Swietny set warkoczykow :)
Uwielbiam warkoczyki u facetow :slina: Tzn tym, ktorym pasuje :P
Printable View
Swietny set warkoczykow :)
Uwielbiam warkoczyki u facetow :slina: Tzn tym, ktorym pasuje :P
Ja strasznie ubolewam bo po 1,5 roku mój pierwszy mój regularny klient ścina włosy...
robiłam mu ostatnie warkole... ;(
Strasznie się przywiązałam do jego włosów :placz:
germana robisz cudne dredki - jak będę sobie zakładać to koniecznie muszę zamówić od ciebie - świetne wykonanie!
a prace cudne jak zawsze!
Germana, przecudne corny! Dredy zreszta też!:ok:Ty masz tą rękę! Podejmij wspolpracę z jakimś salonem, masz juz takie imponujące porfolio, radze Ci. Zarobisz, a i salon podniesie renomę, a kto się nie pozna na Twoich pracach jak mu przyniesiesz takie foty, ten pała!!!! Ja to bym od razu coś z Toba otwierała na spółę:ok:
<rumieni się>
Znajoma miała mi załatwić umowę z salonem ale jak widać nie do końca im się spodobało...
mimo że najpierw jej fryzjerka mówiła że ołysieje, potem że chce ze mną współpracować a teraz na razie cisza
+ za mały popyt jest...
germana prześwietna robota :) te pierwsze warkoczyki mnie urzekły :)
Gdzie za maly popyt... w Markach?:D germana zlituj sie, widac jaki maly popyt po ilosciach Twoich prac, a przeciez w domu robisz! Wiadomo, ze nie masz takiego zasiegu i sily razenia jak salony, a co to znaczy.. miala się odezwać, a przejdz się.. nie ma tam jakiegos fajnego studia tatuazu w okolicy? Bo salon pelen słitasnych blondynek przychodzacych na rozjasnianie moze nie byc wcale dobrym pomyslem(przepraszam laski, nie mam nic do blondynek, ani rozjasniania, chodzi mi o target w sensie o grupe docelową):), wleź do takiego salonu, pokaż dziarę, pokaż czerwone włosy i zagadaj :ok:
germana szkoda że bliżej nie mieszkasz bo już od dawna choruje na warkoczyki ;(
claudia.c -
kochana chorujesz na dobierane czy takie afrykańskie ( 100 dziesiąt -200)...
bo ja mam w planach uderzyć na południe...
chociaż jeszcze nie wiem kiedy ale :cwaniak2:
kurko z marek jeszcze nie miałam nikogo nigdy... :P
ale już ludzi z tomaszowa mazowieckiego, ostrołeki, i innych dalekich miast którzy doceniają moją robotę ^_^
zazwyczaj mam 3 stałych klientów w miesiącu ( juz 2 )+ czasem ktoś wpadnie żeby zrobić na wesele lub wyjazd itd. xD
+ problem jest że ja teraz mam w cholerę praktyk ze szkoły 350 h z jednej i 340 z drugiej... nie wiem jak to wyrobie xD
a podpisać umowę na takich elastycznych warunkach tez nie jest łatwo.
+ w salonie troche zdzierają. ceny są po 170 za dupną robotę i 5 warkoczy na krzyż.
a ja biore od stałych ok 40-50 zł xD za każdy wzór itd. i czy robie 2 h czy 8 h xD
afrykańskie mi się marzą, dodam że mam gęste włosy wiec z 6 paczek (a jaka cena by była ;))
za afrykańskie biore ok 300...
i u mnie to z 10 godzin siedzenia na dupci :P
bo na co dzień ich nie stukam tylko od wielkiego święta.. ;p
powinnam miec gdzieś zdjęcia dziweczyny co jej afrykańskie robiłam... tylko musze poszukać.
napisałam pm :P
GERMANA rewelacyjna robota , gratuluje pomysłów i cierpliwości :D
jedno dorwałam od tej znajomej na którym cos tam widać :( inne jakoś się nie dogrzebałam
uroki nowego systemu :huh:
Załącznik 43021
dodaje że to były moje 2 warkocze w życiu :D
raz na jakiś czas się zdarzyły ale raczej ludzie piszą się u mnie na corny bo na afrykańskie mają inne baby monopol w wawie :P
Już nie mogę się doczekać :skacze:
cudowne robisz te warkoczyki !:D:skacze: zawsze chcialalm takie miec:) najbardziej mi sie podobaja naturalnego koloru albo jeszcze z dolaczeniem rozowego lub niebieskiego:) szkoda ze takie drogie te cuda :(
no niestety... :(
chociaż i tak moje ceny nie są chyba najgorsze...
ale to już inny temat.
najnowsze 2 główki:
Załącznik 43411
Załącznik 43412
dzisiaj jeszcze jakieś nowe główki będą chyba w miarę fajne...;)
jakoś nie najlepsza bo pasożytuje na aparatach zwarkoczykowanych bo ja chwilowo nei mam :(
seeeerduuuucho :love:
:kooffa:
Załącznik 43587
piekne prace. ja chce warkoczyki!!:D od zawsze mi sie podobają miałam 3 lata temu przez miesiac przed ślubem ale dziewczyna taką kiche mi zrobiła że mi włosy wypadły i to gdzie przy czole...i to miesiac przed weselem:D eh napatrzyłam sie i teraz nie zasnę:)
wypaść to zawsze wypadają bo codziennie wypada Ci ileśdzisiąt włosów a że są w warkoczu to nie mają jak wypaść.
może to były tylko te "wypadnięte"...?
ale to razem z warkoczykami (całość włosy plus warkoczyk)tak że z przodu ok 6 mi wypadło dobrze że w miare gęste mam to az tak wstydu nie było
ojć :huh:
no to niefajnie.... :glaszcze:
faktyczni chyba musiała coś spie***yć...
hmm bo to na prawde trzeba się "postarać żeby tak totalnie warkocz odpadł z włosami :huh:
nigdy mi się to nie zdarzyło.
"odpadł" sam warkocz ale to dlatego że panna miała mini kędziorki z tyłu i jej się po prostu zsunął juz po miechu chyba ( już nie pamiętam dokładnie)...
ale włosy zostały.:P
:) szkoda że tak daleko mieszkasz bo naprawdę cuda robisz:)
po raz kolejny będę nieoryginalna ale cudeńka robisz - uwielbiam twoje prace :love:
Germana ten ostatni secik jest super :love:
Ja miałam zamawiać dredki, w końcu zamówiłam włosy i zrobiłam sama. I wyobraźcie sobie, że po zapleceniu kilku na próbę stwierdziłam, że jednak wolę się w warkoczach :leze: Za stara jestem na dredloki ;( (mój małż mi tak powiedział, jak mnie w tych kilku zobaczył i aż mi się odechciało). Nie chce któraś sobie odkupić ? :] 37 sztuk podwójnych - w tym 7 ciemny fiolet, 4 jaśniutki fiolecik i reszta bardzo ciemny brąz nr2 - La Trend
http://img854.imageshack.us/img854/5971/obrazy2329.jpg