Z ciekawości zaczęłam wchodzić na strony o przekłuciach. Raz piszą o soli , raz o wodzie utlenionej.
Wiec myśle, że nie ma sie tu o co spierać.
Printable View
mi się podoba między cyckami :D
aahhh.. marzenie moje ;)
już gdzieś o tym w tym temacie pisałam :D
kiedyś sobie zrobię :skacze:
Alexandraa to jest ręka ;)
mi sie podoba na skroni, jak już pisałam. reszta ....eee..:D nie dla mnie. jak ktos nosi to mnei nie obchodzi może nosić:)
Mi miedzy cyckami sie podoba :D
Może keidyś.. xD
widzę Gakka w tych samych miejscach chcemy mieć kolczyk i w większości już mamy :D
ja na wakacje jeszcze tragusa chce zrobić i jednego na chrząstce jeszcze a potem się zobaczy
w języku mi się marzy ale facet nie pozwala ;D bo sądzi że mu przeszkadzać będzie ^^
Mi kolczyk w języku goił się 3 dni! Język troszkę mi spuchł pierwszego dnia i miałam problem z jedzeniem ale na drugi dzień już normalnie jadłam. Trzeciego dnia nie czułam praktycznie nic:P
Samo przekłucie nie bolało, no może troszkę zaszczypało;)
Piłam dużo wody i płukałam dentoseptem i było ok!!
Pępek przemywałam wodą utlenioną i smarowałam tribiotic'iem i wszystko zagoiło się na cacy :)
_kasiunia_4 ja już mam tragusa. w chrząstce zrobiłam na wakacje i do tej pory nie chce mi się zagoić skubany :P
mi też facetnie pozwala w języku bo to mu rzekomo będzie przeszkadzać. Ciekawe w czym ? xD
ladybird dużo słyszałam o takich osobach co im sie w łaśnei tak krótko goiły rany ;P
w chrząstce goił mi się jakieś 3-4 miesiące z czego przez 2 nie mogłam spać na uchu a potem to już tylko czasami bolało ;D
ja po miesiącu już kolczyk zmieniłam na sztangę.. a ile się nacierpiałam ją tam wpychając ;D wiec też może dlatego tyle się z nim męczyłam ;D
mój marudzi że się całować nie będzie mógł i że będzie mu przeszkadzać a w czym to nie wiem ;D
co sądzicie o microdermalach ?
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-02/133a1921.jpg
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-02/dd3e09ab.jpg
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-02/25bcbeac.jpg
to ja to drugie tylko jeszcze niżej, na porzedłużeniu oka jakby
gakka, jak to się wyjmuje? tzn jak po powiedzmy 5 latach stwierdze że nuda?
wydaje mi się że odkręcić trzeba np. ten diamencik rozciąć i wyjąć te płyteczke na której był zamocowany :)
nie wiem jak profesjonalnie się to nazywa ;D ale tak jak się to tam umieszcza tak się chyba wyjmuję ;)
To 2 zdjęcie jest piękne ;D
asia chodzi Ci o microdermal?
microdermal zrobić łatwo ale usuwa się trudno.. zawsze boli, na dodatek trzeba zerwać skórę przy kotwicy. Można to zrobić samemu przy małej kotwicy. Ale jednak dla osób które nie są obeznane z tematem polecam iść do piercera. Po porstu sposób skalpela jest najłatwiejszy. Wbrew temu co ludzie mówią, że bardzo boli to skalpel jest tak ostry że przechodzi przez skórę bardzo łatwo i nie boli taaaaaak bardzo ;P
a tam ból to jedno- a blizna?
jakaś blizna zawsze będzie. zależnie od kotwicy i w jakim stopniu jest zagojony kolczyk.
ciężka sprawa, tak jak mówiłam szalenie mi się to podoba, ale wiem, że za 5-7 lat pewnie by się znudziło:? szkoda sobie buźkę niszczyć:/
ewentualnie klej do ciała i cekinki sobie kupować i naklejać .
Ja chyba tak zrobie, sie przekonam czy to dla mnie ;P
mam:D:D mni się naprawdę okropnie podoba. ale jak znam świat to mi się znudzi szczególnie że to takie miejsce
A ile Ci ten klej trzyma ? ;>
Ja bym sobie chętnie zrobiła ale nie na twarzy. Bo tak jak mówisz, znudzi mi się.
a słyszałyście coś może o kolczykach na magnes ?
Ja słyszałam ale tylko o takich na uszy. Miałam parę razy takie. Nie za ciekawe.
na nosie na klej kryolan czy jak to tam sie pisze trzymało mi sie 2,5 dnia (wraz z nocami) przy katarze
oo.. to dość długo ;)
Gdzie taki klej można kupić?
na allegro:) 4zł kosztował + przesyłka, w żółtej fiolce