gratuluję dziewczyny :kwiatek:
agnieszkax- bardzo precyzyjnie, bardzo mi się podoba praca
malyyna- rewelacyjna interpretacja, lata 70. na całego :D
Printable View
gratuluję dziewczyny :kwiatek:
agnieszkax- bardzo precyzyjnie, bardzo mi się podoba praca
malyyna- rewelacyjna interpretacja, lata 70. na całego :D
Dziewczyny (Meg 19791; sztynka; trendy 77; evelyn.; Candynails) bardzo proszę o przesyłanie swoich danych do mnie: samaron@wzorki.info chyba, że rezygnujecie z nagrody ?
Nieee właśnie wróciłam z pracy, wysyłam dane i meila.
Hmm a kiedy będą dyplomiki? Graficiarze działać :D
pewnie, że chcę ^_^ już wysłałam :)
Projekciki dyplomów są już dawno czekamy na wybór tego jednego. doczekacie się spokojnie :)
juz wysyłam:]
No i co z tym rabatem? Nic nie dostałam jeszcze? A zakupki bym zrobiła już chętnie :D
Ja też nie mam nic, i jakaś niebezpieczna cisza się zrobiła :D
Nadal czekam na 2 osoby, od których nie dostałam danych.
To one opóźniają całą akcję, ale ponieważ minęło już dużo czasu, to wyślę niekompletne. Nie będę biegać za każdą z osobna i wciskać nagrody, trudno.
sami nie przejmuj sie może po prostu nie chcą nagród :P wysyłaj te dane, które masz i tyle... no ile można czekać i się prosić:huh:
Dane posłane, do końca tygodnia powinnyście dostać informacje od sponsora. A w przyszłym tygodniu osobom z podium powinny przychodzić paczki z nagrodami, więc dawajcie znać dziewczynki i koniecznie wklejajcie zdjęcia, też chcemy się poślinić:D
No i git :)
Ja już dostałam wiadomość od sponsora na temat nagrody dodatkowej :D
a także dziękuję bardzo za dyplomik :*
ja tez dostałam ;) bardzo fajny:) dziękuje :*
Ja też już mam :) bardzo ładny :D
Ja dostałam też już rabacik, ale kurczę nie mam dyplomiku jeszcze noo ;( Ja ce już bo to mój pierwszy wirtualny dyplom :skacze:
Dyplomik śliczny :D. Od sponsora również dostałam wiadomość. Teraz muszę tylko przyoszczędzić, bo wysyłka dosyć droga... :(
Dziękuję bardzo za bon od sponsora konkursu,bardzo miła niespodzianka :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Dziękuję również za dyplom,który zresztą strasznie mi się podoba-jest świetny :ok:
A wstawi któraś dyplomik ? :D
O taki piękny :love:
ja również dziekuje za dyplom jest sliczny:love:
bardzo ładny dyplomik :) gratuluję ;)
również za dyplomik dziękuję:)