-
Odp: Propozycje na konkursy
Kachna mnie sie podoba ten twoj pomysl, możliwosci zdobienia szeeeeeeeerokie!!
Pomysl na kreskowki na tipsach fajny ,chociaz Mała nie miała by chyba problemu z modekla .Smerfetka by sie zgodziła napewno hi hi hi
Najfajniejszy jednak pomysł to afrrykanskie rytmy
-
Ja bym była za pomysłem Karolaj na marynarskie paznokcie. Mamy lato, wakacje, może warto byłoby zrobić takie konkursik?
W "Paznokciach" można znaleźć inspirację, oraz krótki opis co do "mody" na styl marynarski:).
-
ten marynarski fajny i moznaby zrobic stylizacje do konkretnych kreacji. A tego na kreskowki nie moge sie doczekac...mam nadzieje,ze bedzie moxna zrobic wiecej niz 1 prace:)
-
Cytat:
Napisał
farbstift
ten marynarski fajny i moznaby zrobic stylizacje do konkretnych kreacji. A tego na kreskowki nie moge sie doczekac...mam nadzieje,ze bedzie moxna zrobic wiecej niz 1 prace:)
Dobrze że nie tylko ja mam takie cisnienie na ten konkurs :skacze: Mam tyle pomysłów że nie wiedziałabym na który sie zdecydowac ^_^ (tylko błagam nie od 2-16.08 bo wyjeżdzam :P)
-
A co byście powiedziały żeby zrobić paznokcie pod film na "Charlie i fabryka czekolady"? :P
Albo księżycowe/gwiezdne/nocne pazurki? :D
-
Szpilcia, ty to masz zawsze jakieś fajne pomysły :D
-
A co powiecie na pomysł: ,, Kraina mlekiem i miodem płynąca'' :)[/COLOR]
-
Cytat:
Napisał
Anika
A co powiecie na pomysł: ,, Kraina mlekiem i miodem płynąca'' :)[/color]
oo oto tez fajne :D:D
-
Może coś z owadami. Świat owadów, czy coś takiego:/:
-
Albo coś zupełnie z innej beczki- Tajemnica Sfinksa :) Albo zaginiona Atlantyda :)
-
O! To coś dla mnie! Coś o dawnych cywilizacjach! Świetny pomysł. Mogą być też Grecy, Celtowie, Inkowie...
-
Ten temat też mi się podoba i jeszcze nie było takiego
-
Interesuje się trochę starożytnością, więc pomyślałam, że temat jest na tyle wyczerpujący, żeby stworzyć coś ciekawego :) Miejmy nadzieje, że już niedługo ktoś ogłosi taki konkursik :)
-
a może jakieś zdobienia na stopach?
-
Starożytność też do mnie przemawia :)
-
A może ,,Rajskie klimaty,,,
-
Ja proponuję jeszcze na lato " owocowy zawrót głowy" :D
-
A ja mam taki pomysł KOBIETA PRACY lub PANI DOMU taki mi zaświtał co wy na to ????? no oczywiście jak sie wyrobimy z tymi konkursami co mamy:):D
-
a może coś związane z Hawajami , Hawajskimi rytmami ? :D
-
a moze np. podwodny świat, albo cos związanego z dziecmi, bobasami. a na zime na swieta np konkursik na najladniej ozodbioną bąbke akrylem czy farbkami. :skacze:
-
a ja proponuje Wam wziąc udzial w konkursie jeszcze trwającym a nie wymyslacie:P:D
-
-
Cytat:
Napisał
szpila59
A co byście powiedziały żeby zrobić paznokcie pod film na "Charlie i fabryka czekolady"? :P
Albo księżycowe/gwiezdne/nocne pazurki? :D
mnie się pomysł szpili bardzo podoba:) może głosowanko:D
-
Gwiezdne , księżycowe pazurki ! TAK ! i najlepiej możliwość zrobienia zdobienia na 5 tipsach , a nie na dłoniach bo nigdy nie ma chętnych na odważne zdobienia i tu jest problem :placz: :porazka:
To teraz Ja dam swoją propozycję , może "niebo i piekło" Do wyboru osobno albo jakoś to połączyć :D
-
Ja proponuję przerwę od konkursów, bo wymyślacie a prac w konkursie brak