Hybrydy indigo swietnie łączą sie z podkładem i nabłyszczaczem firmy Harmony gelish.Wczesniej na Harmony pracowalam ale przerzucam sie na indigo. Kolor BR02 jest świetny dzięki pieknym delikatnym drobinkom.Zamówiłam juz kolejne kolory:)
Printable View
Hybrydy indigo swietnie łączą sie z podkładem i nabłyszczaczem firmy Harmony gelish.Wczesniej na Harmony pracowalam ale przerzucam sie na indigo. Kolor BR02 jest świetny dzięki pieknym delikatnym drobinkom.Zamówiłam juz kolejne kolory:)
Na pewno, te kolorki hybrydek tak kusza i kusza że trzeba sie skusic :D Właśnie też zamówiłam pędzelek one stroke :D Ciekawe jak się bedzie nim pracować :D
KasiaZbroińska >>>>> nie mialam zielonego pojecia ze baza jest tez wykonczeniem..:)a jak to sie sprawdza dobrze wszystko sie trzyma?
kurcze już przymierzam się do tych hybrydek:D:)
Poprawnie nałożone trzymają się nawet do 6-8 tyg - tylko kto by nosił taki odrost:))
dzieki:)
a jak robimy odrost sciagamy cale i od nowa czy jak?
dokładnie jak napisała czokoladka:) gdzies we wczesniejszych postach jest opisane jak sie nakłada i sciąga nasze hybrydy :) zapraszam do lektury :)
Także w opisach na stronie --> Platinium UV Hybrid 15ml B04
moja wskazówka: po utwardzeniu pierwszej warstwy bazy przetrzeć ją SUCHYM wacikiem :):):)
ja tez sie napalam na hybrydki... ale narazie bidaaaa :P ale juz niedlugo bede molestowac szoko ;)
kolor nie kurczy się przy utwardzaniu:)
hej, używałam wielu żeli troche znanych i tych mniej ale ostatnio sie skusiłam na indigo clear i powiem wam ze jestem załamana. Jednym słowem jest to **** nie wiem co robie źle. Po nałożeniu na następny dzień klientka przyjechała z dwoma wykruszonymi paznokciami, po tyg dowiedziałam się że odpadły jej, tak jak jej córce i innym klientką. Na innych żelach 6-8tyg i był luzz... One tak jak ja są zaskoczone. Dla dziewczyn chcących odp. że trzeba mieć szkolenia odrazu mówie; mam szkolenia skończyłam szkołe paznokcie robie od 5 lat, i jestem w ciężkim szkoku, co jest nie takk...
witam to mam kilka pytan odnosnie produktow indigo :)
otwieram salon fryzjerski dodatkowo bedzie tam stylizacja paznokci i zdecydowalam sie na produkty firmy indigo na ktorych wczesniej nie pracowalam ale ze maja super opinie dlatego na nei postawilam (poza tym widzialam panokcie na nich wykonane i jestem zachwycona) czy zel bazowy to inaczej primer? czy dodatkowo musze uzyc primera? ktory z kamuflarzy jest najlepiej kryjacym i nadaje sie do wydluzenia krotkiej plytki paznokcia? (preferuje odcienie brzoskwiniowe) ktory z zeli nablyszczajacych polecacie? w pedzelku czy w sloiczku? czy jesli mam cleaner innej marki (zostal mi zapas dwuch litrowych butelek) czy moge go zuzyc do tych zeli? to samo z cuticle remover? w jaki sposob naklada sie mat effect na zel? no i czy jest jakis dystrybutor w woj lubuskim generalnie chodzi mi o slubice? ewentualnie zielona góre moze byc tez gubin ;) lub czy sa planowane jakies ewentualne pokazy w woj lubuskim?? Pani Kasiu licze na pomoc :)
anoxa
1) z gubina np. Jest chyba Kasia zbroinska szkoleniowiec i dystrybutor indigo
2) a jak nakładac mat na you tube firma indigo wstawila filmik z jego uzyciem
3) co do tych zeli a przedewszystkim kamuflażu chyba najprosciej jak zakupisz próbki wtedy sobie dopasujesz . Firma w swojej ofercie takie posiada i zelowe i akrylowe . Wtedy sobie dobierzesz i przetestujesz to co cie najbardziej interesuje :)
anoxa ja jestem z Gubina i tu tez prowadze dystrybucję, w poniedziałki 14-17, wtorek-piatek 11-15 (takie śmieszne godziny, poniewaz jestem jeszcze na maciezynskim ) ;)
Po kolei ;)
Żel bazowy to nie to samo co primer. Primer nakładamy po odtłuszczeniu, bazę po wyschnięciu primera :) Jego użycie jest wskazane.
Najlepiej kryje no 4, jest lekko brzoskwiniowy. typowo brzoskwiniowy jest no 5. Moj ulubiony cover to no 1 :)
Jesli chodzi o nabłyszczanie to ja zdecydowanie lubuję base&top hybrydowy ;) Normalnie wykanczam pazurka jak zwykłym zelem.
Cleanera oczywiscie mozesz uzyc innego, jednak nasz polecam poniewaz jest na bazie acetonu przez co bardzo mocno odtłuszcza i wysusza paznokcia.
Remover równiez możesz używać z innej firmy, pamiętaj jednak by unikac tego przed zbiegiem- remover natłuszcza płytkę.
matt efect nakładamy dokładnie tak jak lakier;)
Najblizsze indigowe spotkanie to warsztaty techniczne w ostatnią niedziele kwietnia :)
co do wypowiedzi anidzia15-17. hmmm... to zmień żel;) nie bedę Cię przekonywać. Ty masz tylko jeden post, w którym atakujesz indigo, nazywasz go ******. Jest to pierwsza negatywna opinia o tym zelu. Zostawię to po prostu bez komentarza, tym bardziej, że jesli ktoś na prawde ma problem, dzwoni do swojego dystrybutora/instruktora i szuka wytłumaczenia;) Firma Indigo przyjmuje reklamacje bez najmniejszych problemów. Napiszesz nam u kogo kupiłaś żel?? zycze powodzenia w dalszej pracy. Pozdrawiam :)
Witam!! Czy szykuje sie jakas promocja w bliskim czasie?? Mam zamiar wyprobowac klika produktow bo kolorki i opinie zachecaja :)
Pozdrawiam :skacze:
Zapraszam na profil la Vie na Facebooku;) ---> La Vie | Facebook
tu wszystkie info o promocjach i konkursach na bieżąco :)))
Zaglądaj na Ogłoszenia - Forum Paznokcie Wzorki.Info tam często wystawiamy produkty z upustami :))
Andzia... sorry ale próbuj najpierw szukać błedów u siebie zamiast w produktach! Indigo mają swietna jakość. Napisz dokladnie jak zrobilas pazury po kolei i z pewnoscia Kasia odkryje gdzie popelnilas blad, Zreszta swoja droga rejestrujesz sie, nie przedstawiasz, wpisujesz 1 zdanie i znikasz... wiec coz to moze byc za opinia... :)
welur wygląda rewelacyjnie, takie troszkę kiciusię
Uwielbiam tego typu paznokcie takie z "pazurem" ten velvet jest boski :) Kolejna rzecz do mojej listy zakupów :) Chyba zbankrutuje :( a jest gdzies moze dokladnie napisane jak tego uzyc ?? Bo gdzies wyczytalam ze na koncowa faze :) a co do stalej ceny przesylki to jest naprawde super :):skacze:
Wybrane miejsca pokrywasz żelem np. nabłyszczającym i posypujesz je velurem, - utwardzasz w lampie a nadmiar strzepujesz. Pokrywasz resztę paznokcia nablyszczaczem i utwardzasz:)
Kasia dziekuje ślicznie za odpowiedz tak mocno wyczerpującą złoże sobie zmaowienie na probki u ciebie i wtedy bede wiedziala co robic dalej a co musze zrobic aby zalapac sie na takie warsztaty?
Zaglądaj co jakiś czas na strokę Lavie ;) tam w zakałdce "warsztaty" zawsze aktualne info;) Niedługo zmaieszcze szczegóły:)