a z kolei jak tak zrobiłam to mi się nie wydrukowało dobrze:/ dużo od drukarki zależy (w ogóle to na takim użytkowaniu można łatwo przetestować która najlepsza:) )
Printable View
hhaahah w sumie to masz racje :P ale teraz sama jestem ciekawa jak sie wydrukuje na jednej warstewce chusteczki , musze ogarnac to kiedys jak bede miala czas :D
Ja też przyklejam całą chusteczkę;) i mam Lexmarka i jest ok
a ja mam dla Was filmik :)
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3mqeV3zzY6s]YouTube - Serviette Decoupage Manicure Tutorial[/ame]
Ciekawy filmik;)
naatajla fajne :):kwiatek:
ale super ten pomysl na filmiku:) ja najbardziej lubie odciskany fragment z gazety na bialym frenchu ciekawy efekt :D
kilka wzorków do wydrukowania ;)
Dziewczyny nawet nie wiecie jakie jestescie cudne:D miałam taki sposób wypróbowac jak o nim usłyszałam ale jakoś się nigdy zebrać nie moglam, no i zacznijmy od tego ze wzorów tez nie mogłam znależć :P zakupiłam chusteczki to sobie zaraz poprobuję czy coś mi w ogóle z tego wyjdzie :P
no i stało sie pierszy pazurek tą metodą ;p
Załącznik 14288
a dziś zrobiłam sobie pazurki ta metodą wic potem Wam pokażę :D
Julcia extra, czekamy na całą łapkę!
a to moje pazurki wykonane tą metodą :D:yess:
julcia ślicznie ci wyszły :)
^^ Co do chusteczek to mam kilka wzorków gotowych na kompie. Jak się ten załącznik załączy to wlepię więcej bo mam tego trochę.
Chusteczkę przymocowuję do kartki z drukarki, np. boki przyklejam delikatnie taśmą klejącą tak by nic nie latało i nie wlazło w trybiki z drukarki. i drukuję wzorek z kompa, chusteczkę odklejam i dzielę na warstwy w zależności czy wydruk był bardzo czy mniej wyraźny, czasem w ogóle nie dzielę. Po opracowaniu szkieletu pazurka z akrylu lub żelu (ja używam głównie akrylu) wtapiam wycięty i przycięty wydrukowany wzorek :) efekt bomba. Jak będę to robić za nie długo to wyślę fotęsy :) buziole^_^
Wiem , że podobne rzeczy są na temacie dekupage ale to się chyba też może mieścić w tym temacie :) jesli nie to będę dalej umieszczać w dekupage. Mam nadzieję że załączniki widać, jeśli uznacie je za przydatne to mogę wkleić więcej :) Drukuje te wzorki na chusteczkach i wtapiam w akryl :)
dajesz więcej:D Bardzo fajne wzorki:)
:DOto kilka kolejnych:D reszta w miarę możliwości bo czyszczę kompa ale mam tego trochę pzdro:]
nooo niektóre sa naprawdę rewelacyjne :) Ja jednak nie lubię się aż tak bawić w tych materiałach :)
wygląda to super, aczkolwiek trzeba mieć dobrą drukarkę żeby to wydrukować
widzę kilka ciekawych wzorów :) może mi się przydadzą :D
Dziewczyny zasypujecie wzorkami, ze oczoplasu mozna dostac:crazy::wow:. Ciezk wybrac;(
nie wybieraj, drukuj wszystko:D:D
moje kryterium to wyobrażam sobie jak dany wzór na paznokieć wkomponować
Ja nie mogę!!!!!!!!!!! Dziewczyny ale wy pomysłowe jesteście,te pazurki są rewelacyjne :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
muszę się zaopatrzyć w chusteczki i do roboty :skacze::skacze::skacze:
super ;) trzeba spróbować decoupage :D
Kilka wzorków do wydrukowania :)
super:ok:szkoda,że nie mam tuszu w drukarce:(
ja na pewno skorzystam z zebry :D:D ale kiedy to jeszcze nie wiem :P