Ja tez siedze i czekam......a juz by sie spac poszlo:)Ale ciekawosc silniejsza!
Printable View
Ja tez siedze i czekam......a juz by sie spac poszlo:)Ale ciekawosc silniejsza!
dzisiaj będą ;]
:woot: ja oszaleję od tego napięcia :woot:
Ehhhhhhhhhhhhhh.... i już wiem że będę niewyspana jutro :P
no nie :D ja nie wytrzymam :D
ja tez..........
Dziewczyny tyle wytrzymałyście to i jeszcze troszkę wytrzymacie:ok::P
chyba nie mamy wyjscia:)
Proszę bardzo: http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...animowane.html
zapraszam do wyberania najlepszych prac i przesyłania swoich typów na maila
Juuuupiiii :D
heheheh, świetne prace...gratuluje zdolności i pomysłów wszystkim, którzy wysłali prace....zbieram zęby z podłogi:D
Ło matko :szczena: Ile przepięknych prac :o aż nie wiem na które zagłosować. Nie dziwie sie, że tyle pracy było, no kurde... Pozbierać się nie mogę, przeżyłam szok.
Ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... maskara, 3 miejsca to za mało :P Już miałam iść spać a tu na dobranoc taki szok... teraz będę myśleć ;( Hmm ale już chyba wiem jaki system pomoże mi trochę w wyborze... oby :P
Załamałam się ;( Po mojej selekcji (ostrej, bo inaczej nic bym nie wybrała tyle mi się podobało a każda z innego powodu:P) wyszło mi aż 10 prac plus 3 ;( nie zasnę.... i nie wybiorę do 12! ;( Żeście nas zdolniachy urządziły! ;P
Z wielką chęcia niektóre prace bym polożyła na komodzie i spogladała na nie sa cudowne:) są takie słodkie:) dziewczyny wszystkie sie super postarałyście, przyznam ze momentami przypomniało mi sie dzieciństwo.. Ciezko bedzie zagłosowac na 3 wiekszosc sie nadaje do wyroznienia
Bardzo sie napracowałyście ,efekty super ,baaardzo duzo prac juz wybralam trzy ale zagłosuje jutro :)
dziewczyny gratuluję :) piękne prace i wybór jest na prawdę trudny i wymaga dłuższej chwili na zastanowienie się :D
własnie oddałam swój głos :) prace cudowne :)
już teraz gratuluje wszystkim bardzo bardzo gorąco :) trudny wybór miałam - ponad 60 prac!!! i tylko 3 z nich :)
trzymam kciuki :)
woooow!
Niektóre prace naprawdę cudowne! Jest tyle niesamowitych zdobień że nawet cięzko mi wybrać pierwszą dziesiątkę.
kochane! piękne prace!!! ciężko się zdecydować tylko na 3 prace:/:
uaaaa ile prac pieknych :D
wszystkie ktore zostaly RĘCZNIE namalowane powinny stac na podium :D poniewaz sama po sobie wiem jak ciezko namalowac cos od ręki a nie dokleic kawalek obrazka :D bez urazy bo wiem ze wszyscy sie starali :D
ja nie wysłałam, bo remont w gabinecie mi się przeciągnął:(
ale twoje zyzka napewno są w pierwszej piątce:ok:
No no... Przyjemnie oglądało się prace, niektóre z was mają niemały talent, nie da się ukryć, ale wszystkie prace są... bajeczne :D
e tam królowa :D nie mow ze poznalas ktore to moje hahahaha :D
ja mam takie durne szczescie ze na podium nie staje :D
Przepiękne prace. Trudno wygrac 3 miejsca obejrze wszystkie jeszcze z 3 razy to moze uda mi sie wybrac:P
:szczena::szczena::szczena: Dziewczyny szacun, niektóre prace to małe dzieła sztuki:brawa:. Rewelacja!! Zresztą wszystkie są bardzo ładne:D. Nie mogę się na nie napatrzeć:brawa:.