, tylko,zę jak robię szpice to jednak zdobienia bardziej awangardowe... jedynie panterke na krotkich szpicach 3,5h robiłam...
-
jak sześć na szpice to i tak dobrze ;)
-
Czysty french 2 godzinki
Szpice dlugie bogato zdobione 3 godzinki
-
uff myslalam , ze tylko ja sie tak grzebie z tymi szpicami... zwykly french z coverem robie ok 1,5h max do 2,5h ze zdobieniem a ostatnio nad szpicami ze zdobieniem siedzialam 5h:( ale efekt był zadowalajacy:)
-
ja szpice do 3,5h robie ze zdobieniem, wiadomo, że im bardziej wymyślne zdobienie tym dłużej :)
-
no to szybciutko Wam schodzi :)
-
ja proste zdobienie robię tak 1-1,5 godziny i nie mówcie, że na pewno są złe bo nie są :P to normalne, że im więcej klientka chce tym dłużej schodzi...
znam kogoś kto robi w 45 minut :blink: ze zdobieniem ze wszystkim...nie wiem jak to robi..dla mnie to kosmos :)
-
ja wczoraj mamie robilam frencha brokatowego akrylowego i mi zajelo ponad 3,5 godziny ;/
-
no ja z akrylem wciąż się zaprzyjaźniam, zwłaszcza z frenchem :/ ile ja mame namaltretuje. Biedna chodzi z każdym innym pazurkiem ;) French żelowy u mnie ok 2h max do 2,5h z malowankami, a akrylowy pewnie ze 3h
-
ja robię tylko żelem, nie wiem ile czasu by mi zajęło akrylem :) na początku na pewno długo, pierwsze paznokcie żelowe robiłam 4 godziny...
-
Ja zalezy co robię,ale z reguły to 3 do 4 godzinek:)
-
ja bym nawet tyle nie wysiedziała ( chodzi mi o to że niektóre z was robią po 3 godziny :] ), nie mówiąc o klientkach...
-
jak zaczynałam robić pazurki, to moja koleżanka się dziwiła jak to możliwe, że siedzę nad nimi tyle czasu. Podobno jej stylistka wyrabiała się w godzinę, w co mi się wierzyć nie chce. Bo było widać,że ma ładnie pazurki zrobione, wtopiony brokat ... Nierealne aż. Chyba specjalnie tak powiedziała, żeby mi ciśnienie podskoczyło :P
-
moja instruktorka robiła w niecałą godzinę, więc wierzę że to możliwe:)
asiek ja w salonie robilam też góra 2 bo tak miałam grafik, czasaaami 2,5, ale w domu też robię dłużej 2,5-3, jak doliczysz różne wzorkowe próby, pogaduszki, herbatkę itp to tak wychodzi:D a dziewczyny mi mówią że wolą tak niż jak wcześniej było, jeżeli będę znowu w salonie wynajmować to sobie ustawię grafik tak własnie 2,5 (zależy na co oczywiście), skoro jest sympatyczniej:D:D
-
Tak ja Asia piszesz-kawusia czy herbatka do tego pogaduszki i tak czas zleci a mi do tego za plecami mój mały trzyletni szkrab chodzi :)
-
u mnie wychodzi 2-2,5 godz, tak normalnie, gdyż klientki fiksują ze zdobieniami, i ja już mam wszystko przygotowane do robienia, a one wybierają 30 min do 1godz zdobienie i wtedy czasami pazurki zajmują nawet 3,5 godz, a potem klientka mówi a dlaczego to tak długo, aż mnie nosi
-
to ile czasu zajmuje wybranie klientce zdobienia potrafi do szału doprowadzić :D a może czerwone, nie nie, różowe, albo dobra czysty french :blink:
-
no tak to juz jest z tymi Kobietkami;)
-
mi 3 godziny a nawet dłużej czasami
-
ja dzis french robilam 1 h i 15 min
-
super:)
u mnie to samo, jak w domu jestem, wszystko przygotuję co muszę i tylko te ozdoby..:):) ostatnio to zrobiłam tak, że zagadałam wcześniej co dziewczyna chce (kolorystyka) i przesłałam jej na email kilka 'próbek' na sztuczniaku, żeby miała wyobrażenie jak jaka ozdoba wygląda (jest to klientka która lubi sama ustalić co chce mieć). napisała że już ma pomysł na siebie, ale jak przyszła okazało się że musi mieć frencz bo na rozmowe o prace idzie:)