Nanami ja tez mam denstystyczną :) kupioną w sklepie paznokciowym :)
Printable View
Nanami ja tez mam denstystyczną :) kupioną w sklepie paznokciowym :)
Dziewczyny bawcie się dobrze i uczcie! :) i czekamy na fotorelacje :D
dzięki Aga... zdamy relację na pewno:ok:
Kurde, ale mi smutno, że nie mogę być z wami :( Bawcie się dobrze dziewczyny i jak najszybciej nam tu relacje zdajcie ! :D I zdjątka wszystkich ślicznych prac wykonanych przez was :D
aaaaaaaaaaa to za 3 godziny juz aaaaaaaaaaaaaaaaa :love:
Przesyłam Wam fluidy i czekam na relację najlepiej on-line ;)
Zazdraszczam troszku też, bawcie się dobrze !!
bawcie się dobrze ;) i pokazujcie co ulepiłyście :D :*
Ja tez sie nie moge doczekac fotek...
Udanej zabawy dziewuszki :)
Ja też życzę udanych warsztacików:*.
warsztaty się udały... mimo kilku niedociągnięć ze strony organizatora....:D
wklejam pierwsze fotki... dziewczyny mają więcej
kwiatki to od Chanti:o wszystkie też dostałyśmy od niej upominki z inglota za co bardzo dziękuję:kwiatek:
bardzo dziękuję Agnieszce x i Edycie 1064 za pomoc dziewczyny jesteście zajebi... e:D
a na koniec złe informacje...
Aga zostawiłaś lampkę:placz:
i chyba nanami zostawiła koszulkę
wszystkie Was całuję i ściskam:*
fotki: Aga przy pracy... stylizacje wykonane przez Agę
Ale wszystkie skupione :)
Super, ze wszystko poszlo zgodnie z planem, a za niedociagniecia sie nie przejmuj bo robilas warsztaciki pierwszy raz :) Nastepne beda coraz to lepsze :)
Było świetnie,przemiła atmosfera,świetne dziewczyny-bardzo się cieszę że mogłam Was wszystkie poznać.Dziękuję za te warsztaciki.Aparatu nie miałam :placz: Czekam z niecierpliwością na resztę zdjęc.
Zyza fajne te foto :D:D:D
Świetne fotki ! Warsztaty musiały być super ! Szkoda że nie mogłam być ;(
Czekam na reszte zdjęć i relacji :D
aaaaa ja dziekuje za wyróznienie jakim jets wygrana konkursowa :) malo sie nie poryczalam bo pierwszy raz coś wygralam ale jak to moj tata mówi ja mam oczy na mokrym miejscu :)
dzieki dziewczynki za świetne warsztaty bawilam sie bosko :) i na prawde duuuuuuzo umiem tylko ćwiczyc :)
i pokochalam akryl na dobre - znaczy pogodzilam sie z nim bo gniewalismy sie od jakiego czasu :):yess:ja potem dziekusie wrzuce bo mam malo czasu i fotki tez później :* jutro raczej :) musze sie dzieckiem nacieszyc :)
ps. Adkowi podobaja sie wasze cwiczebne pazury - zęby na nich ostrzy :)
ps1. jakie foto? moj biust w polpelnej okazalosci? :)
ja zaraz zakupuję takie kredosy jakie miała Aga:P będę ćwiczać:D
Dziewczyny WIELKIE DZIĘKI za tak rewelacyjne warsztaty w rewelacyjnym towarzystwie :* :* :*
Było super i wesoło i dzięki Wam polubiłam formy :D
Evelyn organizacja pierwsza klasa-nie wymyślaj o jakiś nie dociągnięciach bo ich nie było!!!!
było super !! pierwsze warsztaty i miłe wspomnienia. Ewelina, najwyżej wyślę Tobie kasę i mi puścisz pocztą, bo fakt, to moja bluzka :P taka niebieska.
wrzucam fotki...
Ja rowniez dziekuje wszystkim:)
Chyba sie przekonam do tych farbek akrylowych ;)
Świetne fotki !! Jejciu cuda stworzyłyście na tych warsztacikach :D:D
ZAZDROSZCZĘ!!! :love::love:
A grupowe fotki to gdzie ? :)
Wiecej fotek, wiecej fotek :P
Dziewczyny ja również dziękuję :) Jesteście świetne. Evelyn ja żadnych niedociągnięć nie zauważyłam :D Przede wszystkim polubiłam się z formami :D I Pipe jest zajefajne mimo długości :D Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy w tym samym składzie :D
kuuurcze dopiero dzis zauwazylam ze to bylo wczoraaaj :(;(;(;(
bym was chociaz na chwilke odwiedzilaaaa :( bo z zg mam niedaleko ;/
moze nastepnym razem sie uda :)
ale suuuuper mialyscie :slina:
Sylwia, nie w tym samym :aty: jak będę miała możliwość, to jeszcze ja chcę się wcisnąć :D
Dziewczyny było naprawdę ekstra. Bardzo się cieszę, że Was wszystkie poznałam :) atmosfera super, zero niedociągnięć, czekam na wiecej zdjęć i dziekuję za super towarzystwo :) buuuziaki :)