Ciekawe ile ona zaplaci za kazda wizyte u stylistki :p
Boszzze, cos ohydnego :/::/:
Printable View
Ciekawe ile ona zaplaci za kazda wizyte u stylistki :p
Boszzze, cos ohydnego :/::/:
Otoz obwieszczam, ze zostal wynaleziony nowy ksztalt paznokci, nazwalam go Teeth :) mimo, ze autorem tej formy nie jestem wroze jej ogromny sukces.
Zdjecie znalezione na bebzol.com
tez właśnie na bebzolu widziałam :P
osobiście to mnie się to nie podoba, a jak się musi za rajtki zaczepiać :haha:
nie przypadly mi do gustu
Mysle, ze to przez nazwe. Moze Zebiska bardziej do Was przemawiaja? ;)
:)
wyobrażacie sobie, że macie takie paznokcie i zakładacie wełniany sweter? (auć) albo hmm... rajstopy? pozaciągają się jak nic :D myślę, że są mało praktyczne :D aczkolwiek ciekawe ;)
Mysle że ten kształt będzie hiciorem sezonu :huh: :haha:
hah :) ja tez prorokuje szalona popularnosc :D
A mnie się podobają te ząbki haha naprrrrawdeeee :skacze:.... przynajmniej sie przy takich pazurach zaoszczędzi na wykałaczkach, jak coś w zęby wejdzie :leze:
Szpilaaaaa :haha: :lol: :leze: bo się uduszę :D szpicami też by można było :haha:
Laski wy się nie śmiejcie, ale jak miałam szpice i dziurkę w zębie, to po cichu się przyznam, że mi się zdarzało podłubać :skacze: Ciekawie na tych pazurkach frencz by wyglądał:haha::haha:
ja bym ich używała do czesania włosów :) ...
ciekawe czym je tak wycięto, może możyczkami:P dla mnie kształt koszmarny, kwadratami idzie sobie już zrobić krzywdę, a co dopiero czymś takim:D
ja myślę że to takie wygłupy raczej niż to miało by normalnie funkcjonować
wygłupy wygłupami, ale mi by było szkoda płytki, tymbardziej, że żeby wyrównać trzebaby spiłować praktycznie cały wolny brzeg..:/
Fuj!! ochyda co sie nie robi dla rekordu :/
okropne są. =] i pewnie szybko się tępią te spiczaste. bleh
przeglądam sobie spokojnie wiocha.pl patrze a tu to :O
źródło wiocha.pl
Załącznik 46105
aaa tak tak widzialam nie raz. A ludzi sie tym chwalą!!!! Masakra!
Blee...
Katarynka też na to wpadłam na wiocha a fe :D
Jak można mieć takie zjedzone paznokcie u stóp?!
ja mysle ze to nie jest kwestia jedzenia paznokci .... moja klientka takie po prostu ma :/
one są tak wycięte :/
no tak ale zeby tak wyciac to musi byc taka plytka krotka tez ...rownie dobrze moga to byc paznokcie ktore rosna tak jakby pionowo .... widywalam takie ale raczej po jednym u stopy ....