-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
http://desmond.imageshack.us/Himg802...pg&res=landinghttp://desmond.imageshack.us/Himg72/...pg&res=landinghttp://desmond.imageshack.us/Himg220...pg&res=landing
co raz lepiej chyba :) dzięki Edytko raz jeszce ;) :) no i praca z 4h skróciła się do 2-2,5h.. :skacze: czekam na półsekundówkę i w ogóle będzie cacy.. a no i więcej rzęs na pasku muszę dokupić :)
-
Hej! To i ja wstawię zdjęcia...troszkę nie poczesane:) i jak?? długości 8 9 i 10
---------- Dodano o godzinie 20:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:23 ----------
aJT1.png
-
moim skromnym okiem :)kąciki zew niedoklejone i rzęsy trochę za daleko od powieki. Kiepskie zdjęcia, zrób na otwartym oku ;) nie ma to jak sobie ponarzekać :P:P
-
:) dziękuję za opinie...każda rada się przyda :) co do zdjęcia to nie zrobiłam takiego;/ następnym razem,bo klientka mi uciekła już
-
Cytat:
Napisał
luska102
dwa uzupelnienia
pierwsze z dodatkiem fioletu
Cudne! Czy mogę wiedzieć jakie rzęski zostały użyte do pierwszej klientki? (skręt i grubość) :)
Cytat:
Napisał
dzikakura
Happy jak dla mnie różnica ogromna, tamte pierwsze chyba były jakieś takie.. posklejane, co?
Aleście nawstawialy dziewczyny, super, super-mnie się podobają każde bez wyjątku, która mi zrobi rzesy?:P Każdej się chętnie podłożę, moze chcecie na kimś poćwiczyć?:D
Silk Evo 3D 0,1 B 13,11,9 mm
Cudne, takie "leciutkie"! Marzę żeby komuś zrobić takie bardzo cieniutkie rzęski ale boję się, że wyjdą "licho" nawet jeśli spróbuję 2:1 a poza tym, że będzie mi ciężko "operować" takimi cieniutkimi... :(
-
Mojej fryzjerki po 3 tygodniach.
-
[QUOTE=Zuuzaneczka;334918]Cudne! Czy mogę wiedzieć jakie rzęski zostały użyte do pierwszej klientki? (skręt i grubość)
zuuzaneczka-to sa rzeski evo silki B 12,11,10,9 i grubosc 0,20 i 0,15;)
Irra-taka poduszeczka jak sie w podroz zabiera takie "U"
-
Evo Mink premium B 8-13mm 0,1 2:1
-
-
Iwona-piekne! Takie leciutkie,mieciutkie Hmm miodzio!
-
Dłubanie w rzęskach tak bardzo mnie pochłania, że zapominam o zdjęciach. Bywa, że zrobię foty przed, a zapomnę po i odwrotnie :haha:
Tu udało mi się nie zapomnieć.
Rzęsy Mink B 0,15 1:1 8,10,11,12,11
W prawym oku nie dokleiłam kącików, ale już są poprawione ;)
-
mimo braku kącików bardzo ładne rzeski happy handy
-
J 0,15 12,10,8
jessu jakie Wy piękności robicie. Czuje pilną potrzebe doszkolenia. te rzeski kleilam prawie 3h...
-
goniu, mam wrażenie,że masz gęsty klej - jakieś grudki zostały na rzęsach, albo były sklejone. poza tym - ładnie :D
-
Cytat:
Napisał
marchewkowy_las
goniu, mam wrażenie,że masz gęsty klej - jakieś grudki zostały na rzęsach, albo były sklejone. poza tym - ładnie :D
moze gdzie niegdzie sklejone ale grudek na pewno nie ma daje sobie reke uciąć moze to byc efekt tego ze czesto na tasme sobie nadmiar kleju odkladam z rzesy i pewnie sie przeswietlaja te kropki z tasmy. klej mam ultra plus BL. i jakos wolno mi on schnie wiec teraz zamówilam hs5, ultra plus z Evo bo slyszalam ze jest "szybszy" niz BL.
To ze tak powiem stare rzęski z miesąc temu robione. teraz robie więcej lecz już fotek nie cykam ostatnio jakos tak sie wstydze troche poprosic. jutro mam klientke znajoma to postaram sie zdrobic pare zdjec do oceny czy są jakies postepy :)
Tu mam inne zdjecie jeszcze starsze wygrzebane dla porownania. lecz widze druga rzesa wew powieki sie przykleila ale napewno pozniej zostala odklejona. ten klej ultra plus bl mnie dobija... mial byc szybki a nie jest wgle, dobrze ze kupilam tylko 5ml
dziekuje i pozdrawiam
-
ta aplikacja jest czysta :ok: a co to za BL? tak dużo firm przychodzi mi do głowy.. ;)
-
-
gonia1203 piszesz tak jakby grudki po kleju były gorsze od posklejanych rzęs:/: zapewniam cię że kij tam z grudkami, rozdzielaj je po zabiegu, bo możesz uszkodzić klientce rzęsy.
---------- Dodano o godzinie 23:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:14 ----------
tzn nie że grudki są ok:P tylko nie szkodzą tak jak posklejane rzęsy:D
-
Cytat:
Napisał
dzikakura
mimo braku kącików bardzo ładne rzeski happy handy
Dobre słowo naszych dziewczyn jest jak wiatr w żagle:P zwłaszcza gdy człowiek raczkuje i aplikacja zajmuje czasem ponad 3 godziny:o
Ale nie dam się, zamawiam HS 5
-
Cytat:
Napisał
monia_sc
gonia1203 piszesz tak jakby grudki po kleju były gorsze od posklejanych rzęs:/: zapewniam cię że kij tam z grudkami, rozdzielaj je po zabiegu, bo możesz uszkodzić klientce rzęsy.
---------- Dodano o godzinie 23:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:14 ----------
tzn nie że grudki są ok:P tylko nie szkodzą tak jak posklejane rzęsy:D
Chodzilo mi ze sklejone z tasma są. daje naprawde kleju oszczednie a mimo to gdzie niegdzie sie sklejaja do tasmy odrobine. a rzeski naprawde rozdzielam jak sie skleja w miare szybko
-
Dziewczyny robicie mega odlotowe rzeski, mnie do was jeszcze daleko. Ja dopiero zaczelam swoja przygode z rzesami wiec jestem jeszcze laikiem i moje doswiadczenie jest marne.
Ja robilam kurs w Secret Lashes i pracuje na ich produktach i jak narazie to mi nawet pasuja (moze nie mam porownania z innymi firmami)
Mam dopiero dwie prace na koncie: jedna to moja corcia a druga to juz normalna klientka
(prosze sie nie smiac i nie bic, ale prosze o uczciwe uwagi-wiem ze prace sa napewno niedopracowa)
Na drugim zdjeciu jedne oko jest juz ruszone przez klientke (bo byla ciekawa) i troche nie ladnie wyglada
Zdj. 1- profil B
Zdj. 2- profil J
Ja wiem musze jeszcze b.duzo cwiczyc.
GONIA1203 ja kleje na ULTRA PLUSIE z SL i jak dla mnie jest ok.
-
zdjęcia są bardzo małe i trudno mi coś powiedzieć o błędach. na moje oko są cudne, bardzo ładne i staranne, takie naturalne :ok:
-
Dzekuje MARCHEWKOWY LAS:)
-
gonia rzęski są posklejane obawiam się, ćwicz separację, baredzie dziej rozchylaj rzęsy, nie wiem jaki to ultra plus ma BL bo nie probowalam, ale jak ci nie schnie, to zapewnij mu zimno, powinien schnąć szybciej
jolanta, większe foty to bedzie cos mozna o nich powiedziec, na razie Panie dziejku.. widze tylko czarno nad okiem, a moze juz slepa od tych rzęs jestem.
-
jolanta, powiedz tak z ciekawości ile kosztują rzęsy w niemczech? założenie i korekta