-
Odp: [Konkurs] Fly me to the moon !
gratuluję wszystkim osobom które wzięły udział że się odważyły, nie każda z nas ma poziom "FLORY" czy innych wielkich stylistek i każda startuje z takim poziomem jaki ma, wiadomo że nie od razu Rzym zbudowano, i trzeba ćwiczyć, ćwiczyć, a po to są konkursy. Ja już swój głosik oddałam , trzymam kciuki dziewczynki :)
-
a ja myslalam ze milenki prc tu nie ma dlatego ja o to poprosiłam.
-
No no laseczki, śliczne prace :) co prawda ja zagłosowałam na "księżycową" ale wszystkie są słodkie, pomysłowe i piękne :) mam nadzieje, że moje faworytki wygrają, bo przyznam, że kilka mi się podoba...
-
hehh nie no jest jest moja... a raczej beznadziejne zdjęcia mojej:)
-
Gratuluję wszystkim uczestnikom za pomysłowość. Ja też zauważyłam , że dziewczyny różnie interpretowały temat... Miłośnie , księżycowo.... Pięknie. Ale mam wrażenie , że niektóre prace nie są takie lekkie i zwiewne jak miało być...
Ale to już takie moje prywatne zdanie:)
-
prace piekne :) z pośród 2 nie moglam sie zdecydowac ale wybrałam....
Gratulacje dziewczyny....Pomyslowe jestescie
-
bardzo ladne prace;) jedna zwlaszcza mi wpadla w oko;) zobaczymy czy miałam nosa tak jak w stopkach wylonilam zwyciezczynie;) chyle czoła :kwiatek:
-
Dziewczynki cudne prace !! :love: I mam dylemat, na którą zagłosować ;(
Już zagłosowane ;)
-
a ja mam dylemat, nie wiem ktora prace wybrac, nie moge sie zdecydowac
-
zagłosowałam :D nie ma co myśleć bo się potem mętlik robi w głowie :) pierwszy rzut oka i nalezy głosowac :D
i zgadam się że nie wszystkie prace sa "lekkie i zwiewne " i baaardzo żałuję ze nie umiem szpicków robić bo one zawsze wygrywają i sa najbardziej zachwalane , tak że dobrze ze moja praca sie nie dostała hihihihi
-
super prace...juz zaglosowalam ... moja wypadla blado ,ale to nic i tak jest swietna zabawa
-
Ja też już zagłoowałam, prace super :ok:
-
zagłosowałam!!! Wszystkie prace są piękne :) Gratuluje!!
-
-
ja też zagłosowałam :D wcale nie na "lekką i zwiewną" ale za to idealnie pasującą pod piosenkę :D Swoją drogą to w pierwszym momencie po ogłoszeniu konkursu tak właśnie widziałam te pazurki tylko nie byłam na siłach ich wykonać z taką precyzją :)
a wogule wszystkie prace super :D
-
świetne prace dziewczyny !! zagłosowałam na tą, która mi się najbardziej z tematem skojarzyła:D
-
Mimo że ostatnio żadko się pojawiam pozwolilam sobie zaglosowac, a że podobały mi się dwie prace to zrobilam sobie maszyne losujacą:D Niech wygra najlepszy:skacze:
-
Witam, dziewczynki - prace przecudne, miałam dylemat na którą zagłosować, ale wkońcu musiałam wybrać .
Wszystkim biorącym udział w konkursie życzę powodzenia i jednocześnie gratuluję talentu i kreatywności- wszystkie prace są super :kwiatek:
-
A ja nie miałam problemu żadnego z oddaniem głosu. Sama wg. mnie źle temat zrozumiałam i dałam ciała, ale jedna praca mi się w oczy rzuciła, bardzo mnie urzekła i postawiałam na nią, ciekawe czyja to :D
-
Sztynka ja tak samo, jedna mnie urzekła! :)
-
prace piękne gratuluję dziewczyny:ok::kwiatek::love:
-
sliczne prace moje drogie dziewczyny! Super! Widac serce, duszę i wszystko co tam wlozylyscie w ich tworzenie:przytul:
-
Ale slicznosci.... kilka bym schrupala takie piekne. zaglosowalam, a co mi tam. urzekly mnie tak ze nie bylo innego wyjscia :)
-
-