-
Odp: Najpiękniejszy French Ślubny - Konkurs
Cytat:
Napisał
ssisi2
;( no szkoda- bo ślubne to raczej zawsze coś mają. trza było napisać w tytule że zwykły biały pospolity french a nie ślubny. Bo można dyskutować nad pojęciem" ślubny french"
na samej górze nad reklamą masz napisane :
"Zapraszamy do udziału w konkursie na najpiękniejszy czysty french" :D
-
Cytat:
Napisał
szpila59
na samej górze nad reklamą masz napisane :
"Zapraszamy do udziału w konkursie na najpiękniejszy czysty french" :D
sorki, ale jakoś ja widzę tylko "najpiękniejszy ślubny french". Wzmainkę o czystym frenchu znalazam w regulaminie. To tak jakby regulamin nie pasował do tematu konkursu.
-
Cytat:
Napisał
ssisi2
a to sorki.... :kwiatek:
NAD REKLAMĄ... Na samej górze, Biała czcionka
-
Cytat:
Napisał
szpila59
NAD REKLAMĄ... Na samej górze, Biała czcionka
Przepraszam ,ale zmieniałam swoją odpowiedź bo nie mogę jakoś znaleźć tego napisu
---------- Dodano o godzinie 19:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:24 ----------
Cytat:
Napisał
ssisi2
Przepraszam ,ale zmieniałam swoją odpowiedź bo nie mogę jakoś znaleźć tego napisu
Już chyba wiem- ale ja mam tylko napis do najpiękniejsz..... a dalej odnośnik do wyszukiwarki. Dlatego nie widzę całości..... Więc taki maluteńki napis to raczej nie powinien być wykładnią. Temat to temat. Myślę, że w nastepnym konklursie powinno to być dokadniej sprecyzowane aby nie było takich niedomówień. Każdy ma inne pojęcie o ślubnym frenchu. Wystarczyłoby w temacie napisać " Najpięknieszy, czysty biały french". I w temacie a nie gdzieś w niewidocznym nagłówku.
-
oj tam oj tam...temat tematem, ale regulamin tez by sie przydało przeczytać:
Cytat:
Napisał mała
Regulamin konkursu:
- W konkursie mogą brać udział wszystkie osoby zarejestrowane na forum ktore do dnia 31 lipca maja napisanych 50 postow
- Każdy uczestnik może przesłać JEDNĄ pracę w 2 ujęciach (zdjęcia w rozdzielczości minimum 800X600px)
- krzywa C
- profil (dobrze widoczna linia uśmiechu) - Zdjęcia nie mogą być podpisane,opracowane ani oznaczone!
- Prace konkursowe nie mogą się znaleźć na innych forach, blogach ani stronach www do ukończenia konkursu
- Tematem pracy jest najpiękniejszy french.Na pazurkach robimy czysty french bez ozdób
- French musi byc w kolorze bialym
- Prace mogą być wykonane dowolną techniką przedłużania i co ważne muszą być na rekach. Prace tylko na tipsach nie będą przyjmowane do konkursu
- Prace będą podzielone na dwie kategorie zeby kazdemu dac szanse
a. prace stylistek -czyli osób z certyfikatami i doświadczeniem
b. prace początkujących -czyli prace osób które dopiero zaczynają lub są świeżo po kursie
-
Wysłałam w końcu moją pracę do Małej:skacze::minka::minka::skacze:, tylko zapomniałam dopisać że to praca stylistki:glupek: hi hi hi mam nadzieje ze się domyśli hi hi hi :D
-
Cytat:
Napisał
woszczur
oj tam oj tam...temat tematem, ale regulamin tez by sie przydało przeczytać:
Pisałam, że doczytałam to w regulaminie. Tylko, że regulamin powinien być dostosowany do tematu. A tu wyglada jakby nie pasowały do siebie. Ani temat ani regulamin nie powinny budzić watpliwości. Nikt nie udowodnił, że french ślubny to french czysty. Bardzo rzadko panna młoda decyduje się na czystego frencha. Czysty french to raczej biznesowy. Ale to tylko takie moje myśli skierowane do autorów konkursu- ku przyszłym konkursom.:D
-
dziewczyny po co te dyskusje na temat czy regulamin pasuje do opisu konkursu.jesli ktos ma zastrzezenia to prosze na pw.temat jest french slubny i ma byc czysty koniec kropka.jesli komus nie pasuje trudno
-
czasami mam wrażenie że niektórzy nie potrafią czytać albo sie dostosować do regulaminu.. jeśli kogoś uraziłam to przepraszam ale takie jest moje zdanie :) jeśli ktoś chce brać udział w konkursie to logicznym jest przeczytanie regulaminu..
-
lista oddanych prac jest zaktualizowana
jesli ktos przeslal prace a nie ma go na liscie w pierwszym poscie prosze dac znac
-
-
sa panny mlode ktore chca błyskotki a sa panny mlode ktore chca czyste bez niczego wiec.... regulamin wedlug mnie jest oki..:]
---------- Dodano o godzinie 11:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:34 ----------
cieszy mnie ze takie zainteresowanie jest tym konkursem...
-
Cytat:
Napisał
Czarnulka1523
(...)
cieszy mnie ze takie zainteresowanie jest tym konkursem...
też mnie to cieszy bo będzie z kim chociaż porywalizować... a nie oddane walkoverem (nie wiem jak to sie pisze;P)
zgłaszać jeszcze prace!! zgłaszać!! bo już mało czasu :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka:
-
Cytat:
Napisał
woszczur
też mnie to cieszy bo będzie z kim chociaż porywalizować... a nie oddane walkoverem (nie wiem jak to sie pisze;P)
zgłaszać jeszcze prace!! zgłaszać!! bo już mało czasu :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka: :szabelka:
a własnie, kiedy dokładnie będzie ogłoszenie wyników :D
-
-
Cytat:
Napisał
Kamis
na pewno po 30 :P
a nie 31?? Kamis Przecież lipiec i i sierpień po 31 dni mają :D
-
oby było przed 3 sierpnia ;]
-
Cytat:
Napisał
natalia268
oby było przed 3 sierpnia ;]
a czemu?:P
---------- Dodano o godzinie 14:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:16 ----------
Kamis, a wystawicie później wszystkie prace konkursowe na foum?? :D
-
bo wyjeżdżam a chce wiedziec ;P
muszą wystawic !! :skacze:
-
Cytat:
Napisał
natalia268
bo wyjeżdżam a chce wiedziec ;P
dawaj komórkę napiszę Ci esa jakby Ciebie nie było :D
-
numer moge dać, ale na wyjazd komórki nie biore ;)
-
Cytat:
Napisał
natalia268
numer moge dać, ale na wyjazd komórki nie biore ;)
eee tam :D To odczytasz jak wrócisz :P
-
to mnie tam ciekawość zeżre ;( i jak wróce to ja będę sie jarać a wszystkim już emocje opadną ;P
-
no ja juz wysłałam prace na konkurs chociaz szczerze nie za bardzo zadowolona z nich jestem no ale coż:D
-
A ja nie wyślę bo nie mam na kim zrobić:(
Pupa blada i tyle:(